HET GEHEIM VOOR VOLLE EN LANGE WIMPERS.

Elke vrouw wil wel heel graag volle en lange wimpers hebben. En wanneer je van nature geen lange en volle wimpers hebt maar ze toch wil, kan je ze natuurlijk op allerlei manieren wel verkrijgen. Dat kan onder andere door valse wimpers te dragen of wimpersextensions te nemen of een wimperverlenging te laten doen, je kan ze op alle mogelijke manieren wel vol en lang krijgen. Maar de meeste methode’s zijn heel duur en het resultaat hiervan blijft helaas niet heel erg lang. Dat is natuurlijk zonde van het geld dat we eraan besteed hebben. Aangezien ik veel artikels op andere bloggers hun site voorbij zag komen de laatste weken over een wimperserum van de kruidvat genaamd de Super Lash Serum, die de wimpers vol en lang zouden maken was ik toch heel erg benieuwd geworden hiernaar. En aangezien de resultaten hiervan heel duidelijk zichtbaar waren nam ik het serum meteen in huis. Een 6-tal weken geleden ben ik begonnen met het serum uit te testen en vandaag wil ik het er met jullie eens over hebben. Benieuwd of dit product mij de beloofde volle en lange wimpers bezorgd heeft? Lees dan zeker snel verder.

Kruidvat Super Lash Serum verlengt, verdikt en verstevigt de wimpers en verbetert zichtbaar hun conditie. Het serum bevat een actief bestanddeel dat de wimperlengte verbetert. Daarnaast is het verrijkt met hyaluronzuur dat de wimpers hydrateert en het oppervlak gladder maakt. De toegevoegde provitamine B5 dringt door tot in de haarvezels, verbetert de structuur en zorgt ervoor dat de wimpers sterker, elastischer en glanzender worden.”

Om te beginnen ziet de verpakking er niet zo heel erg bijzonder uit, het is een wit kartonnen doosje waar op de voorkant een afbeelding van een oog met volle en lange wimpers op afgebeeld staat. Voor de rest staat er aan vrijwel elke kant van het doosje wat meer uitleg over het product en hoe je het product moet gebruiken. Er staat best wel veel tekst op het doosje, dat vind ik altijd al meteen een stuk interessanter dan wanneer er nauwelijks tekst op staat. Ook binnenin de verpakking zit een handleiding waar nog uitgebreidere instructies op staan, dit vind ik al helemaal super. Op de verpakking kan je er ook nog de ingrediënten, de houdbaarheidsdatum (6m), de hoeveelheid (3ml) en een waarschuwing er op terug vinden. De waarschuwing gaat er voornamelijk over dat het product niet in contact mag komen met de oogbal en dat het product niet verder gebruikt mag worden indien er een allergische reactie optreedt. Het product mag ook niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft, tijdens een chemokuur of onder de leeftijd van 18 jaar.

Het product zit in een kleine huls met een klein, stevig en dun kwastje. Ook de tube van de serum heeft een witte kleur, net hetzelfde als bij de kartonnen verpakking. Er staat in het groot Super Lash Serum op en de tube heeft een zilveren grote dop. De tube is klein en lijkt een beetje op een eyeliner aangezien het kwastje van de tube meerdere dunne haartjes heeft waarmee je het product aanbrengt. Het serum zelf breng je ook exact hetzelfde aan als wanneer je een eyeliner zou aanbrengen, maar dan hoef je er geen rekening mee te houden dat het lijntje slordig wordt. Het serum zelf heeft een transparante kleur en breng je aan op gereinigde ogen, met een dun lijntje breng je het serum langs de bovenrand van je wimpers en dan ook enkel en alleen maar aan je bovenste wimpers en niet aan je onderste wimpers. Dit is natuurlijk te verklaren want wanneer je het serum aanbrengt voor het slapen gaan doe je je ogen dicht, zo komt het serum dat je op je bovenste wimperrand aangebracht hebt ook op je onderste wimpers te zitten.

Het serum moet je één keer per dag, elke avond voor het slapen gaan aanbrengen en dat voor zo een 16 weken lang. Let op! Het serum mag maar één keer per dag gebruikt worden, overschrijdt dit dan ook niet. Na dat de behandeling er op zit moet je het serum 3 – 4 keer per week blijven gebruiken om het effect na de kuur te behouden. De inhoud van de tube (3ml) is voldoende om het serum elke dag gedurende zes maanden te gebruiken.

Zolang het serum niet in de ogen komt doet het serum bij het aanbrengen geen pijn of brengt het geen irritatie aan op de huid. Wanneer het serum in het oog terecht gekomen is raad ik jullie aan om het serum grondig en lang uit te spoelen met water. Indien er nadien nog irritatie optreedt, kan je best even langs een dokter gaan.

Ikzelf gebruik het serum nog geen 16 weken, ik gebruik het serum nu zo een 6-tal weken en ik kan jullie garanderen dat het serum werkt, na een 4-tal weken begon ik al duidelijk verschil te zien. Mijn wimpers waren langer, voller en sterker ogend. Kortom ze zien er gezond, sterk, lang en vol uit. Aangezien ik geen 16 weken wou wachten om over dit product een review te schrijven, schrijf ik het al na 6 weken. En aangezien ik al duidelijke resultaten op foto kan weergeven vond ik het vandaag tijd om het aan jullie te laten weten dat deze serum een wondermiddel voor mij is. Geen dure behandelingen, maar gewoon een serum uit de Kruidvat die mij nog geen €10 gekost heeft.

Dit is een foto die ik genomen heb weken voor ik met het serum begon, de eerste foto is zonder mascara. De 2e foto is een close-up met mascara.

Dit is een foto die ik genomen heb 6 weken nadat ik met het serum begonnen ben, zoals je ziet zijn mijn wimpers al goed vol en lang geworden.

Dit is een foto die ik genomen heb 6 weken na het serum te gebruiken, hier heb ik mascara op gedaan om heb effect nog beter te kunnen zien.

Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd naar het resultaat wanneer ik het serum 16 weken lang gebruikt heb, en ik denk jullie natuurlijk ook. Ik ga jullie daarom ook zeker op de hoogte houden hiervan en ga blijvende update’s geven aan jullie. Na 16 weken zijn alle wimpers volledig vernieuwd en zie je het maximale resultaat. Dat onderhoud je erna natuurlijk met het serum 3 a 4 keer per week aan te brengen.

Onafhankelijk getest en bewezen resultaten na 16 weken:

 • Sterkere wimpers opgemerkt door 96% van de gebruikers*
 • Dikkere wimpers opgemerkt door 92% van de gebruikers*
 • Langere wimpers opgemerkt door 75% van de gebruikers*

De ingrediënten van het Super Lash Serum van de Kruidvat:

INGREDIENTS:

AQUA, PENTYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL, TETRAISOSTEARATE, BIMATOPROST, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, ALLANTOIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM PHOSPHATE, TRIETHANOLAMINE, METHYLPARABEN, ALCOHOL.

Het actieve bestanddeel dat ervoor zorgt dat je wimpers een boost krijgen zowel in lengte als in volume is het bestanddeel bimatoprost. Deze staat ook nog eens best hoog in het rijtje. Verder is het bestanddeel hyaluronzuur (Hydrolyzed sodium hyalurontate) het bestanddeel dat ervoor zorgt dat het diep tot in de haarvezels dringt, waardoor de conditie van de wimperhaartjes verbetert.

Conclusie:

Ik weet dat niet iedereen graag veel tijd steekt in een product waarbij het resultaat pas te zien is na lange tijd, maar ik kan jullie garanderen dat bij dit product waarbij je het maximale resultaat pas na 16 weken ziet, je na 3 a 4 weken al zichtbaar resultaat ziet. Dit product is echt een wondermiddel! Het product is makkelijk te verkrijgen o.a. bij de Kruidvat of online en het is ook nog eens heel goedkoop. Je hoeft geen dure behandelingen te nemen zoals wimperextensions of een wimperverlenging te laten doen. bij dit serum heb je hetzelfde resultaat al na ong. 6 weken en de resultaten blijven toenemen tot na 16 weken het product te gebruiken, is dit niet fantastisch? Het serum heeft mijn wimpers niet alleen voller en langer gemaakt maar ook nog eens sterker, elastischer en glanzender en ze zien er veel gezonder uit. Yep ik ben een grote fan en ik kijk er alvast naar uit om het resultaat aan jullie te laten zien na het serum 16 weken gebruikt te hebben.

Het Super Lash Serum is te verkrijgen in de kruidvat en online voor de prijs van €9,99.

Hebben jullie het Super Lash Serum van de kruidvat al uitgeprobeerd? Hoeveel weken ben je al bezig? Zie je al resultaat? Wat vinden jullie het beste serum voor volle en lange wimpers? Heb je eventueel al bijwerkingen gehad van dit serum? Laat het me zeker even weten.

 

1+

2 Comments

 1. Chantal
  23 april 2018 / 19:42

  Hoe was resultaat na 16 weken wimperserum?kan ik dat ook ergens terug vinden

  0
 2. Roxan
  17 april 2019 / 08:18

  Interessant artikel. Ik ben ook benieuwd welk resultaat het Super Lash Serum geeft na 16 weken, heb je daar een foto van ?
  Het product mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft, ook niet tijdens een chemokuur. Mag het product gebruikt worden als men problemen heeft met de schildklier ?
  Mvg

  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *