KISS TAPERED END LASHES.

Ik draag bijna nooit valse wimpers, alleen op feestdagen zoals Kerstmis en Nieuwjaar dan doe ik het wel eens. Ik draag ze niet omdat ik ze lelijk vindt, integendeel ik vind valse wimpers juist heel mooi. Maar aangezien ik best wel kleine ogen heb is het altijd een heel gedoe voor mij om valse wimpers aan te brengen, ik moet ze op de juiste maat snijden, ze zijn net iets te lang voor mij of je ziet en voelt ze zitten. Het is daarom ook best lastig voor mij om de juiste paar valse wimpers te vinden, en aangezien ik er bijna geen ervaring mee heb weet ik ook niet zo goed in welke richting ik moet zoeken naar een paar goede valse wimpers. Tot ik laatst in een pakketje een paar valse wimpers van het merk KISS tegenkwam. Ik had nog nooit eerder van dit merk gehoord en was hier uiteraard dan ook zeer benieuwd naar. Ik testte de KISS Tapered End Lashes voor jullie uit en ik moet zeggen dat ik hier zeer aangenaam verrast over was. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

“97% van de wimpergebruiksters VOELT HET VERSCHIL. Ze zeggen: “Looks So Natural” zien er natuurlijker uit en voelen zachter aan dan welke andere valse wimpers dan ook.”

De verpakking ziet er leuk uit en spreekt mij ook onmiddellijk aan, het ziet er niet goedkoop uit maar ook weer niet duur. Er zit een aparte kartonnen doosjes verpakt in een plastieken verpakking. Het kartonnen doosje heeft 2 aparte openingen, in het bovenste doosje zit gek genoeg helemaal niets, ik heb geen idee of dit de bedoeling is maar aangezien er verder niets ontbreekt aan het setje stel ik mij hier verder ook geen vragen over. In het onderste doosje zitten de wimpers en de bijbehorende lijm. Het is altijd handig wanneer er al lijm meegeleverd zit bij een valse wimpers setje.

Verder staat er op de verpakking met tekst en afbeeldingen uitgebeeld hoe je de wimpers moet aanbrengen. Je kan op de verpakking ook nog de ingrediënten van de lijm er op terug vinden en waar het  product is gemaakt (Korea). Er staat op de achterkant van het doosje ook nog een voorbeeld foto op afgebeeld van hoe de resultaten zijn met de KISS wimpers en de resultaten met een andere soort/merk van wimpers. Je ziet op de afbeelding duidelijk dat de wimpers van KISS een versmalling aan de bovenkant hebben (Tapered End). Dit is bij de meeste andere soorten valse wimpers niet zo het geval.

De valse wimpers hebben beide een naam gekregen: Pretty en KISS. De valse wimpers hebben een heel donker bruine kleur, bijna naar het zwarte aan en ze voelen heel zacht aan en zijn best wel lang. Je kan duidelijk aan de uiteindes van de wimpers zien dat deze een versmalling hebben, wat je op de afbeelding op de verpakking ook al kon zien. De band waarmee je de wimpers moet bevestigen is zeer smal en zie je dus niet zitten wanneer je deze aanbrengt.

Aangezien ik best wel kleine ogen heb, zoals ik al eerder vermeldde heb ik de valse wimpers een klein beetje moeten aanpassen, ik heb de wimpers een klein stukje verkort totdat ze perfect paste. Daarna heb ik de bijbehorende lijm op de band aangebracht en 20 – 30 seconden gewacht (dit staat ook zo aangegeven op de beschrijving op de verpakking). Daarna heb ik de wimpers bevestigd. Verrassend genoeg ging dit zeer vlot en heb ik bij het aanbrengen ervan geen moeite gehad. De wimpers zaten meteen perfect op zijn plaats en zaten stevig en goed vast.

De meeste valse wimpers zie je bij mij zitten, maar bij de wimpers van KISS zie je ze helemaal niet zitten, ze passen perfect bij mijn echte wimpers en zien er heel natuurlijk uit. Je voelt ze ook helemaal niet zitten waar ik ook weer aangenaam verrast over ben. Gedurende de dag is het me nauwelijks opgevallen dat ik valse wimpers droeg en ze bleven zeer goed op hun plaats zitten. Ik heb ook helemaal geen schrik gehad van dat ze zouden uitvallen, je voelt meteen dat ze goed en stevig vast zitten. De bijbehorende lijm vind ik dan ook al zeker en vast top!

Ik denk mits je voorzichtig omgaat met de band van de wimpers en bij het aanbrengen en afhalen hiervan dat je dit setje toch zeker een x aantal keer kunt gebruiken.

De ingrediënten van de bijbehorende lijm in het valse wimpers setje:

INGREDIENTS:

ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, AQUA (WATER), 2-BROMO-2NITROPROPANE-1 ,3-DIOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Conclusie:

Zoals ik al zei draag ik bijna nooit valse wimpers, uitgezonderd op feestdagen zoals Kerstmis en Nieuwjaar. De reden hiervan was dat ik nooit echt het juiste paar valse wimpers ben tegengekomen, ze zijn te lang, moet ze erg gaan bijknippen en ik voelde en zag ze ook altijd zitten. Sins ik het valse wimper setje van KISS heb uitgetest moet ik zeggen dat ik van plan ben om toch meer en meer valse wimpers te gaan gebruiken. Ik ben uiteraard erg benieuwd geworden naar andere merken en andere vormen van wimpers en ga me er dan ook meteen wat meer aanschaffen, ook de wimpers van KISS behoort momenteel tot mijn lijstje van wimpers te bestellen. Ik was aangenaam verrast over dit merk en ben blij dat ik deze dan ook heb leren kennen.

De valse wimpers voelde je niet zitten, ze paste zich perfect aan bij mijn echte wimpers en je zag ze helemaal niet zitten, ze zagen er heel natuurlijk uit. Ze waren zeer makkelijk aan te brengen en bleef met de bijbehorende lijm ook zeer goed op zijn plaats zitten, ook na een zeer lange dag. Ik ben een fan!

De Tapered End Lashes van KISS kan je online bestellen op kissusa.com voor de prijs van $3,99. Je kan ook meerdere varianten verkrijgen van de KISS Looks So Naturel collectie.

Dragen jullie wel eens valse wimpers? Welk merk gebruiken jullie en welke zouden jullie mij aanraden? Wat vinden jullie van de wimpers van het merk KISS? Hebben jullie al eerder hiervan gehoord? Of misschien al ooit gebruikt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *