KIKO Face Make-Up Fixer.

Laatst kwam ik in de KIKO Milano winkel terecht en zag deze Face make-up fixer liggen. Ik had nog geen fixeerspray liggen en dacht ik zal hem gelijk even meepakken voor te testen!

KIKO Face Make-up Fixer

img_0783

Deze Fixer is een spray (zonder parfum) die je op je gezicht sprayt, vanaf een 20-tal cm ongeveer en die je belooft je make-up langer te laten blijven zitten. Je voelt het niet op je gezicht zitten en het plakt niet.

Ik heb hem getest en ik kan zeggen dat ik niet zo aangenaam verrast was. Je voelt hem wel degelijk op je gezicht zitten als een soort haarlak die je over je heen krijgt en je krijgt er een beetje een trekkerig gevoel van.  Wel kan ik vertellen dat alles langer op zijn plaats blijft zitten. Dat is dan weer een pluspunt.

De verpakking ziet er vrij neutraal uit, maar is wel handig om mee te nemen.

De ingrediënten die in de fixeerspray zitten zijn:

ALCOHOL DENAT ., BUTANE, PROPANE, AQUA (WATER / EAU), ISOBUTANE, VP/VA COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT (CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT).

Er zit veel alcohol in wat dus eigenlijk niet zo goed is voor je gezicht, want dat heeft een uitdrogend effect, zodat je eigenlijk je gezicht nog eens extra moet verzorgen wanneer je het er weer afhaalt.

In het algemeen ben ik niet zo heel tevreden hier over. Ik hou niet zo van het trekkerig gevoel op mijn huid, wel blijft mijn make-up langer zitten, maar ik ga toch liever eens een andere proberen.

De Kiko Face Make-up Fixer kan je bij KIKO Milano kopen voor de prijs van €7,90 dat is een flesje van 75 ml. wat niet zo duur is, maar voor deze prijs kan je denk ik toch wel een betere variant kopen.

Wat zijn jullie ervaringen? Zouden jullie hem nog eens aanschaffen of toch liever aan de kant laten liggen?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *