Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel

Ik hou van producten die je voor werkelijk elk huidprobleem kan gebruiken. Ze zijn multifunctioneel, en zijn gewoon onmisbaar in je stash. Ze werken meestal vrijwel direct, en maken het leven gewoon een stuk simpeler. De Aloe 99% Soothing Gel van Holika Holika is daar één van. De gel kan je werkelijk voor elk probleem op de huid gebruiken, en heeft boordevol hydraterende en verzorgende eigenschappen. De gel bestaat voor 99% uit Aloe Vera-extracten, en is daarbij het bekendste product waar zoveel Aloe Vera in verwerkt zit. De Aloe 99% Soothing Gel was en is nog steeds razend populair, en ik ga jullie er vandaag wat meer over vertellen. Benieuwd geworden? Lees het artikel dan zeker even verder.

aloe 99% soothing gel

“De Soothing gel hydrateert niet alleen super, maar heelt ook kleine huidwondjes. Ook werkt de gel ontstekingsremmend en heeft het een verzachtende werking. Gebruik de gel eens na het scheren of na het zonnebaden en je zult merken dat je huid weer heerlijk zacht aanvoelt.

De gel kun je voor je gezicht, maar ook voor je lichaam gebruiken. De gel dringt snel diep in de huid door zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Het resultaat is een perfect gehydrateerde huid!”

holika holika aloe 99% soothing gel

Wat is het?

De Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel is een hydraterende, kalmerende en verzorgende gel die werkelijk elk probleem op de huid aanpakt. De gel bestaat voor 99% uit Aloe Vera-extracten. Daarnaast bevat deze gel komkommer, koolbladeren, bamboe en watermeloen. Al deze ingrediënten staan bekend om de verzorgende eigenschappen: hydrateren, verzachten en beschermen.

De gel heeft een lichte textuur en dringt diep door in de huid zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Ook verlicht de gel de gevolgen van schadelijke invloeden van buitenaf, zoals een geïrriteerde huid. Na het opbrengen van de gel voelt je huid heerlijk fris en zijdezacht aan.

Deze gel:

  • Kalmeert, verzorgt en beschermt.
  • Gaat beschadigde huid tegen.
  • Hydrateert de huid intens.
  • Helpt bij brandwonden en roodheid.
  • Werkt perfect als aftersun.
  • Vermindert irritaties na scheren.
  • Gaat ontstekingen tegen.
  • Geeft een rustige en zachte huid.
  • Geschikt voor alle huidtypen.
  • Cruelty free.

holika holika

Hoe gebruik je de Aloe 99% Soothing Gel?

Omdat de Aloe 99% Soothing Gel van Holika Holika voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden, is er niet echt een richtlijn voor het product te gebruiken. De kalmerende en verzorgende gel pakt werkelijk elk probleem op de huid aan. Zo kan de gel gebruikt worden bij de genezing van een beschadigde huid, en werkt de gel perfect als aftersun om je huid te kalmeren. Maar deze gel kan nog veel meer: Zo helpt het bij brandwonden of roodheid, maar ook vermindert de gel ontstekingen en irritaties na het scheren. Je huid zal er al snel rustiger uitzien en super zacht aanvoelen met een glowy finish.

Maar ook voor dagelijkse hydratatie is deze gel ideaal. En omdat de gel snel wordt opgenomen door de huid zal deze niet plakkerig of vettig aan voelen. De gel is geschikt voor alle huidtypen en is absoluut onmisbaar in jouw stash!

soothing gelIngrediënten

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Zea Mays (Corn) Leaf Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Triethanolamine, Fragrance, Phenoxyethanol.

Resultaat

Ik heb de Aloe 99% Soothing Gel vooral gebruikt om mijn droge huid te hydrateren, en heb hem dan ook voornamelijk voor mijn lichaam gebruikt. Meteen na het douchen smeer ik mijn hele lichaam met de gel in, met als resultaat dat mijn huid meteen gehydrateerd en verzorgd wordt. De huid voelt meteen een stuk soepeler aan, en krijgt een mooie gezonde glow. De gel trekt onmiddellijk in de huid (het slurpt het als ware helemaal op), en laat geen plakkerig gevoel of residu achter. Sinds ik de Aloe 99% Soothing Gel van Holika Holika voor het eerst heb gebruikt als een “body gel”, wil ik niets anders meer. Het is een topper voor de droge huid, en kan voor nog veel andere doeleinden gebruikt worden.

Ook heb ik de gel een keer gebruikt wanneer ik gestoken was door een mug en mijn huid jeukte en rood zag. Meteen na dat ik de jeuk voelde opkomen gebruikte ik de Aloe 99% Soothing Gel. De jeuk verdween na enkele minuten en nadien heb ik geen last meer gehad. De roodheid verdween ook vrij snel en na een paar uur was er vrijwel niets meer van de muggenbeet te zien. Ook voor na het scheren is de gel ideaal! Je krijgt er minder bobbeltjes door, en de huid word na het scheren goed verzorgd en gehydrateerd. Zo ontstaan er ook geen ontstekingen, irritaties en roodheden die kunnen optreden na het scheren.

Holika holika

Conclusie

Ik kende de Aloe 99% Soothing Gel van Holika Holika al wat langer. Ik zag het product vaak voorbijkomen op Instagram en Youtube, en er is vrijwel geen enkele negatieve review over te vinden. Toch heeft het een lange tijd geduurd voor ik het product in huis haalde. Waarom het zo lang geduurd heeft voor het ik product daadwerkelijk in huis haalde? Ik heb werkelijk geen idee. Misschien omdat het juist een te gewild product is? In ieder geval heb ik de gel sinds kort toch in huis gehaald, en ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Ten eerste vind ik de vormgeving van het omhulsel er heel leuk uitzien. Het is geen alledaagse vormgeving, en je ziet meteen aan de verpakking wat de samenstelling van het product is. Buiten dat vind ik dat het product echt goed zijn werk doet. Het is een multifunctioneel product dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, en bij elke huidprobleem wel wonderen kan verrichten. Ik was meteen na het eerste gebruik al gelijk verkocht en kan het product dan ook zeker en vast aan iedereen aanraden! Het is een product dat absoluut onmisbaar is in je stash!

De Aloe 99% Soothing Gel van Holika Holika is verkrijgbaar op Boozyshop voor de prijs van € 8,95. De Soothing Gel is verkrijgbaar in 55 ml of 250 ml. 

Heb jij de Aloe 99% Soothing Gel van Holika Holika al?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *