Goodiebox Oktober 2020.

Het is weer eens tijd om de laatste nieuwe Goodiebox te unboxen. Deze maand is het de beurt aan de Goodiebox van Oktober oftewel: The “Myself zone” Box. Deze box staat in het teken om alle goede dingen in het leven te omarmen, en precies te doen wat ons een goed gevoel geeft. De box bevat 5 producten die je helemaal voor jezelf kunt gebruiken, en die je dat welverdiende me time momentje geeft. Ik unbox in dit artikel samen met jullie de Goodiebox van Oktober 2020. Als je benieuwd bent naar de inhoud, lees het artikel dan zeker even verder!

goodiebox oktober

Hoe werkt goodiebox?

Goodiebox is een abonnementservice waarbij je maandelijks een box vol met cosmeticaproducten ontvangt. Je word dus elke maand verrast met fantastische, unieke producten! Er wordt gekeken naar trends, mooie nieuwe merken, en de tijd van het jaar. Wanneer je een abonnement neemt op de Goodiebox kan je jou eigen beautyprofiel aanmaken, de mensen bij Goodiebox doen dan hun uiterste best om de box zoveel mogelijk aan te passen aan jouw kenmerken! Elke maand krijg je de Goodiebox aan jezelf thuisbezorgd, zodat je zorgeloos kunt genieten en kunt ruiken, smeren en proberen om nieuwe lievelingsproducten te ontdekken!

Je ontvangt elke keer minimaal 5 items met een totale waarde van minimaal €65,- voor slechts €19,95 (inclusief verzendkosten). In elke box zitten minstens 2 full-size producten, maar het zijn er vaak meer! Bovendien krijgen nieuwe leden bij hun eerste Goodiebox ook vaak een extra cadeautje in hun box. Deze maand krijgen nieuwe leden een Roze Avenue Dry Shampoo ter waarde van € 27,00 cadeau! En heb je al je lievelingsproducten gevonden, dan kun je stoppen wanneer je wilt. Klinkt wel heel verleidelijk, toch?

Het bestellen van een Goodiebox abonnement kan via deze link.

The “Myself Zone” Box

Alles heeft een tegengestelde: dag en nacht, zoet en zuur, boos en blij. Wij vinden het belangrijk om alle kanten te omarmen door precies te doen wat ons een goed gevoel geeft. Daarom hebben we het schuifje in de box van deze maand symbolisch dubbelzijdig gemaakt, om jou eraan te herinneren dat jij kiest en aan het roer staat. Dat geldt voor alles in je leven. Verontschuldig je dus niet als je emotioneel bent en je dag niet hebt. Of het tegenovergestelde: als je super blij bent en wilt dansen. Wij pleiten ervoor dat jij al je verschillende kanten omarmt. Dat maakt je uniek. Er is geen goed of slecht. Het gaat erom dat jij al je verschillende en tegengestelde gevoelens omarmt. Zolang je er maar helemaal in je “Myself Zone” van kunt genieten.

Inhoud van de Goodiebox Oktober 2020

La Rosée – Regenerating Mask Stick (full size)

We houden van een goed kleimasker maar niet van die grote smosboel elke keer. Met deze stick breng je het masker gemakkelijk en gelijkmatig aan en plakt er niets aan je vingers. Plus, witte klei is rijk aan silica, deze parel gaat je huid regenereren, stimuleren en verzorgen. Breng hem aan op droog huid, laat hem 5 minuten intrekken en spoel af met lauw water. Kleine tip: laat de klei niet uitdrogen want dan is die niet meer actief.

Winkelwaarde: €16,90

Niré Beauty – Slanted Tweezer (full size)

Groot, dik, dun, we houden van alle soorten wenkbrauwen! En we weten ook dat het geen makkie is om je brows to rocken en in shape te houden. De pincet van Niré werkt super goed maar ziet er ook nog super goed uit! Pluk al die ongewenste haartjes eruit, lang of kort en ook die irritante op je kin die heel de tijd terugkomt (nee, je bent niet de enige).

Winkelwaarde: €16,00

Moshi Moshi Mind – Konjac Sponge (full size)

Deze Konjac Sponge is precies wat jouw huidverzorgingsroutine nodig had! Hij geeft je huid een zachte scrub en een mooie en shiny glow. Maak het sponsje zacht door het 3 a 5 minuten in warm water te stoppen. Masseer je gezicht en je lichaam, met je lievelings zeep of reinigingsmiddel als je dat wilt. Na gebruik, spoel je hem af en laat je hem in een koele plek drogen.

Winkelwaarde: €14,00

Gosh – Giant Pro Kajal Eyeliner (full size)

Een mooie winged eye is altijd een goed idee? Ja, totdat je er na een paar uur frustratie uitziet als een echte panda. Maar dat is voorbij! Met deze Eyeliner van Gosh is het tekenen van een lijn nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij zijn super praktische formaat. Hij droogt supersnel en geeft je een intense kleur.

Winkelwaarde: €15,00

De_Cure – N° EYE5 Revitalizing Eye Repair 

Heeft Netflix je gisteravond iets te lang wakker gehouden? Maak je geen zorgen, we hebben wat je nodig hebt. De Eye Repair is gemaakt van komkommer bekend voor zijn ontzwellend en ontstekingsremmend effect, plus, hij versnelt het herstellingsproces van je huid. Dep de crème met een van je vingers voorzichtig rond je ogen, inclusief je oogleden.

Winkelwaarde: €79,00 voor 14 ml.

Tot slot

Dit is mijn derde Goodiebox die ik ontvang, en ik ben er nog steeds heel erg tevreden over. Het abonnement verloopt heel erg makkelijk. Je hoeft je geen zorgen te maken of je de box nu wel of niet gaat ontvangen, en of de betaling wel goed gaat verlopen. De box wordt namelijk (wanneer je lid bent) elke maand opnieuw aan je deur geleverd, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. De betaling verloopt via een domiciliëring, en wordt elke maand vanzelf van je rekening afgehouden. Een abonnement nemen op de Goodiebox is dus heel erg makkelijk, en je kijkt er elke maand weer opnieuw naar uit om de leuke box te mogen ontvangen! Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn abonnement bij Goodiebox, en kijk alvast uit naar de Goodiebox van November!

Wil je zelf ook graag een Goodiebox ontvangen? Voor € 19,95 kun je een abonnement nemen via deze link.

Ben jij al benieuwd naar de inhoud van de volgende Goodiebox? Hou mijn blog dan zeker in de gaten!

beauty secrets

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *