HEMA FIXING SPRAY.

Ik grijp niet snel naar make-up producten of verzorgingsproducten uit de HEMA, waarom niet? Ik heb werkelijk geen idee. Ik kom er daarom ook niet zo heel erg vaak. Toch wou ik het nog eens proberen aangezien ik in het verleden wel als een make-up producten van de HEMA heb geprobeerd en waar ik toen toch redelijk tevreden over was. Ik koos voor de HEMA Fixing Spray, een spray die je gebruikt over je make-up heen zodat deze langer en beter blijft zitten. Ik testte het product vandaag grondig uit en wil er vandaag voor jullie een review over schrijven. Ben jij benieuwd wat ik van het product vond? Lees dan zeker even verder.

Fixing spray die je helpt om je make-up beter en langer te laten zitten.

Het flesje zelf ziet er heel erg simpel en niet zo bijzonder uit. Ik vind het er gewoonweg heel goedkoop uitzien. Het is een plastieken, zwart glanzend flesje met een inhoud van 50ml en met witte details erop. Op de voorkant staat er niet zo heel erg veel op en op de achterkant kan je terugvinden waarvoor het product dient, hoe je het product moet gebruiken, de ingrediënten en de houdbaarheidsdatum (9m) van het product kan je op het flesje terug vinden. Simpel, maar wel erg duidelijk waarvoor het product dient.

Met de handige spray kop op het flesje kan je het product gemakkelijk sprayen naar hoe je zelf wenst, en kan je ook zoveel keer sprayen als je zelf wil. Op het begin moet je een aantal x duwen voordat er product uit de spray kop komt maar dat is normaal omdat het product nog in het buisje moet komen. Nadat het product in het buisje zit spuit de spray snel, maar helaas niet gelijkmatig. Dit vind ik wel jammer want je moet hier heel erg mee opletten dat de spray niet enkel maar op één deel van het gelaat sprayt. Een tip die ik hierbij kan meegeven is dat je het flesje zigzag beweegt over het gelaat en dat je een lengte van 30 cm er tussen laat, tussen je arm en het gelaat. 2 a 3 keer sprayen is meer dan voldoende.

De Fixing Spray droogt helaas niet gelijk en snel op, zelfs niet wanneer ik het probeer te drogen doormiddel van met een papiertje te zwaaien. Dit vind ik toch wel een absolute must en doet me niet meteen weer terug grijpen naar het product. Bovendien zou een Fixing Spray je make-up er beter moeten laten uitzien maar omdat de spray heel traag op droogt heb ik het gevoel alsof mijn make-up er minder mooi door uitziet en dat het zich heel snel verplaatst.

Doorheen de dag had ik ook helemaal niet het gevoel alsof mijn make-up er langer door zou blijven zitten, integendeel. Mijn make-up begon door de Fixing Spray zeer snel te schuiven en begon het er ook enorm “cakey” uit te zien, en dat is iets wat je absoluut wilt vermijden. Ik heb dan ook niet snel meer terug gegrepen naar de Fixing Spray van de HEMA en ik ben er dan ook zeker niet tevreden over. Misschien is dit wel de reden waarom ik bijna nooit producten van de HEMA uit test.

De ingrediënten van de HEMA Fixing Spray.

INGREDIENTEN:

Aqua, Pentylene Glycol, Propanediol, Biosaccharide Gum-1, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Acrylates Copolymer.

Conclusie:

Ik denk dat ik de reden gevonden heb waarom ik niet zo snel grijp naar de make-up en skin care producten van de HEMA. Is het nu toeval dat ik een slecht product uitgekozen heb of niet? Ik zal het helaas niet zo snel te weten komen. Ik vond om te beginnen het product er al heel goedkoop uitzien, terwijl ik eigenlijk vond dat ik er toch nog best wel wat voor betaald had. De spray kop sprayt niet gelijkmatig waardoor je erg moet oppassen dat de spray niet op één plaats komt maar je moet met het product zigzaggen zodat het toch een beetje verdeelt wordt over het gelaat. Daarentegen droogde het product zeer slecht op, waardoor je bijna 5 minuten moet wachten tot het product opgedroogd is. Helaas zorgt dit ervoor dat je make-up zich gaat verschuiven en dat het er minder mooi uitziet dan dat het zou moeten zijn. Ik heb er dan ook niets van gemerkt dat dit product mijn make-up er langer en beter zou laten uitzien. Integendeel mijn make-up was door dit product volledig verpest. Ik heb het product daarna ook niet meer gebruikt gehad en ga er helaas ook niet meer gebruik van maken. Ik vrees dat ik weer een tijdje geen producten van de HEMA meer ga uit testen. Of ze moeten al met iets heel goed afkomen.

De HEMA Fixing Spray kan je kopen in de winkel of bestellen online voor de prijs van € 6.

Wat vinden jullie van de producten van de HEMA? Welk product vind je goed?

 

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *