Ik geef een NYX Butt “Naked” Turn The Other Cheek Pallet weg!

De wedstrijd is afgelopen! De winnaar heeft een mail ontvangen.

Het is weer zover. Jullie kunnen weer deelnemen aan een leuke winactie! Deze keer geef ik een pallet van NYX weg. Het is de NYX Butt “Naked” Turn The Other Cheek pallet. Dit pallet bevat 15 oogschaduws, 4 blushes en 3 illuminators. Een spiegeltje, en er zitten ook 2 applicators bij het pallet.

It’s time again. Once again you can participate in a giveaway. This time I will be giving away a pallet of NYX. It’s the NYX Butt “Naked” Turn The Other Cheek pallet. This pallet contains 15 eyeshadow’s, 4 blushes and 3 illuminators. A mirror, and 2 applicator’s.

Hoe deelnemen aan de wedstrijd?

 • Volg mij op Instagram
 • Like de foto op Instagram
 • Repost de foto op Instagram en tag beautysecretsbe

Voor mijn Instagram account klik hier.

Wanneer je hebt deelgenomen op Instagram laat je hier beneden op mijn blog een reactie achter met een geldig emailadres dat je hebt deelgenomen aan de wedstrijd.

Voor diegene die geen Instagram account hebben en toch graag willen meedoen aan de winactie, jullie mogen een leuke reactie achterlaten op mijn blog waarom je het pallet graag wilt winnen. Jullie maken evenveel kans om te winnen.

Wie geen reactie heeft achtergelaten op mijn blog dat hij/zij heeft deelgenomen, telt niet mee en maakt helaas geen kans om het pallet te winnen.

De winactie duurt tot 25 maart. De persoon die gewonnen heeft wordt persoonlijk per email gecontacteerd.

How to participate in the contest?

 • follow me on Instagram
 • like the picture on Instagram
 • repost the picture on Instagram and tag beautysecretsbe

For the link to the Instagram account click here.

When you did the following things on Instagram leave a comment with your email address at the bottom of my blow stating you have participated in the contest.

For those who do not have an Instagram account and still want to partake in the contest, you make leave a fun comment on my blog stating you have participated and why you would like to win the pallet, you have an equal chance in winning.

Those who didn’t leave a comment on my blog stating he/she partook in the contest unfortunately do not have a chance of winning the pallet.

The contest lasts until the 25th of march, the person who won the contest will be personally notified per email.

9 Reacties

 1. 11 maart 2017 / 21:13

  Omg! Spannend!
  Heb al zoveel geleerd door jou 😮
  I am in!

 2. Sarina
  11 maart 2017 / 23:55

  Ik doe mee! Ik volg je op instagram Sarinavdijkx

 3. Estelle
  12 maart 2017 / 20:10

  Heb mee gedaan met mijn eigen makeup account ( makeup.byestelle)
  Super leuke givaway !

 4. Mathilde
  14 maart 2017 / 20:32

  Ik heb geen instagram, maar ik zou wel eeeeerrrrg graag meedoen om dit pallette te winnen! Ik ben echt fan van makeup en ik ga belachelijk vaak een winkel binnen gewoon om wat naar alle mooie producten te kijken haha! Maar dan denk ik oh god zo duur! Ooit wil ik ook anderen leren wat ik over makeup weet (nu niet zo veel, maar bijleren is het belangrijkste).Voor nu blijft het bij mn vriendinnen wat tips geven 😉 Anyway, megacool dat je deze blog onderhoudt én dat die in het nederlands is! Go belgium!

 5. Liz kanters
  22 maart 2017 / 19:05

  Super leuk ik ga meteen een bericht posten op instagram! Instagram is: beauty_dutchx
  Super leuk dat je dit doet!

 6. Marije
  22 maart 2017 / 20:15

  Super leuke winactie! Ik kwam perongeluk op je blog terecht en heb een paar van je artikels gelezen, ik vind ze erg fijn om te lezen. Ik doe zeker weten mee met deze winactie. Mijn Instagram is RandomByMarije. Xoxoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *