Hema Beauty Matt Lip Cream And Lip Lacquer.

HEMA BEAUTY MATT LIP CREAM AND LIP LACQUER.

Na de lancering van de nieuwe HEMA BEAUTY lipproducten ben ik meteen op pad gegaan om eens een kijkje te gaan nemen in de shop, toen ik deze nieuwe lipproducten zag liggen in de schappen werd ik meteen verliefd, wat een mooie betaalbare kleuren! Ik heb er gelijk een deel meegenomen om ze uit te testen voor jullie. Benieuwd geworden? Lees dan zeker snel verder!

Laat je lippen stralen met de nieuwe kleuren van HEMA. Van vurige, rode tinten tot een krachtige, plum tint. De nieuwe musthave collectie is een prachtige mix van kleuren met hoge dekkracht en staat garant voor een WOW-effect.

De nieuwe lipproducten van de HEMA hebben een mooie uitstraling gekregen, de lipproduct zit in een handig doorzichtig plastieken buisje, zo kan je al snel zien welke kleur de lip cream of lip lacquer heeft. De matt lip cream heeft een matt zwarte dop en de lip lacquer heeft een zwarte glanzende dop gekregen. De lip primer zit ook in een handige plastieken buisje, maar deze is niet doorzichtig. Het buisje is zwart en heeft ook een zwarte dop. Aangezien de lip primer geen kleur heeft is het hierbij ook niet nodig geweest om een doorzichtig buisje te gebruiken. En de zwarte kleur past hier wel bij.

De lip lacquer is verkrijgbaar in de kleuren:

Pink, Fuchsia, Orange Red, Red, Burgundy en Purple.

De matt lip cream is verkrijgbaar in de kleuren:

Nude, Pink, Raspberry, Wine, Burgundy en Plum.

De kleuren waar ik het vandaag over ga hebben zijn:

Van de matt lip cream: Nude, Wine en Burgundy. Van de lip lacquer de kleur Burgundy. En dan ga ik het later ook nog even hebben over de nieuwe Lip primer van de HEMA BEAUTY collectie.

Nude, Wine, Burgundy en de laatste kleur is de lip lacquer in de kleur Burgundy.

Matt lip cream in de kleur Nude:

De kleur Nude is een mooie matt nude kleur die overal bij past, het is een ideale zomerse kleur en hij heeft een wat rozige ondertoon. De matt lip cream is sterk gepigmenteerd, ook droogt hij zeer snel op. De kleur is volledig matt, er zit geen enkele glans in. De kleur blijft erg lang zitten op de lippen en droogt de lippen niet uit. De applicator is vrij klein en ziet er wat sponzig uit. Maar brengt wel gemakkelijk aan. Een perfecte kleur voor dagelijks te dragen. Voor vrijwel elk seizoen.

Matt lip cream in de kleur Burgundy:

Ook de kleur Burgundy is sterk gepigmenteerd en heeft een wat paarse/donker rode uitstraling. De kleur is ideaal voor te dragen voor tijdens de avond of voor wanneer je eens uitgaat en blijft ook weer erg lang zitten. De kleur droogt volledig matt op en droogt ook weer de lippen niet uit. De applicator ziet er spons achtig uit maar is vrij klein, doordat de applicator vrij klein is brengt deze gemakkelijk aan. Ook deze kleur kan weer dagelijks gedragen worden. En is een echte eyecatcher!

Matt lip cream in de kleur Wine:

Deze kleur ziet er wat paarser uit dan de vorige kleur Burgundy, het heeft een echte wijn kleur die ook weer ideaal te dragen is voor tijdens de avonden, deze matt lip cream droogt ook zeer snel op, heeft een goede pigmentatie en droogt de lippen niet uit. Ook is deze kleur weer volledig Matt. Ook deze applicator is weer vrij klein en spons achtig maar brengt ook weer gemakkelijk aan. Het blijft erg lang op de lippen zitten en past bij wel iedere outfit.

Lip lacquer in de kleur Burgundy:

Deze kleur is geen matt kleur maar heeft een glanzende look, het is bijna dezelfde kleur als de matt lip cream in de kleur Burgundy maar is dan niet matt maar glanzend. De kleur ziet er net iets anders uit dan de matt lip cream in de kleur Burgundy, deze kleur heeft een wat bruinige ondertoon en is dus niet matt. Deze kleur droogt iets minder snel op dan de andere lipproducten maar heeft wel een mooie glans. De lip lacquer droogt mijn lippen niet uit, maar blijft wel minder lang goed op zijn plaats zitten dan de matt lip cream. Even bijwerken na iets gegeten of gedronken te hebben is bij deze lip lacquer wel even nodig. De applicator is vrij dun en smal en ziet er iets anders uit de dan de lip cream’s. Deze applicator ziet er niet spons achtig uit, maar heeft heel kleine haartjes zoals een make-up borstel om het product aan te brengen. Ook dit gaat weer heel gemakkelijk. Deze kleur is dagelijks goed te dragen en kan je weer bij vele outfits en make-up looks combineren.

De lip primer:

De lip primer heeft geen kleur, wanneer je het aanbrengt op de lippen lijkt het gewoon alsof je een lippenbalsem hebt aangebracht, de lip primer voelt comfortabel aan en droogt de lippen niet uit. Je kan vrijwel onmiddellijk een lip product aanbrengen over de lip primer heen. Wanneer ik een lipproduct hier over heen aanbreng merk ik toch wel dat deze langer blijft zitten dan wanneer ik geen lip primer zou aanbrengen. De kleur is lichtjes intenser en voelt ook aangenamer aan op de lippen. De applicator van deze lip primer is vrij klein maar voelt zacht aan, je kan het product er gemakkelijk mee op de lippen aanbrengen. Deze lip primer is een ideale must-have voor wanneer je je lipproducten extra lang op je lippen wilt behouden.

Hier heb ik een matt lip cream aangebracht over de lip primer heen, in de kleur Nude. De kleurintensiteit is lichtjes intenser en doorheen de dag door bleef mijn lip product erg lang zitten, langer dan wanneer ik geen lip primer gebruikt zou hebben.

Conclusie:

Zowel de matt lip cream’s en de lip lacquers zijn voor mij een goede aankoop geweest, ook ben ik enorm tevreden over de lip primer. De kleuren zijn heel goed gepigmenteerd, ze blijven erg lang op de lippen en vooral ze drogen mijn lippen niet uit. Ook zijn de matt lip cream’s heel erg matt, ze hebben geen enkele glans en dit is een enorme pluspunt. De lip lacquer die een mooie glans heeft, heeft een iets langere droogtijd nodig dan de lip cream’s maar blijft ook een tijdje goed op de lippen zitten. Zeker wanneer men eerst de lip primer gaat gebruiken. De lip lacquer moet je wel iets sneller bijwerken dan de matt lip cream’s maar dat is ook omdat hij glanzend is. De applicator’s zijn ook ideaal om het product aan te brengen, doordat ze zo klein zijn. Ook zijn de applicator’s heel zacht en brengt comfortabel aan. De kleuren zijn zeer zomers en fris, en zijn allemaal dagelijks goed te dragen. Voor vrijwel elk seizoen. Een ideale budget lipproduct voor de aankomende zomer. Je zal van deze aankoop niet snel spijt van krijgen.

De matt lip cream (€4,50) , de lip lacquer (€4,50) en de lip primer (€4) zijn te koop bij de HEMA filialen en kan je online bestellen. De prijzen variëren van land tot land, zo heb ik gemerkt dat de HEMA in Nederland goedkoper is dan in België.

Wat vinden jullie van de make-up producten van de HEMA? Vinden jullie ook dat ze van goede kwaliteit zijn of vinden jullie ze wat minder? Hebben jullie de nieuwe kleuren al ontdekt?

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *