Haal deze week de Goed Gevoel in huis!

Waarom moeten we deze week de Goed Gevoel magazine in huis halen? Wel, omdat er een heel leuk make-up tasje bijzit met maar liefst 4 top producten! Dat willen we toch zeker in huis halen! Ga snel nog langs de winkel want op = op.

GOED GEVOEL MAKE-UP TAS MET 4 TOPPRODUCTEN!

Ben je nog op zoek naar een fantastisch eindejaarscadeau voor jezelf, je vriendin, mama, of… ? Goed Gevoel selecteerde voor jou 4 onmisbare make-up essentials die niet in jouw collectie mogen ontbreken. Gun jezelf of iemand anders daarom een plezier met de beautykit van Goed Gevoel. Dit handige en mooie make-uptasje bevat een mascara, eyeliner, oogcrème en reinigingsmelk van echte topmerken.
Het totaalpakket heeft een waarde van €70, maar jij kan het nu in huis halen voor slechts €7,99!

Wat zit er precies in het make-up tasje?

De mascara van Bellapierre, de eyeliner van So Susan, de oogcrème van Balance Me en dereinigingsmelk van Naobay zijn echte kwalitatieve producten die je die extra touch bezorgen. Stuk voor stuk getest, goedgekeurd en warm aanbevolen door onze redactie.

Mascara van Bellapierre

De mascara VolumeLash van Bellapierre belooft lange en volle wimpers en maakt die belofte ook moeiteloos waar. Wie op zoek is naar een mascara voor een intense oogopslag is bij Bellapierre zeker aan het juiste adres!

Eyeliner van So Susan

Deze Mesmer-Eyes Waterproof eyeliner van So Susan geeft jou de hele dag door een onweerstaanbare blik. De formule zorgt ervoor dat jouw make-up de hele dag blijft zitten, ook tijdens regenachtig weer of warme zomerdagen.

Oogcrème van Balance Me

Als je twee keer per dag een toefje Balance Me Wonder Eye Cream uitsmeert onder en rond je ogen, merk je meteen dat donkere kringen minder zichtbaar zijn! De crème pakt fijne lijntjes aan en hydrateert de gevoeligste plek van jouw gezicht.

Reinigingsmelk van Naobay

Deze HydraPlus Facial Cleansing Milk is een reinigingsmelk dat speciaal is gemaakt voor het verzorgen van een droge huid. De reinigingsmelk bevat Aloe Vera, Apple en Marshmallow extracten en Sweet Almond olie en maakt jou huid ultra zacht en schoon. Omdat Naobay werkt met organische ingrediënten, heeft het een Ecocert-label. Je verwent met hun producten dus niet alleen jezelf, maar ook de natuur.

Bron:  http://happy-winter.goedgevoel.be/happy-winter/nu-bij-goed-gevoel-4-beauty-essentials–make-uptasjehttp://www.goedgevoel.be/marketing/2016/GG_ACTIE/GG_MAKEUPTASJE/LP/makeuptasje.html?utm_source=goedgevoel&utm_medium=artikel&utm_campaign=makeuptasje.

Delen:

1 Reactie

  1. Simonne cuypers
    20 december 2018 / 10:02

    Ik koop altijd goed gevoel en altijd blij met de speciale acties maar nu ben ik wel teleurgesteld ik had verwacht van die produkten aan te treffen ‘dat op de Site staat maar het is een ander toiletzakje met andere produkten geen melk nagellak kleur dat ik niet gebruik ik had liever dat andere zakje gehad hoe komt het dat het andere produkten zijn dat u op tv en op de site laat zien er niet in zitten m.v.g. Mev.cuypers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *