Kennismaking met de producten van Remescar.

Een aantal dagen geleden ontving ik een leuk pakketje in de brievenbus. Er zaten een aantal huidverzorgingsproducten in van een merk waar ik nog nooit eerder van had gehoord: Remescar. Remescar biedt skincare producten aan voor het gelaat, lichaam en ogen die zorgen voor een instant zichtbaar effect. De producten die worden aangeboden zijn klinisch bewezen veilig en effectief. Omdat ik er nog nooit eerder van gehoord had, en toch wel heel erg benieuwd ben naar de werking van de producten, wil ik ze gedurende een aantal weken grondig voor jullie uittesten. Omdat ik niet kon wachten om de producten al aan jullie voor te stellen, wil ik jullie in dit artikel alvast laten kennismaken met een aantal huidverzorgingsproducten van dit merk.

remescar

remescar gravity day cream

Remescar Gravity Day Cream

De Remescar Gravity Day Cream is een intens hydraterende dagcrème, die visuele tekenen van veroudering voorkomt en vermindert. Deze dagcrème maakt gebruik van de unieke Microbioom Technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de microbiota op onze huid (alle levende micro-organismen) doelbewust gevoed en gestimuleerd wordt. Deze ondersteuning van het microbioom geeft ons een gebalanceerde en egale huid.

Door het collageen- en elastinegehalte in de huid te stimuleren, zal de huid strakker en steviger zijn. Daardoor zijn rimpels en fijne lijntjes na verloop van tijd minder zichtbaar. Dankzij z’n SPF 20, beschermt deze dagcrème je tegen UV-stralen, waardoor huidveroudering tegengegaan wordt.

De Gravity Day Cream is verkrijgbaar bij Remescar.com voor de prijs van € 34,99.

remescar instant wrinkle corrector

Remescar Instant Wrinkle Corrector

Dankzij de Remescar Instant Wrinkle Corrector is het nu mogelijk om rimpels en fijne lijntjes zichtbaar te verminderen na slechts 1 applicatie. Deze resultaten blijven tot wel 10u lang zichtbaar.

De e-Wrink®Flex-technologie is gebaseerd op een unieke combinatie van rode algen extracten, kleimineralen, plantensuikers en natuurlijke stress-protection molecules. Deze nieuwe technologie zorgt voor de volgende drie acties:

  1. Versteviging van de huid: een beschermende laag zorgt voor een instant verstrakking van de huid
  2. Rimpel filler: een sterke suikermix gaat rimpels verminderen en de huid gladder maken
  3. Specifieke activatie van huidcellen: natuurlijke molecules gaan cellen activeren in een verouderde huid

Dit product kan gebruikt worden voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes rond de oogcontourzone, wenkbrauwen, mond en neus.

De Instant Wrinkle Corrector is verkrijgbaar bij Remescar.com voor de prijs van € 34,95.

remescar micellair water 3 in 1

Remescar Micellair Water 3 in 1

Het micellair water van Remescar is een reinigingsmiddel voor het gelaat dat op een milde manier make-up, talg en andere onzuiverheden verwijdert. Micellair water is steeds zacht voor de huid maar dankzij het gebruik van Vitamine C & Hyaluronzuur in deze formule, zal het micellair water ook doelbewust de huid hydrateren & herstellen. Door specifieke deeltjes (micellen) in het micellair water, worden onzuiverheden gemakkelijk losgelaten door de huid.

Dankij de unieke Microbioom Technologie, wordt de microflora van de huid doelbewust gevoed en gestimuleerd om tot een gebalanceerde huidmicrobioom te komen.

Het Micellair Water 3 in 1 is verkrijgbaar bij Remescar.com voor de prijs van € 13,65.

remescar retinol anti-aging serum

Remescar Retinol Anti-Aging Serum

De Remescar Retinol Anti-Aging Serum is een effectief gezichtsserum dat fijne lijntjes en rimpels vermindert, poriën minimaliseert, vlekken vermindert en de algehele huidtint egaliseert en het verouderingsproces vertraagt. Het hyaluronzuurgehalte zorgt voor een intense hydratatie, verstevigt en maakt de huid weer voller wat resulteert in een meer jeugdig ogende huid. De microbioom technologie versterkt het ecosysteem van de huid alsook haar natuurlijke afweerbarrière tegen aanvallen zoals vervuiling en stress. Het helpt om de huid in balans te brengen waardoor uw huid opnieuw gaat stralen.

Dit serum gaat voor een jeugdigere en gezondere huid. Het serum gaan enerzijds fijne lijntjes en rimpels verminderen, maar zal anderzijds ook de poriën verkleinen en is er een meer egale huid zichtbaar. Door de hoge concentratie Retinol (0.25%) in het serum worden er maximale voordelen en resultaten behaald.

De Retinol Anti-Aging Serum is verkrijgbaar bij Remescar.com voor de prijs van € 24,85.

 

Wil je de producten zelf eens proberen? Alle producten van Remescar zijn verkrijgbaar op de online webshop van Remescar.com. Wil je eerst een volledige review van één van hun huidverzorgingsproducten lezen? Houd mijn blog de komende tijd dan zeker in de gaten!

beauty secrets

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *