I Heart Make-Up Golden Bar Pallets & Unicorn Heart Highlighter.

Wat was ik ontzettend blij toen ik hoorde dat de I Heart make-up paletten naar België kwam, ik werd nog blijer toen ik hoorde dat ze naar de kruidvat kwamen aangezien ik op een scheet van de Kruidvat woon was ik er natuurlijk als eerste bij, en ja hoor daar lagen ze de I Heart Golden Bars en de Unicron Heart Highlighter. Ik nam ze meteen mee naar huis en maakte bijna een vreugde sprongetje in de lucht mijn dag kon niet meer stuk.

I HEART MAKE-UP GOLDEN BAR PALLETS & UNICORN HEART HIGHLIGHTER.

Nog nooit eerder heb ik een product gehad van I Heart dus dit zijn dan ook meteen mijn eerste producten van het merk. Ik ben heel enthousiast over het uiterlijk hiervan, wat zien ze er super tof uit!

I Heart Golden Bar oogschaduw palet.

Als eerste neem ik de I Heart Golden Bar oogschaduw palet in mijn handen. Het doosje ziet er echt super leuk uit, het is goud en er staan allemaal gouden hartjes op. Het ziet er heel glamorous uit. Ook zie je meteen het oogschaduw palet zitten en zie je een stukje van de “chocolade” die deels met goud bedekt is. Het ziet er echt om op te eten uit maar dit zal ik maar niet proberen. Het doosje is gemaakt van plastiek en ziet er mij wel vrij stevig uit. Wanneer ik het palet openmaak komen er 16 prachtige kleuren tevoorschijn. Dit is een heel feestelijk palet en is ideaal om te gebruiken tijdens de feestdagen of als cadeau te geven.

Er zitten matte kleuren in maar ook zitten er kleuren met schimmer bij. Ze zien er echt heel prachtig uit. Ze zijn heel goed gepigmenteerd en heel dekkend. Ze blijven best wel lang zitten. Ook kan je alle kleuren bij elkaar combineren en ze zijn goed bij elkaar te blenden. Ook zit er een blend borsteltje bij wat altijd wel heel handig is. Deze palet is echt een enorm succes.

Het zijn allemaal vrij warme en rijkelijke kleuren en tinten en deze kleuren hebben natuurlijk ook allemaal een naam gekregen en ik zal ze allemaal even op een rijtje zetten:

  • Eerste rij van het palet: Collection, Ribbon, Edible, Tablet, Wrapped.
  • Tweede rij van het palet: Wrapper, Foil, Golden, Bar, Box, Block.
  • Derde Rij van het palet: Gift, Limited, Cocoa, Beans, Chocolatier.

Eerste rij.

Tweede rij.

Derde rij.

Collection en Chocolatier zijn wat groter in formaat deze zijn allebei Highlighters.

De ingrediënten van dit palet zijn:

INGREDIËNTS: MICA, TALC, MAGNESIUM STEARATE, MINERAL OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, DIMETHICONE, SILICA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, (+/-: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742.

Dit palet is verkrijgbaar bij de kruidvat voor € 7,99.

Als tweede ga ik het hebben over het volgende palet. Dit palet ziet er bijna hetzelfde uit maar dat is het toch niet.

I HEART MAKE UP BRONZE AND GLOW.

Dit is een kleiner formaat dan de oogschaduw palet maar het ziet er net hetzelfde uit, alleen is de verpakking waarin het palet zit donker bruin en staan er ook geen hartjes meer op. Wel zie je nog steeds het “chocolade” palet zitten en ook deze is deels bedekt met goud. Ik vind dit formaat heel leuk en super schattig, ook om vast te houden. Het is echt een mini palet en is heel handig voor ergens mee te nemen.

Dit palet is een Bronzer en bevat ook een Glow (Highlighter), Ze zien er heel leuk uit en hebben hetzelfde printje als op de verpakking zelf. Je ziet dus eigenlijk de “druppels” van het goud terug komen op het poeder van de bronzer en de glow (highlighter) super leuk.

De Bronzer is mat van kleur en geeft ook een redelijk goede dekking, hij brengt gemakkelijk aan. Je moet wel meerdere laagjes aanbrengen om een goed resultaat te bereiken maar je krijgt hierdoor wel geen vlekken en strepen en hij is goed uit te blenden. Geeft dus een prima resultaat.

De Highlighter ofwel Glow is glanzend en geeft ook wel veel dekking af. Hij is best intens. Een ideale highlighter voor mee te beginnen, of voor wanneer je echt een subtiele glow wilt. Je kan hier zelf een effect mee creëren die je wil bereiken. Wil je veel Glow breng dan meerdere lagen over elkaar aan, wil je een subtiele Glow dan is één laag al voldoende. Dit geeft een koele Glow en is makkelijk te combineren met een Blush. Bij veel Highlighters kan je bevoordeeld geen Blush meer dragen omdat het dan al snel te veel zou worden maar bij deze kan dat prima.

Een super schattig palletje en je kan hiermee een goed resultaat mee bereiken en is kwalitatief heel goed. Ik vind dit palet top en ga hem zeker goed gaan gebruiken.

Hier nog even de ingrediënten van dit palet:

BRONZER INGREDIENT: MICA, TALC, MAGNESIUM STEARATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, DIMETHICONE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, (+/-), CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 77491.

HIGHLIGHTER INGREDIENT: MICA, TALC, MAGNESIUM STEARATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, DIMETHICONE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 77491, CI 16035.

Dit palet kan je kopen bij de kruidvat voor € 5,99.

En dan komen we nu bij het laatste item.

UNICORN HEART HIGHLIGHTER.

Wauw dit is echt te vet, een regenboog Highlighter in de vorm van een hart dat ook nog eens héél mooie kleuren heeft, dit wil je toch in huis halen?

Het doosje ziet er echt heel leuk uit en is natuurlijk weer super schattig. Het is een wit doosje met een hartje op die een regenboog effect heeft en heel glanzend en reflecterend is, waar ook nog eens een Unicorn opstaat hoe geweldig is dit! Wanneer ik het doosje openmaak zit er een hart vormig doosje in waar weer het hartje en de Unicorn op afgebeeld staat, het is wel overduidelijk dit is een Rainbow Highlighter made by Unicorns.

De echte verassing komt pas wanneer je het doosje openmaakt. Dit is echt super tof, het is een regenboog hart waar héél veel kleuren inzitten en natuurlijk véél highlighter, dit is geweldig.

Het is bijna te mooi om te gaan gebruiken maar toch ben ik er erg benieuwd naar en heb ik het toch getest. De Highlighter is super fel gepigmenteerd en heeft echt heel mooie kleuren. Wanneer je het swatcht op je arm lijkt het alsof dit echt een heel felle kleur afgeeft maar het is eigenlijk heel draagbaar wanneer je dit aanbrengt op de plaatsen waar je een Glow wilt. Je moet natuurlijk niet te veel gaan gebruiken. Het is een hele koele, intense highlighter die je voor alledaags kan gebruiken. Je kan altijd meer kleur toevoegen en als je het subtiel wil moet je dus eigenlijk maar een klein beetje gebruiken.

Ik ben hier dus ook heel tevreden over en het is heel draagbaar, wanneer je het open doet denk je meteen wauw hier kan ik toch echt niet mee over straat lopen maar dit valt dus heel goed mee.

Hier nog even de Ingrediënten:

INGREDIENTS: MICA, DIMETHICONE, NYLON 12, MAGNESIUM ALUMINIUM SILICATE, PROPYLPARABEN, METHYLPARABEN, (+/-), CI 77891, CI 77491, CI 77510, CI 77742, CI 15850, CI 77288.

Deze Unicorn Heart Highlighter kan je kopen bij de kruidvat voor € 5,99.

Zo dit waren alle producten die ik heb gekocht bij de kruidvat van het merk I Heart, jammer genoeg was dit het enige dat ze hadden van dit merk, maar hier ben ben ik dus al heel tevreden mee. Zeker voor deze betaalbare prijzen. Let wel op dit product is heel gewillig dus moest je het nog in huis willen halen raad ik je aan om snel even binnen te springen bij de kruidvat voor dat het uitverkocht is. Natuurlijk kan je deze producten altijd online bestellen. Ik ben hier heel tevreden over.

Wat vinden jullie van het merk I Heart? Hebben jullie nog andere producten van dit merk? En wat vinden jullie daar van?

0
Delen:

2 Reacties

  1. 3 maart 2017 / 10:01

    It’s always a relief when someone with obvious exipstere answers. Thanks!

    0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *