Glamour Beauty Tv: Dit kun je verwachten.

Hoera! Glamour lanceert Glamour Beauty TV: het eerste digitale tv-kanaal dat geheel in het teken staat van beauty.

glamour-lanceert-digitaal-tv-kanaal-beauty-tv-155

Van het tegengaan van pluishaar tot de grote mascaratest: je kunt 24/7 genieten van slimme, hilarische en informatieve vlogs en series op het gebied van beauty. De series zijn gemaakt door Glamour, in samenwerking met bloggers, vloggers, BN’ers en beauty experts.

Wat dacht je van kijken in de badkamer van Christina Curry en Bibi Breijman, backstage meespieken tijdens beautyevents en persreizen en zelf aan de slag met tutorials over onder andere nail art. Ook leuk: de week van een Glamour-redacteur beleven via het Snap Journaal. Daarbij kun je de producten uit de video’s rechtstreeks aanklikken om te shoppen.

Kortom: Glamour Beauty TV is hét digitale TV kanaal voor je dagelijkse dosis beauty: hilarische en slimme vlogs en series boordevol nieuws, tips, testjes en backstage avonturen. Bekijk hoe Glamour Beauty TV werkt en vergeet de gelijknamige gratis app voor iOs en Android niet te downloaden. Je geniet dan van extra’s zoals give aways en kortingen op producten! Op glamour.nl/glamourbeautytv vind je sneak peeks van de series en afleveringen, stay tuned!

unnamed

Als eerste de sneak peeks ontvangen in je timeline? Volg Glamour op social media!

L’Oréal is een onmisbaar beautymerk en daarom de trotse launching partner van Glamour Beauty TV.

https://www.youtube.com/watch?v=66VEJxcWPC4

Wil je dus absoluut niets missen van deze ontzettend leuke app? Download hem dan zeker snel gratis op iOs of Android en mis geen aflevering van GlamourBeautyTv.

Bron: http://www.glamour.nl/artikel/glamour-beauty-tv-dit-kun-je-verwachten

Wat zouden jullie ervan vinden als ik ook zou beginnen met youtube filmpjes te maken? Of misschien zelfs te beginnen met vloggen?

Delen:

1 Reactie

  1. 3 maart 2017 / 10:09

    A pliseangly rational answer. Good to hear from you.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *