KADALYS HYDRAMUSE COMFORTING CREAM.

Zoals ik al eerder eens aangaf in een vorig artikel vind ik het belangrijk om je huid dagelijks te hydrateren, de hydratatie zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt, soepel blijft en zijn glans behoudt. Je huid elke dag hydrateren voorkomt ook vroegtijdige rimpels en veroudering van de huid. Zo jong mogelijk beginnen is dus wel een echte aanrader. Aangezien ik het echt belangrijk vind om de huid dagelijks te hydrateren wil ik het vandaag eens hebben over de Kadalys Hydramuse Comforting Cream, een crème die de huid diep hydrateert, verzorgt en voedt. Een ideale crème voor de droge en rijpe huid en een ideale crème voor dagelijks gebruik. Ik testte het product voor jullie uit en schrijf er vandaag een artikel over. Benieuwd wat ik van de Hydramuse Comforting Cream van Kadalys vond? Lees dan zeker even verder.

“This nourishing cream restores hydratation levels and nutrition to the skin and shootes the skin thanks to the beneficial properties of Yellow Banana, mango butter and hyaluronic acid.

Its smooth and creamy texture penetrates quickly and soothes feelings of tightness related to dehydration and dryness of the skin. Perfect for dry or mature skin skins.”

De Comforting Cream van Kadalys zit verpakt in een witte tube die een inhoud heeft van 50 ml. De verpakking is afgewerkt met zwarte en blauwe details, helaas kan je niet zo heel erg veel informatie over het product op de verpakking terugvinden. Je kan er wel de ingrediënten en de houdbaarheidsdatum van 9 maanden er op terug vinden. Het product moet je s’ochtends en s’avonds op het gelaat en de hals aanbrengen en zou ervoor zorgen dat de huid gekalmeerd wordt en dat het gevoel van strakheid in verband met uitdroging en droogheid van de huid wordt vermindert. De Hydramuse Comforting Cream van Kadalys zou perfect voor gebruik zijn voor de droge of voor de rijpe huid.

De crème heeft een witte kleur met een zachte en romige structuur en heeft een heerlijke bloemige geur, waar je ook een beetje een bananengeur kan in terug vinden. Logisch, want in het product zitten namelijk ook bananen en mango in verwerkt.

Wanneer je de crème aanbrengt op het gelaat heb je er niet veel van nodig, een hoeveelheid ter grootte van een erwt is al meer dan voldoende. Het uitsmeren van de crème gaat wel wat stroever dan ik had verwacht, de crème plakt ook een beetje op de huid en ik heb het gevoel alsof de crème net wat te voedend is voor mijn huidtype, hij droogt niet op, blijft echt op de huid liggen en laat een enorme vettige glans achter. Deze crème is helaas dus niet echt geschikt voor mijn huid, of misschien dat ik hem in de winter dan wel kan gebruiken, misschien dat mijn huid deze voeding dan wel nodig heeft. Voor voorlopig gebruik ik de crème dan ook enkel en alleen maar s’avonds voor het slapengaan.

Wanneer ik s’ochtends opsta heb ik nog steeds de vettige glans en het plakkerig gevoel op mijn huid, nee deze crème is echt niet geschikt voor mijn huitype, jammer want ik wou het product echt wel een kans geven. Wanneer ik de crème afspoel met wat lauw water heb ik helaas ook niet echt het gevoel alsof het daadwerkelijk ook wat voor mijn huid heeft gedaan, ik heb dan ook niet echt extreem last van een droge huid.. Helaas kan ik dan ook niet echt een volledige mening geven over dit product aangezien dit product ook niet echt bedoeld is voor mijn huidtype.

De ingrediënten van de Kadalys Hydramuse Comforting Cream.

INGREDIËNTEN:

ALCOHOL/ALCOOL, AQUA / WATER, BENZYL SALICYLATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, C10-C18 TRIGLYCERIDES, CAPRYLOYL GLYCINE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, CITRUS LIMON FRUIT WATER, CITRONELLOL, COCO CAPRYLATE, D-LIMONENE, EUGENOL, GLYCERIN, GLYCERYL CAPRYLATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LINALOOL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, MANGIFERA INDICA FRUIT EXTRACT, MARIS SAL, MUSA ACUMINATA EXTRACT, MYRISTYL ALCOHOL, MYRISTYL GLUCOSIDE, OCTYLDODECYL MYRISTATE, PARFUM / FRAGRANCE, PHENETHYL ALCOHOL, ROSA RUBIGINOSA SEED OIL, SODIM CARRAGEENAN, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LEVULINATE, SODIUM PHYTATE, TOCOPHEROL, UNDECYLENOYL GLYCINE, XANTHAN GUM, ZEA MAYS ( CORN) STARCH.

Conclusie:

Helaas paste dit product niet echt bij mijn huidtype, de crème was te voedend voor mij waardoor dat het erg plakkerig aanvoelde en het een vettige glanzende laag op mijn gelaat achterliet en het product trok niet in de huid, zelfs niet wanneer ik het een hele nacht had laten intrekken. Dit product is dus echt niet geschikt voor mijn huitype, ik vrees dat dit product zelfs voor in de winter ook nog te voedend gaat zijn. Ik ben nu wel heel benieuwd geworden of dat dit product wel echt doet wat het moet doen bij diegene die wel een droge tot zeer droge huid hebben. Dus heb jij een zeer droge huid en heb je het product al eens getest gehad, of wil je het product heel graag eens gratis testen stuur me dan zeker even een berichtje. Wie weet stuur ik jou het product gratis op om het voor mij grondig te testen.

De Hydramuse Comforting Cream van Kadalys is verkrijgbaar op Kadalys.com voor de prijs van € 22,00.

Heb jij last van een droge huid en heb je dit product al eens geprobeerd? Laat dan zeker even je mening over dit product hier achter.

7 Reacties

 1. legina Markaban
  7 november 2018 / 15:10

  Goedendag,

  Graag zou ik Hydramuse creme van Kadalys willen testen.
  Mijn huid is toe aan een creme dat hydrateert. Ik ben benieuwd.

  Met vriendelijke groet,

  Legina

 2. jenneke
  17 december 2018 / 13:27

  hallo,

  ik heb deze crème nu al een enkele weken dagelijks gebruikt en ik kan niets erop aanmerken. ik heb een gemengde huid, droge wangen en vettige t zone. de t zone is júist minder vet doordat deze creme zo voedend is. mijn huid voelt minder vet aan, lijkt zich door de crème minder had te verzadigen.
  Het is een crème uit het middenhoog segment en er zijn ook vele goede crèmes te koop die veel goedkoper zijn. je hoeft er zo weinig van te gebruiken dat het wel zijn geld waar is.
  Dit is voor mij een blijvend product in mijn dagelijkse verzorging

 3. Carine
  20 februari 2019 / 15:28

  Ik heb het ooit eens gekocht bij een pakket van een magazine. De crème is gewoonweg geweldig! Zelf vind ik het wel duur voor dit product. Maar het werkt uitstekend!

 4. 8 mei 2019 / 15:04

  Hallo, je moet echt heel weinig product gebruiken. Ik heb een gemengde huid, in de winter gebruik ik deze crème gemengd met een gelaatsolie en in de zomer zo. Hij is absoluut niet vet en eerder aan de lichtere kant. Hij kalmeert de huid fantastisch en langdurig gebruik zorgt zeker voor een mooie gehydrateerde huid! Ieders huid is anders!

 5. Hilde
  20 december 2019 / 09:00

  Voor mijn huid een topcrimineel!

  • Hilde
   20 december 2019 / 09:01

   Moet natuurlijk zijn een TOPCREME

 6. Annick Vols
  29 maart 2021 / 23:18

  Ik gebruik deze crème ook,zat ooit eens bij een paketje van een boek.En ik ben er zeer tevreden over.Mijn huid neemt het zeer goed op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *