Heerlijk ontspannen met de natuurlijke wonder van de zee.

Om de zoveel tijd plan ik wel eens een momentje voor mezelf in. Even heerlijk ontspannen, en al mijn stress en zorgen even vergeten. Iedereen heeft wel eens een momentje voor zichzelf nodig, en iedereen verdient het ook om zo een moment voor zichzelf in te plannen. De één zoekt ontspanning op bij de dichtsbijzijnde spa, terwijl de ander zich heerlijk kan ontspannen door simpelweg een boek te lezen. Ontspanning hoef je niet ver te zoeken, want ook thuis kan je even een moment voor jezelf nemen. Denk maar aan een lekker warm bad, en een heerlijk wijntje erbij. Vind je een bad nemen te saai? Doe er dan wat Bath Soak Crush van Bathorium bij en je waant je in de natuurlijke wonder van de zee.

bath soak

Wat is de Bath Soak Crush van Bathorium?

Bath Soak Crush van Bathorium is een badzout van hoge kwaliteit. Het bevat de hoogste concentratie Franse sel de mer, dode zeemodder en organische zeekelp. De crush is handgemaakt en bevat geen toegevoegde kunstmatige geur- en kleurstoffen, parabenen, SLS en ftalaat. De hoofdingrediënten van de crush zijn: zeekelp, lavendel en sheaboter. Zeekelp kalmeert op natuurlijke wijze de huid tegen ontstekingen, terwijl de therapeutische lavendel en bergamot essentiële olie in balans zijn en herstellen. Laat het bad je wikkelen in de zijden mantel van karitéboter, die van nature van top tot teen hydrateert. Kus dat saaie bad tot ziens, en laat je heerlijk ontspannen met de natuurlijke wonder van de zee.

Hoe gebruik je de Crush?

Het gebruik van de crush is simpel. Vul het bad met warm water. De optimale temperatuur van het badwater is 38° C. Voeg daarna 1/2 kopje of één pakje crush toe onder stromend water. De crush is verkrijgbaar in een verpakking van 120g of 600g. Wanneer men gebruik maakt van een verpakking van 120g is het aan te raden om de gehele inhoud in het bad te doen. Wanneer men gebruik maakt van een verpakking van 600g is het aan te raden om 1/2 kopje te gebruiken. Met een verpakking van 600g zou men ongeveer 5 baden kunnen nemen. Na de toevoeging van de crush gaat men naakt in het bad zitten, en laat zich heerlijk ontspannen. Je hebt het namelijk verdiend.

bathorium sea kelp

bathorium

bathorium crush sea kelp

Ingrediënten

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride (Dead Sea Salt), Maris Sal (Dead Sea Mineral Salt), Kaolin Clay, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Fucus Vesiculosis (Kelp Powder)*, Citrus Bergamia (Bergamot) Oil*, Lavandula Officinalis (Lavender) Oil*, Maris Limus (Dead Sea Mud), Aloe Barbadensis Leaf Juice.

Resultaat

Het resultaat is echt wonderbaarlijk. Meteen nadat ik de verpakking opende rook ik de heerlijke geur van lavendel. Ik hou echt van de geur van lavendel, het doet me heerlijk ontspannen en ik vind het echt een heel aangename geur. Van zodra ik het bad vulde met de crush vulde de badkamer zich met deze geur en voelde ik mijn lichaam al meteen in ontspanningsmodus gaan. Het is echt verbazingwekkend wat een geur alleen al kan doen. Meteen na dat ik het bad in ging kon ik pas echt heerlijk ontspannen en kon ik even mijn hoofd leegmaken. Ik voelde mijn lichaam zich kalmeren en herstellen, en ik kwam eindelijk eens een keer heerlijk tot rust.  

Na het bad voelde mijn lichaam erg zacht en gehydrateerd aan. Normaal zou ik meteen na het douchen of na een bad te nemen mijn lichaam insmeren met een body lotion, maar omdat mijn lichaam al zo gehydrateerd aanvoelde was dat niet nodig. Ik was hier ook aangenaam verrast door, aangezien ik nog nooit eerder mijn body lotion kon skippen zonder een droog en trekkerig gevoel te hebben. Het ontspannen badmomentje had ik ingepland vlak voor ik ging slapen. Ik kon dan ook haast niet wachten om meteen na het bad mijn bed in te kruipen. Die nacht heb ik geslapen als een roos, en kan ik met 100% zekerheid zeggen dat ik een grote fan ben van het badzout van Bathorium.

De Bath Soak Crush van Bathorium is verkrijgbaar via de online webshop van Clothilde voor de prijs van € 7,99 – 120g.

Wat doe jij wanneer je een momentje voor jezelf inplant, en even heerlijk wil ontspannen?

beauty secrets

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *