Klapp Hyaluronic Day & Night Serum.

Ik heb een gemengde huid. Dat wil zeggen dat ik een combinatie van twee verschillende huidtypes heb: bepaalde zones van mijn huid zijn droog en anderen zones zijn glanzend en vettig. Een gemengde huid is vaak vet op de beroemde T-zone (het voorhoofd, de neus en de kin) en glanzend op het midden van je gezicht met name op de neus, de neusvleugels, de kin en het voorhoofd. Op de wangen en anderen zones van het gezicht is de huid juist droog tot normaal. Helaas neigen mijn wangen en mijn kin eerder naar de droge/schrale kant dan naar de normale kant. Wat natuurlijk dan ook een andere behoefe heeft dan de rest van mijn gezicht. Op aanraden van mijn schoonheidsspecialist ben ik nu sinds een aantal weken de Klapp Hyaluronic Day & Night Serum aan het testen, die mijn droge en schrale wangen zou hydrateren maar ook tegelijkertijd verstevigen en glad zou maken. Aangezien ik het serum nu al een tijdje in gebruik heb, vond ik het vandaag eens tijd om er wat meer over te gaan vertellen. Ben jij benieuwd geworden? Lees het artikel dan zeker even verder.

“Opvullend, gladmakend verzorgingsserum met 3-voudig actief hyaluronzuurcomplex en de verstevigende werkstof Quicklift™. De gebruikte hyaluronzuren vullen met een intelligent meerfasensysteem de huideigen vochtdepots weer aan. De onzichtbare, verstevigende matrix in Quicklift™ trekt snel in de huid en maakt haar onmiddellijk en langdurig steviger.”

De Klapp Hyaluronic Day & Night Serum zit verpakt in een wit kartonnen doosje, buiten het logo van Klapp kan je op de voorkant en op de zijkanten van het doosje maar heel weinig over het product terug vinden. Maar wanneer men op de achterkant van het doosje kijkt kan je er de gebruiksaanwijzing op terug vinden. Binnenin het doosje zit ook nog een bijsluiter waarop je nog meer informatie over het product en het gebruik ervan kan terug vinden. Op de onderkant van het doosje kan je de volledige ingrediënten lijst zien, en op de achterkant kan je de inhoud (50ml) en de houdbaarheidsdatum van 6 maanden na opening er op terug vinden.

Het serum zelf zit verpakt in een zilveren plastieken flacon, die een handig dosseerpompje heeft. De zilveren flacon spreekt me erg aan en doet me meteen denken aan een luxueus en duur product. Het is niet meteen een verpakking die ik verwacht had aangezien het witte kartonnen doosje waarin het serum verpakt zat, er vrij simpel en clean uitzag. Doordat de flacon een dossseerpomp heeft die niet kan geopend worden, word er zo weinig mogelijk contact gelegd met schadelijke stoffen van buitenaf. Waardoor dat het serum hygienisch en schoon blijft. Dat vind ik zeker en vast al een dikke pluspunt.

De Hyaluronic Day & Night Serum van Klapp heeft een lichtblauwe/doorschijnende kleur en ruikt heerlijk fris. Ik kan de geur niet meteen beschrijven, maar het is een frisse geur die niet te overheersend is en die vrijwel iedereen wel kan bekoren. Het serum heeft een gel/waterachtige structuur die tijdens het aanbrengen heerlijk fris en hydraterend aanvoelt. Één pomje is meer dan voldoende om het volledige gelaat (of in mijn geval, enkel en alleen mijn wangen en kin) te voorzien van voldoende serum. Doordat het serum een waterachtige structuur heeft trekt het vrijwel onmiddellijk in de huid waardoor je meteen kan overgaan naar je dag en of nachtcrème.

Let op: het is uiterst belangrijk dat je het serum niet inmasseert in de huid, maar je moet het serum in de huid duwen. Met andere woorden: je brengt het serum op je handen aan en je duwt het als het ware een aantal keer in je huid, totdat het serum volledig is ingetrokken.

De eerste dagen dat ik het serum gebruikte kon ik er nog niet veel over zeggen, mijn wangen en kin waren wat minder droog dan anders maar ze voelde toch nog wat schraal en slap aan. Pas na een aantal weken begon ik resultaat te zien, mijn huid voelde veel steviger en gladder aan dan voorheen en mijn wangen en kin waren niet meer droog maar voelde gewoon normaal aan. Ik kan dus met vastberadenheid zeggen dat het serum voor mijn droge wangen en kin tot nu toe heeft gewerkt en ik ben benieuwd naar de resultaten die ik binnen enkele maanden mag verwachten.

De ingrediënten van de Klapp Hyaluronic Day & Night Serum.

INGREDIËNTEN:

AQUA/WATER/EAU, PROPYLENE GLYCOl, ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), GLYCERIN, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, BUTYLEENGLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYETHYLELLULOSE, BENZYLALCOHOL, FENOXYETHANOL, XANTHAN-GOM, PENTYLEENGLYCOL, NATRIUMLACTAAT, DECYLGLUCOSIDE, LACETZUUR, NATRIUMBENZOAAT, NATRIUMHYALURONAAT, DISODIUM SEBACAAT, HEXYLENE GLYCOL, SERINE, SORBITOL, UREA, KALIUM SOTBATE, ZUIVERHEID (PARFUM) NATRIUMBICARBONAAT, NATRIUM CHLOIDE, ALLANTOIN, CI 42090 (FD & C BLUE NR. 1).

Conclusie:

Ik moet zeggen dat ik op het begin toch nog wat sceptisch was over het product. Het product deed niet meteen wat het beloofde maar ondanks dat ik toch volhield en het product bleef gebruiken, zag ik na enkele weken toch resultaat. Mijn wangen en kin die voorheen droog en schraal aanvoelde, voelde een stuk minder droog aan en wonder boven wonder voelde mijn huid ook een stuk steviger en gladder aan. Waardoor dat het er ook meteen gezonder uitzag en waardoor dat het ook meteen een liftend effect gaf. Ik ben dan ook enorm blij dat mijn schoonheidsspecialist dit product mij aanbevolen heeft en ik ben heel benieuwd naar de resultaten die ik binnen enkele maanden van het product mag verwachten. Ik kan het product dan ook absoluut aanraden aan iedereen met een droge huid, gemengde huid en een wat rijpere huid.

De Klapp Hyaluronic Day & Night Serum is verkrijgbaar bij schoonheidssalon Carpe Diem Beauty & Wellness in Meldert voor de prijs van € 59,00. Of je kan het product online bestellen op Beautyfashionshop.nl voor de prijs van € 61,20.

Hebben jullie al eens producten gebruikt van het merk: Klapp? Wat zijn jullie ervaringen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *