Human + Kind Lavender Body Oil.

Ik vind het erg belangrijk om mijn huid na het douchen of na een bad, goed te hydrateren. Ik smeer mijn huid dagelijks in met een hydraterende body lotion om mijn huid soepel en glad te houden. Nu we de herfst zijn ingegaan en de verwarming weer aanstaat, merk ik meteen dat mijn huid weer wat droger aanvoelt dan voorheen. Hoogtijd dus om mijn milde body lotion in te ruilen voor een geheel nieuw product! In mijn eerste Goodiebox unboxing van Augustus zat er een body olie van Human + Kind in de box. Omdat ik nu wel wat extra hydratatie kan gebruiken sprak de olie me meteen heel erg aan, en begon het product dan ook gelijk uit te testen. Vandaag vertel ik je er dan ook graag wat meer over.

human + kind lavender body oil

Over Human + Kind

Human + Kind is ontstaan uit liefde voor natuurlijke producten, liefde voor dieren en dorst naar een gezonde levensstijl. 

Het begon allemaal toen de oorspronkelijke oprichters Rene Van Willigen en Jeroen Proos werden geïnspireerd door een gesprek dat ze hadden gehoord. Het gesprek ging over de talrijke huidverzorgingsproducten die ze in hun badkamerkasten hadden staan. Ze spraken over hoe ze producten hadden voor bijna elke huidtype en elke aandoening, en bespraken hoe chemisch beladen deze producten waren. Bovendien hoorden ze hen praten over de hoeveelheid geld die ze aan al deze producten hadden uitgegeven en hoe tijdrovend hun schoonheidsregime was. 

Geïnspireerd door dit verhelderende gesprek werd het idee geboren om een veganistische, dierproefvrije huidverzorgingslijn te creëren die hun wens belichaamde om vrouwen te helpen er goed uit te zien en zich goed te voelen met producten met meerdere taken, die eenvoudig te gebruiken waren en alleen natuurlijke actieve ingrediënten bevatten.

lavender body oil

Wat is het?

De Lavender Body Oil van Human + Kind is een multitasking lichaamsolie die speciaal samengesteld is om je huid te hydrateren, te versterken en te verjongen, waardoor je huid meteen verzacht wordt en straalt. De olie zit vol met goede ingrediënten (zoals vitamine E, natuurlijke koolzaadolie en zonnebloemolie), die een positief effect hebben op je littekens en je huidskleur egaliseren. De natuurlijke oliën laten je huid zacht en glad aanvoelen, terwijl de geur van lavendel je direct helpt ontspannen. Deze multitasking lichaamsolie kan ook als massageolie worden ingezet.

  • Met natuurlijke koolzaadolie (Canola) en zonnebloemolie
  • Bevat etherische olie van lavendel
  • Voedt de droge huid
  • Gladmakend
  • Hemelse geur
  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Aromatherapeutisch

Hoe gebruik je het?

De Lavender Body Oil van Human + Kind gebruik je meteen na het douchen, of wanneer de huid droog en jeukerig aanvoelt. Breng een kleine hoeveelheid olie aan op de huid, en masseer deze zachtjes in. De olie heeft even tijd nodig om in te trekken, maar in tussentijd kan je heerlijk genieten van de ontspannende lavendel geur. Wanneer je de lichaamsolie vlak voor het slapen aanbrengt val je door de ontspannende geur sneller in slaap.

Ingrediënten

Canola Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Lavandula Hybrida Oil, Limonene, Linalool, Tocopherol, Citral, Geraniol, Citronellol, Coumarin.

human + kind

human + kind

Mijn ervaring met de Human + Kind Lavender Body Oil

Ik gebruik de lichaamsolie vooral in de avond, na het douchen om heerlijk te kunnen ontspannen. De olie helpt mijn huid te hydrateren en te voeden, en laat het zacht en soepel aanvoelen. Mijn huid krijgt door de olie een mooie, stralende glow, en ziet er gezond en helder uit. De heerlijke lavendel geur helpt mij meteen ontspannen, waardoor ik mij rustiger voel, en van de avond kan genieten. Vooral op regenachtige dagen vind ik het heerlijk om mijn lichaam te verwennen met de lichaamsolie van Human + Kind. Wanneer ik ga slapen merk ik dat ik door de olie sneller in slaap val en dat ik in de ochtend uitgeruster wakker wordt. Ik ben helemaal verliefd op deze geweldige lichaamsolie van Human + Kind en ga hiervan zeker en vast een voorraad van inslaan.

Verkrijgbaarheid

De Lavender Body Oil van Human + Kind is verkrijgbaar op de online webshop van Humankind.com voor de prijs van € 14,95.

Gebruik jij wel eens een lichaamsolie?

beauty secrets

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *