Hema introduceert nieuwe lipproducten met ultra matte finish én glanzend effect.

HEMA introduceert nieuwe lipproducten met ultra matte finish én glanzend effect.

Klaar voor de battle van het seizoen: matt lip cream vs. lip lacquer!

Met een mooi lipproduct kun je direct je look transformeren en upgraden. HEMA BEAUTY lanceert daarom maar liefst zes nieuwe lip lacquers en zes nieuwe matte lip creams met XXL kleurintensiteit. De lipproducten met zowel een ultra matte finish als een glanzend effect verrijken vanaf 6 maart de uitgebreide, kleurrijke HEMA make-up collectie.

Laat je lippen stralen met de nieuwe kleuren van HEMA. Van vurige rode tinten tot een krachtige, plum tint. De nieuwe musthave collectie is een prachtige mix van kleuren met hoge dekkracht en staat garant voor een WOW-effect.

Altijd een perfecte match.

In 2017 zet de matte lip trend zich voort. Maar een glanzend effect mag ook weer gezien worden. Het is dé battle van het seizoen; team matt of team glossy? HEMA heeft altijd de perfecte match. Met de nieuwe lipproducten en de lip primer in jouw beauty stash zijn jouw lippen binnen no time om te zoenen!

Lippen om te zoenen.

Ben je fan van ultra mat – “de kleur zegt genoeg” – of is een glossy finish juist jouw favoriet? De lip lacquer (€ 4,50) met glanzend effect heeft een kwast-applicator en glijdt daardoor gemakkelijk over de lippen. De matt lip cream (€ 4,50) heeft een zachte spons-applicator, droogt mat op en heeft een long lasting effect. Met deze indrukwekkende, intense kleuren is een statement maken nog nooit zo makkelijk geweest. Ze functioneren als een lipstick, maar worden aangebracht als een gloss. Eèn laag is al voldoende voor een spectaculair en kleurrijk resultaat!

De nieuwe lipproducten zijn in maar liefst 12 intense kleuren verkrijgbaar, waaronder Burgundy, dé trendkleur van het seizoen. Daarnaast bevat de collectie ook gewaagde, maar chique paarstinten; een lip lacquer in Purple en de mat lip cream in Plum.

De lip lacquer is verkrijgbaar in de kleuren:

Pink, Fuchsia, Orange Red, Red, Burgundy, Purple.

De matt lip cream is verkrijgbaar in de kleuren:

Nude, Pink, Raspberry, Wine, Burgundy, Plum.

De battle is begonnen! Battle mee en deel jouw favoriete lip look met #HEMAbeauty en laat zien of jij team matt of team glossy bent.

HEMA lip primer.

Nog langer plezier houden van je gekleurde lippen? HEMA introduceert een nieuwe lip primer (€4), die ervoor zorgt dat jouw favoriete lipproduct op z’n plek blijft. Breng de primer aan onder je liquid lipstick voor het beste resultaat. De primer verlengt de houdbaarheid en zorgt voor een intense kleur. Door als het ware een beschermend laagje over je lippen, voelen ze zacht aan en loopt de kleur niet uit. Een musthave voor iedere beauty lover!

De lip lacquers, matt lip creams en de lip primer zijn vanaf 6 maart 2017 verkrijgbaar in de HEMA filialen en online.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *