Handverzorging van Yves Rocher.

Je handen verklappen je leeftijd. Daarom vind ik het heel belangrijk om mijn handen goed te verzorgen en te hydrateren. Nu dat de Herfst weer volop in gang is en de koudere dagen weer in het land zijn, wordt het weer tijd om onze handen weer dagelijks te gaan verzorgen en te voeden met een handcrème. Ik gebruik het liefst een handcrème die snel intrekt, en geen plakkerig of vettig gevoel achterlaat. Bovendien moet de handcrème de handen goed hydrateren en moeten de handen ook intens gevoed en verzorgd worden. Ondanks dat er zoveel handcrèmes op de markt aangeboden worden, blijkt het toch niet zo eenvoudig te zijn om de ideale handcrème te vinden. Daarom ga ik jullie vandaag voorstellen aan 3 handcrèmes van Yves Rocher, en ga ik jullie vertellen welke van de drie mijn favoriet is.

handcrème yves rocher

“IN VOLLEDIGE HARMONIE… Yves Rocher ontwikkelt speciale handverzorgingsproducten om uw handen mooi te maken en te houden: hydraterende handcrème, reinigingsproduct voor de handen, herstellende handverzorging, producten voor mooie handen en nagels en heerlijk geurende verzorgingsproducten. Geef uw handen de verwennerij die ze verdienen!”

handcrème yves rocher

Yves Rocher Sensual Hand Cream

De Sensual Hand Cream van Yves Rocher is een hydraterende handcrème met een sensuele geur. De handcrème bevat de geur van kokosnoot en heeft deze geselecteerd, omdat deze fris, smaakvol en vlezig is en bovendien zeer rijk aan sap en melk. Hierdoor krijgt de huid een subtiele en sensuele verleidelijkheid… Een smakelijke verleiding die aangewakkerd wordt door sublieme warme noten met zachte en houtachtige accenten.

De handcrème heeft een romige structuur en de geur van kokosnoot is best wel aanwezig. De crème trekt zeer snel in en laat geen plakkerig of vettig gevoel achter. De handen voelen meteen gehydrateerd aan en ze zien er verzorgd en netjes uit. De handcrème laat meteen na het aanbrengen een subtiele glans achter op de handen waardoor ze er gezond en fris uitzien.

handcrème yves rocher

Yves Rocher Energizing Hand Cream

De Energizing Hand Cream van Yves Rocher is een hydraterende handcrème met verkwikkende eigenschappen. De handcrème bevat de geur van Mango & Koriander. Yves Rocher heeft Koriander geselecteerd die van oudsher bekend staat om zijn verkwikkende werking. Het hart van deze bolvormige, verleidelijke vrucht is rijk aan essentiële Korianderolie. Zijn bloemige, kruidige accent en pikante, oppeppende frisheid worden verzacht door de kleurrijke en sprankelende geurnoten van Mango en geven je een impuls van vitaliteit die de zintuigen stimuleert.

Deze handcrème heeft een wat minder romige structuur. De structuur voelt zijdezacht aan, is zeer makkelijk te verdelen en trekt onmiddellijk in de huid. De heerlijke geur van Mango overheerst de Koriander en is zeer aangenaam om te ruiken. Naar mijn idee is deze handcrème meer voedend en verzorgend dan de Sensual Hand Cream. De crème voelt fris en verkwikkend aan op de handen en laat een subtiele, gezonde glans achter. De handen zien er meteen verzorgd en gezond uit, en worden voor een lange periode gehydrateerd.

handcrème yves rocher

Yves Rocher Relaxing Hand Cream

De Relaxing Hand Cream van Yves Rocher is een hydraterende handcrème met ontspannende eigenschappen. De handcrème bevat de geur van Olijf & Petitgrain. Om je een moment van ontspanning en sereniteit te bieden, heeft Yves Rocher Olijf geselecteerd vanwege zijn associatie met de zon, en essentiële Petitgrainolie vanwege zijn oorsprong in het Middellandse Zeegebied. Verkregen uit de destillatie van de bladeren en takken van de Pomeransboom, wordt de essentiële olie van Petitgrain van oudsher gebruikt vanwege de bewezen ontspannende eigenschappen. Zijn heerlijke bloemige geur die zowel zacht als verkwikkend is, helpt de geest leeg te maken en zorgt op deze manier voor een moment van rust en sereniteit.

Ook deze handcrème heeft een wat minder romige structuur dan bij de Sensual Hand Cream. De structuur is net zoals bij de Energizing Hand Cream fluweelzacht en makkelijk te verdelen. Naar mijn gevoel is deze handcrème degene die het minst snel intrekt in de handen. Het heeft net wat meer tijd nodig dan bij de andere twee handcrèmes en laat een vettig laagje achter. Deze handcrème is daarbij dan ook ideaal om deze voor het slapen aan te brengen. Zo blijft het product een hele nacht actief en worden de handen gedurende een nacht gevoed, gehydrateerd en verzorgd.

handcrème yves rocher

Conclusie:

Ik moet zeggen dat ik het toch wel lastig vindt om een favoriet uit te kiezen. Alle drie de handcrèmes zijn uitstekend van kwaliteit. De handen worden diep gehydrateerd, gevoed en verzorgt zonder een plakkerig of vettig laagje achter te laten. Dit is hetgeen wat een handcrème hoort te doen. Helaas valt de Relaxing Hand Cream daar toch wel net buiten. Deze handcrème had wat meer tijd nodig om in te trekken in de handen waardoor deze toch wel even een vettig laagje achterliet. Maar dat maakt deze handcrème wel uiterst geschikt om voor het slapen gaan aan te brengen. Als ik dan toch moet kiezen uit de twee overblijvers, is de Energizing Hand Cream dan toch wel mijn favoriet. En dat enkel en alleen omdat ik niet zo van kokosnoot geur hou. Beide handcrèmes zijn zeer aangenaam om aan te brengen. Ze trekken zeer snel in de huid, laten geen plakkerig of vettig gevoel achter en laten de handen er gezond en stralend uitzien. Ik ben zeer tevreden over de handverzorging van Yves Rocher en kan deze zeker aanbevelen.

De handverzorging van Yves Rocher is verkrijgbaar in alle Yves Rocher filialen of online in hun webshop voor de prijs van € 2,95 per stuk.

Wat is jullie favoriete handcrème?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *