I LOVE BEAUTY EVENT UTRECHT 2017

I Love Beauty Event Utrecht 2017.

Afgelopen zaterdag was ik samen met een vriendin, Rebecca (A Hungry Life) naar het I Love Beauty Event in Utrecht geweest. Het event draait vooral om Beauty, Lifestyle en Fashion. Ook kan je er kennismaken met verschillende bekende bloggers. Er zijn talloze demonstraties en workshops te beleven. Het I Love Beauty Event is een 2-daags event ideaal voor de Beauty en Fashion liefhebbers onder ons.

Wat is het I Love Beauty Event?

I Love Beauty is hét mooiste dagje uit in een wereld vol Beauty! Op 18 en 19 maart kun je in de Jaarbeurs in Utrecht als bezoeker heerlijk shoppen en profiteren van de vele kortingen bij een gevarieerd aanbod van stands van uit een lopende bedrijven en bekende merken uit de Beauty- en Fashionwereld. Tevens kun je bij de verschillende stands de nodige adviezen krijgen, onderga je een heerlijke behandeling of laat je jouw nagels verzorgen.

In de Main Area zijn er op het hoofdpodium verschillende demonstraties en presentaties van onder ander Fred van Leer en Cynthia Schultz (Cynthia.NL). Cosmo Haitstyling, GreatBeautyBar.nl met oa. Serena Verbon van BeautyLab en An Knook van Makeup by An.  Zelf kan je ook aan de slag en deelnemen aan één van  de vele en verschillende workshops over Beauty, Food, Fashion en Lifestyle.

Mijn ervaring met het event.

Na een rit van 2 uur kwamen we zaterdag middag aan in Utrecht, Het event was makkelijk te vinden en er was genoeg parking beschikbaar. Toen we binnen aan kwamen was er al veel volk te bespeuren ondanks dat het nog maar pas was open gegaan, we kregen meteen een kaartje voor een gratis goodiebag en onze dag kon beginnen. Er waren best wel veel standen maar toch hadden we wat meer verwacht, de standen die er stonden waren onder andere: W7, SleekMAKEUP, NYX, Boozyshop, REMINGTON, Anastasia Beverly Hills, Zarqa,… We hebben bijna alle standjes die op het event aanwezig waren bezocht en ondanks het lang aanschuiven bij verschillende standen hebben we toch bijna alles gevonden waar we voor kwamen, er waren veel kortingen en bij verschillende standen kon je ook nog eens leuke goodiebags voor maar €5 scoren. De goodiebags waren zeker en vast de moeite waard, je kreeg waar voor je geld en er zaten ook nog eens heel leuke spulletjes in.

Ook hebben we verschillende producten gekocht waar we beide toch best wel veel korting op gekregen hebben, superleuk! Je kon er zelfs oogschaduw palletjes scoren voor maar €5!

Bij verschillende standen kon je de make-up testen of zelfs de make-up laten aanbrengen, zelfs je haren kon je er laten stylen. Je kon je wenkbrauwen laten shapen of extensions laten zetten, kortom noem het op en je kon het daar doen. Ook waren er verschillende wedstrijden waar je aan kon meedoen.

Op het event waren er ook verschillende workshops Q&A’s en demonstraties. De workshops hebben we niet gedaan maar we zijn wel naar een leuke demonstratie gaan kijken van Kim Terstege. Zij had een masterclass demonstratie gedaan over hoe je make-up het beste aanbrengt voor een Instagram foto, we hebben er beide veel uit geleerd en ze gaf super tips! We hebben met haar ook een meet&greet gehad in de huiskamer wat ook heel fijn was. Het was een leuke kennismaking!

Er was ook een Q&A met Cynthia (Misslipgloss, oftewel nu Cynthia.nl) waar we ook aanwezig waren, we zijn veel te weten gekomen waarom ze de overstap naar Cynthia.nl heeft gemaakt en hoe haar leven als blogger in elkaar zit. Het was heel interessant om te horen en er hebben ook veel mensen vragen aan haar gesteld waar ze altijd een leuk antwoord voor klaar had.

Na de vele leuke standjes bezocht te hebben, de leuke demonstraties en de Q&A’s meegemaakt te hebben en wat gegeten hebben zijn we moe maar voldaan naar huis terug gekeerd. Het was een beetje grappig want we waren zowat de enige met zoveel zakken in ons handen, we waren echt blij toen we de zakken in de auto konden droppen want onze armen vielen er bijna “af”.

Het was een lange maar super leuke dag, ondanks dat we het iets groter verwacht hadden gaan we volgend jaar toch zeker eens terug naar het I Love Beauty Event. Het event kan ik iedereen aanraden die van beauty houd en er eens samen met een vriendin (of paar vriendinnen) een leuke dagje ertussenuit wil zijn. Je komt er veel te leren en natuurlijk kan je veel producten scoren tegen een aantrekkelijke prijs!

En voor jullie allemaal nog eens lekker nieuwsgierig te maken, in deze zak zitten alle producten die ik gescoord heb. Ik ga ze jullie nog niet laten zien maar er staan wel heel leuke artikelen te wachten, hou zeker de komende weken mijn blog in de gaten!

Helaas heb ik bijna geen foto’s gemaakt van tijdens het event, ik kan jullie er dus ook niet veel van laten zien maar ik ben ervan overtuigd dat je op het internet vast wel veel foto’s kunt bekijken.

Ik hoop dat jullie het fijn vonden dat ik mijn ervaring over het I Love Beauty Event heb gedeeld aan jullie en laat zeker even een reactie achter als je wat meer informatie zou willen weten of gewoon met een vraagje zit.

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *