Heb je een acnegevoelige huid? Dan biedt dit product de oplossing!

In mijn tienerjaren had ik veel last van acne. Ik gebruikte toen ook nog geen huidverzorging, en wist toen ook niet hoe ik er aan moest beginnen. Tot ik op een dag besloot om met huidverzorging te starten. Snel daarna verdween mijn acne, en was ik helemaal overdonderd. Het dagelijks reinigen van mijn huid, had voor mij wonderen gedaan. Ondertussen zijn we 10 jaar verder en gebruik ik nog steeds producten voor mijn huid. Af en toe heb ik nog wel last van een verdwaald puistje, maar het is al een stuk minder dan vroeger. Ondanks dat ik bijna geen last meer heb van acne, heb ik wel regelmatig last van overtollig talg. Mijn huid begint vaak gedurende dag te glimmen, en ziet er dan vet en onverzorgd uit. Met deze reden ging ik dan ook op zoek naar een matterende crème die mijn talgproductie onder controle kan houden.

dermopure eucerin

Eucerin DermoPure Matterende Fluid

De DermoPure Matterende Fluid van Eucerin is een matterende dag- en nachtcrème die geschikt is voor een acnegevoelige huid, en ook gebruik kan worden door mensen met een vette huid. De innovatieve crème werkt doeltreffend tegen puistjes en mee-eters en helpt een veeleisende, onzuivere en voor acne gevoelige huid op lange termijn onder controle te houden. De matterende vloeistof bevat: salicylzuur die zowel antibacterieel als comedolytisch is, dit helpt om puistjes en onzuiverheden te verminderen en voorkomt dat ze terugkeren. Tevens bevat de fluid ook licochalcone A: deze verzacht huidirritatie en ontsteking en vermindert roodheid. De talgregulerende technologie vermindert de talgproductie, en de matterende deeltjes hebben een antiglanseffect die gedurende acht uur blijft aanhouden, zonder de poriën te verstoppen. Tijdens het gebruik van de Eucerin DermoPure Matterende Fluid wordt de huid merkbaar gaver en het langdurig matte effect verbetert de teint in een oogopslag.

eucerin dermopure

Hoe te gebruiken

De Matterende Fluid van Eucerin kan je zowel in de ochtend als in de avond gebruiken. Breng (voorzichtig en gelijkmatig) een kleine hoeveelheid (ter grootte van een kikkererwt) aan op de grondig gereinigde huid van je gezicht. Masseer daarna de fluid zachtjes in de huid, tot het product volledig is opgenomen.

Ingrediënten

Aqua, Tapioca Starch, Glycerine, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Salicylzuur, Carnitine, Decylene Glycol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, PEG-150 Distearate, Ammonium-Acryloyldimethyltaurate-VP-Copolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum.

dermopure matterende fluid

Mijn ervaring

Ik gebruik de Matterende Fluid van Eucerin vooral omdat ik snel last heb van een glimmende huid. En dan vooral een glimmend voorhoofd. Een dagcrème die bedoeld is voor een gemengde – tot vette huid helpt meestal niet genoeg om mijn talgproductie tegen te gaan, en de Matterende Fluid van Eucerin is daar dan ook de ideale oplossing voor. In combinatie met een hydraterend serum, is het de voor mij de ideale combinatie voor mijn overmatig talgproductie tegen te gaan, en een hele dag lang geen glimmend voorhoofd te hebben.

De Matterende Fluid heeft een zachte, romige structuur, die tijdens het aanbrengen op de huid verandert in een waterachtige- gel structuur. De fluid trekt meteen na het aanbrengen in de huid, en laat een zacht matterend laagje achter. De fluid voelt op de huid niet plakkerig of vet aan. Persoonlijk vind ik dat de fluid net wat te weinig hydratatie aan de huid biedt, en na het aanbrengen voelt mijn huid nog steeds steeds wat droog aan. Ik gebruik dan ook voor ik de fluid aanbreng, een hydraterend serum, en deze combinatie werkt voor mijn huid uitstekend. Geen droge huid, en gedurende de dag ook geen glimmend voorhoofd. Ik ben een fan!

eucerin

matterende fluid

dermopure

Tot slot

Ik ben heel erg blij dat ik dit product van Eucerin heb leren kennen. Het product werkt voor mijn huid uitstekend. Het heeft ervoor gezorgd dat ik niet snel meer last heb van een glimmend voorhoofd. Bovendien had ik vaak ook het gevoel alsof andere crèmes net wat te voedend voor mijn huid waren.  Ze bleven dan ook echt op mijn huid liggen. Wat het glimmende effect veroorzaakten. Met de matterende fluid heb ik hier helemaal geen last van. Integendeel: met deze fluid heb ik het gevoel alsof mijn huid toch net wat meer hydratatie kan gebruiken. En een hydraterend serum onder de fluid is voor mij dan ook de ideale uitkomst. Ik ben dan ook heel erg tevreden over de matterende fluid van Eucerin, en kan dan ook met alle zekerheid zeggen dat ik dit voor mij het beste product van het afgelopen jaar vond.

Verkrijgbaarheid

De DermoPure Matterende Fluid van Eucerin is verkrijgbaar bij Bol.com voor de prijs van € 17,05.

Heb jij wel eens last van acne?

beauty secrets

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *