Hema Beauty lanceert zes limited edition neon nagellak kleuren.

HEMA BEAUTY lanceert zes limited edition neon nagellak kleuren.

Steel de show met nagels in neon!

Nagels zijn het ideale canvas om flink op te experimenteren met kleur en leuke printjes. Met de lente voor de deur lanceert HEMA BEAUTY zes nieuwe neon nagellak kleuren. Met deze opvallende limited edition musthaves stelen jouw nagels op elk feestje de spotlights! Om een echt neon-effect te creëren is er een speciale basecoat en de topcoat zorgt voor extreme glans. De nieuwe neon lakjes liggen vanaf 6 maart in het HEMA beauty-schap.

Shine bright.

Waar veilige nude kleuren het straatbeeld domineerden, wordt de trend dit voorjaar weer feller dan fel! De gloed van neon verlichtte menig catwalk en opvallende nagels zijn helemaal terug. Mix de nieuwe HEMA nagellak kleuren in zomerse nail art of ga voor effen nagels in neon. Pas de kleur aan op je stemming en stap in de spotlights, van vrolijk felgeel tot sprekend knalpaars.

Nagels in neon.

De nieuwe limited editions (€3) van HEMA hullen jouw nagels in neon en zijn onmisbaar op elk feestje of festival. De verschillende tinten zorgen voor een ware kleurexplosie op je nagels en bezorgen je een instant -happy gevoel.

De neon nagellak is verkrijgbaar in zes kleuren:

Geel, Oranje, Fuchsia, Groen, Roze, Paars.

HEMA base- en topcoat.

Bij deze neon-lancering introduceert HEMA een speciale base- en topcoat. De basecoat (€2) zorgt voor een echt neon-effect en een optimale kleurintensiteit. Door de speciale topcoat (€2) over de kleur heen te brengen, krijgen jouw nagels extreme glans.

Hoe lak je de mooiste neon nagels?

  1. Gebruik de nieuwe basecoat neon nailpolish om het echte neon-effect te creëren.
  2. Breng twee laagjes neon nagellak aan voor het beste resultaat.
  3. Geniet nog langer van je mooi gelakte nagels en geef ze extra glans met de nieuwe topcoat neon nailpolish.
  4. Breng na het lakken de quick dry drops aan om het drogen van de nagellak te versnellen.

Extra beautytip:

Is een complete hand in knalkleuren te heftig voor jouw? Lak je nagels dan in een zachte pasteltint of nude kleur van HEMA, op één nagel elke hand na. Deze geef je wel een felgekleurd laagje! Zo trekken je nagels alsnog de aandacht, maar blijft het effect subtiel.

De neon nagellak, basecoat neon naipolish en topcoat neon naipolish zijn vanaf 6 maart verkrijgbaar in de HEMA filialen en online. op = op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *