Kruidvat Hydraterend Handmasker

De tropische zomertemperaturen zijn helaas alweer een tijdje voorbij en de temperaturen beginnen al weer sterk te dalen. En dat voel ik aan mijn handen, ze beginnen droog en ruw aan te voelen en het is weer tijd voor een intense handverzorging. De Kruidvat Hand Glove Mask, Hydraterend Handmasker zou daar een ideaal product voor moeten zijn. De handen worden langdurig gehydrateerd en gevoed waardoor ze meteen zijdezacht aanvoelen. Aangezien ik erg benieuwd was naar de werking van dit product, testte ik deze vor jullie uit. Benieuwd geworden naar de resultaten van dit product? Lees het artikel dan zeker even verder.

kruidvat hydraterend handmasker

“Het Kruidvat Hand Glove Mask Hydraterende Handmasker verwent je handen met een rijke en verzachtende behandeling. Je huid wordt langdurig gehydrateerd en gevoed waardoor ze zijdezacht aanvoelt.

De voorgevormde handschoenen zijn doordrenkt met de hydraterende formule, aangenaam om te dragen en snel en gemakkelijk te gebruiken. Geschikt voor alle huidtypes.”

kruidvat hydraterend handmasker

Het Kruidvat Hydraterend Handmasker zit verpakt in een grote sachet verpakking. De sachet verpakking heeft een vrolijke en kleurrijke uitstraling en viel me meteen op wanneer ik de winkelrekken in de Kruidvat voorbijliep. Op de sachet verpakking kan je een volledige gebruiksaanwijzing terug vinden over hoe je het product moet gebruiken, en alles staat er klaar en duidelijk op uitgelegd. Je kan er ook nog de volledige ingrediëntenlijst en de inhoud van 2x 20 ml er op terug vinden. De sachet bevat 2 handschoenen en zijn bedoeld voor eenmalig gebruik, na gebruik kan je de handschoenen weggooien in de prullenbak.

De handschoenen die zich in de sachet verpakking bevinden zien er ook vrolijk en kleurrijk uit, ze hebben een roze kleur en er staat een leuk patroon op.  Om heel eerlijk te zijn hoefde voor mij dat patroon er niet op te staan, aangezien deze tijdens het inmasseren best wel gaat vlekken en afgeven op de huid. Het product dat in de handschoenen zit heeft een sterke maar frisse geur en is acheraf na het intrekken niet meer zo sterk aanwezig.

kruidvat hydraterend handmasker

kruidvat hydraterend handmasker

Gerbuiksaanwijzing:

Geschikt voor eenmalig gebruik. Was vooraf de handen en droog ze grondig af.

  1. Knip elk van beide handschoenen open langs de middenrand.
  2. Doe de handschoenen aan en sluit deze om de pols met de sticker.
  3. Laat het handmasker 15-20 minuten inwerken. Masseer de handen en vingers voor een heerlijk ontspannen gevoel.
  4. Verwijder de handschoenen en wrijf de resterende vloeistof voorzichtig in tot deze volledig is geabsorbeerd.

Wat mij het eerste opvalt is dat de handschoenen best wel groot zijn, ze hadden gerust een stuk kleiner mogen geweest zijn aangezien niemand zo een grote handen kan hebben. Het tweede minpuntje dat ik ontdek tijdens het dragen van het handmasker is dat de sticker waarbij je de handschoenen kan dichtplakken snel lostte, waardoor de handschoenen niet meer stevig en comfortabel zaten rondom de handen. Voor mij was dat toch wel een groot minpunt aangezien ik toch verwachtte dat de handschoenen stevig rondom de handen gingen zitten en comfortabel gingen aanvoelen.

kruidvat hydraterend handmasker

Het product zelf voelt tijdens het dragen van de handschoenen verfrissend aan op de huid, naarmate de wachttijd vordert verdwijnt de frisheid en begon het voor mij zelfs een beetje minder aangenaam aan te voelen. Van zodra de wachttijd voorbij was en ik de handschoenen van mijn handen kon nemen, bleef er nog enorm veel product achter. De bedoeling is dat je dit resterende product inmasseert in de handen, maar om eerlijk te zijn duurde dit enorm lang. Van zodra het product iets of wat was ingetrokken voelden mijn handen nog steeds wat vettig en plakkerig aan. Ik heb mijn handen nadien dan ook gewoon terug gewassen waardoor het product weer volledig verdwenen was.

Na het dragen van de hydraterende handschoenen merkte ik ook niet zo heel erg veel verschil op, mijn handen waren wat minder droger, maar ze voelde totaal niet verzorgd of gevoed aan. Ik had dan ook het gevoel dat een handcrème beter zijn werk zou gedaan hebben en ben dus ook niet echt tevreden over het hydraterend handmasker van de Kruidvat.

kruidvat hydraterend handmasker

De ingrediënten van de Kruidvat Hand Glove Mask, Hydraterend Handmasker.

INGREDIËNTEN:

Aqua, Paraffidum, Liquidum, Glycerin, Glyceryl Stearate, Simmondsia Chinensis Seed (Jojoba) Oil, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Dipotassium Glycyrrhizate, Rosa Rugosa Flower Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Xanthan Gum, Parfum.

kruidvat hydraterend handmasker

Conclusie:

Zoals jullie al konden lezen ben ik niet zo heel erg te spreken over het Hyraterend Handmasker van de Kruidvat. Om te beginnnen geeft het patroon tijdens het masseren af op de huid, en dat is iets wat je natuurlijk liever niet hebt. De stickers waarmee je de handmaskers kan dichtplakken bleven steeds loskomen waardoor de handmaskers niet strak en comfortabel meer zaten rondom de handen. Maar hetgene wat mij het meest stoorde was dat er na dat ik het handmasker van mijn handen deed, er nog enorm veel product op mijn handen zaten waardoor ik nog een heel lange tijd het product moest inmasseren voordat deze daadwerkelijk werd opgenomen door de huid. Je moet dus toch wel behoorlijk wat tijd vrijmaken vooraleer je dit product gaat gebruiken. Bovendien bleef er nog na het herhaaldelijk inmasseren nog steeds residu achter op mijn handen, waardoor deze vettig en plakkerig bleven aanvoelen. Ik moest nadien dan ook mijn handen wassen voor ik weer iets kon vastnemen. Ik ben dus niet erg tevreden over het product en ga het ook niet snel meer aanschaffen.

Het Hydraterend Handmasker van de Kruidvat is te koop bij de Kruidvat voor de prijs van € 1,99 per sachet.

Gebruiken jullie wel eens een handmasker?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *