Krijg je lichaam weer in vorm met de voedingssupplemeten van Reductin.

De temperaturen beginnen stillaan weer op te lopen, en de lentekriebels beginnen weer naar boven te komen. De meeste mensen willen hun lichaam weer in vorm krijgen voor de zomer, en beginnen dan ook gelijk weer te sporten of te diëten. Voor de één is het geen probleem om gewicht te verliezen, maar voor de ander kan het een hele strijd zijn. Gewichtstoename tijdens het najaar is ook niet onoverkomelijk. We eten en snoepen namelijk meer tijdens de koude wintermaanden, dan in het voorjaar. Hierbij gaan we meer vet opslaan, waardoor we minder vatbaar zijn voor ziektes, en beter tegen de kou kunnen. En dit willen we natuurlijk allemaal in de zomer weer kwijt. Dankzij de voedingssupplementen van Reductin is er voor elk probleem een oplossing, om het lichaam weer in vorm te krijgen. Zo kunnen we voluit van de zomer gaan genieten!

reductin

Reductin, een compleet assortiment om gewichtstoename tegen te gaan

Tien seconden in de mond, tien jaar in de billen… Vaak hebben de goede dingen van het leven een directe invloed op onze lijn en onze gezondheid. Verleiding weerstaan is echter niet altijd een kwestie van wilskracht, maar van dopamine en verzadiging. Het Reductin-gamma, bestaande uit drie producten (Reductin Instant, Reductin Slankheid en Reductin Cellulitis) biedt zowel een preventieve als curatieve oplossing voor problemen gelinkt aan gewichtstoename. Elk product kan individueel of in combinatie worden gebruikt, afhankelijk van de gewenste effecten, zonder risico voor de gezondheid.

Het Reductin-assortiment is verkrijgbaar bij de apotheek en de parafarmacie. Je mag er dus zeker van zijn dat deze supplementen veilig en betrouwbaar zijn.

Het assortiment van Reductin is online verkrijgbaar via deze link.

reductin instant

Reductin Instant: stopt het verlangen naar suiker en tussendoortjes

Een suikerverslaving komt ongetwijfeld door het effect ervan op de productie van dopamine, de neurotransmitter van plezier en energie. Reductin Instant is veilig. Het bestaat uit een molecule op basis van saffraan, een natuurlijke stimulator van dopamine. Omdat het dezelfde effecten heeft als glucose, helpt het ons om het knabbelen (en de ongewenste kilo’s) te vermijden en onze energie weer op gang te brengen. Het bevat
ook chroom en kaneel om het insulinegehalte, dat verantwoordelijk is voor de vetopslag, te reguleren. In de praktijk: Reductin Instant is een tablet dat je laat smelten op de tong en dat de suikerbehoefte in slechts twintig seconden stopt. Je neemt het van zodra je de behoefte voelt.

Reductin Instant helpt u de drang om tussen de maaltijden door te snoepen te verminderen, voorkomt dat er vet blijft plakken, verbrandt overtollige calorieën en voorkomt het vasthouden van water. Dit voedingssupplement is geschikt voor iedereen die wat minder wil snoepen, en de behoefte ernaar wil afremmen.

Reductin Instant is online te verkrijgen voor de prijs van € 22,95. Je koopt het voedingssupplement via deze link.

reductin slankheid

Reductin Slankheid: verandert het metabolisme

In combinatie met een dieet maakt Reductin Slankheid een globaal beheer van je gewichtsprobleem mogelijk. Dit voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen werkt het vastzetten van vetten tegen dankzij vier acties die inwerken op hongergevoel, metabolisme, vochtretentie en insuline. Het heeft een eetlustremmend effect. Cafeïne en magnesium stimuleren de verbranding van vetten en verminderen waterretentie. Chroom en kaneel werken in op insuline, het hormoon dat ervoor zorgt dat we suikers opslaan.

Dit voedingssupplement vermindert het verlangen om teveel te eten, om tussen de maaltijden te knabbelen, het werkt het vastzetten van vetten tegen, het verbrandt het teveel aan calorieën en het belet de vochtretentie. Het ideale supplement voor diegene die graag wat willen afvallen.

Reductin Slankheid is online te verkrijgen voor de prijs van € 14,25. Je koopt het voedingssupplement via deze link.

reductin cellulitis

Reductin Cellulitis: maakt cellulitis van binnenuit glad

Ontsteking van de vetcellen (adipocyten) in de onderhuid, de diepste laag van de huid, is het lot van de meeste vrouwen. Dit komt door oestrogenen, de vrouwelijke hormonen, die waterretentie bevorderen en ervoor zorgen dat de adipocyten tot honderd keer groter worden. Effectiever dan een crème die aan de oppervlakte blijft, is Reductin Cellulitis de enige orale anti-cellulitisbehandeling die in de kern van de onderhuid werkt dankzij de antioxiderende en ontstekingsremmende werking. Cellulitis vermindert of verdwijnt zelfs na één tot drie maanden behandeling.

Reductin Cellulitis is het eerste product dat de oorzaken van cellulitis aanpakt op alle niveaus (waterretentie, oxidatie, ontsteking, fibrose, structuurverlies van de lederhuid).

Dit voedingssupplement herstelt de structuur van de lederhuid, waardoor het lokale ontstekingen stopt, en de lymfedrainage verhoogt. Zo word cellulitis vermindert , of verdwijnt het zelfs na een gebruik van 3 maanden. Reductin Cellulitis is het ideale supplement voor vrouwen die veel last hebben van vochtophopingen of cellulitus.

Reductin Cellulitis is online te verkrijgen voor de prijs van €19,12. Je koopt het voedingssupplement via deze link.

reductin voedingssupplementen

Ik heb al eens eerder de supplementen van Reductin geprobeerd (Reductin Instant), waar ik toen heel erg positief over was, en die ik regelmatig nog gebruik. Ik twijfel dan ook zeker niet aan de werking van de twee andere voedingssupplementen, die ik binnenkort grondig ga uittesten. Cellulitis op mijn bovenbenen, en onder mijn billen is de laatste jaren alleen maar toegenomen, waardoor de Reductin Cellulitis supplementen een ideale uitkomst is voor mij. Ook heb ik deze winter te maken gehad met gewichtstoename (mede door corona), waardoor er toch wel een beetje terug vanaf mag. De Reductin Slankheid en de Reductin Instant supplementen zijn dan ook ideaal om hier mee te starten. 

Welk Reductin supplement zou jij het liefst willen proberen?beauty secrets

+1
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *