KRUIDVAT KOFFIESCRUB: TROPICAL COCONUT.

Één keer per week verwen ik mijzelf eens graag met een ontspannend gezichtsmasker, en een uitgebreide douche, (ik heb helaas geen bad :-(). Meestal doe ik dit op zondag aangezien dit een dag is waarop ik eigenlijk vrij weinig hoef te doen en waarop ik ook geen verplichtingen heb. Wanneer ik dan s’ochtends op sta breng ik een gezichtsmasker aan en stap ik nadat deze eraf mag in de douche. Om mijn lichaam eens uitgebreid te verwennen en te verzorgen scrub ik deze één keer per week met een fijne scrub die ervoor zorgt dat al mijn dode huidcellen verdwijnen en mijn huid weer een stralende en gezonde gloed krijgt. Toen ik onlangs eens aan het rondkijken was in de Kruidvat viel mijn oog op een nieuw product die ik nog nooit eerder gezien had, namelijk een koffiescrub van Kruidvat hun eigen merk. De verpakking sprak me onmiddellijk aan omdat de kleur toch best wel opviel. Aangezien ik de laatste maanden enorm veel op social media voorbij zag komen over koffiescrub’s twijfelde ik niet lang en nam ik het product mee naar huis. De zondag nadien testte ik het product onmiddellijk uit. Benieuwd wat ik van de Tropical Coconut Coffee Scrub van de Kruidvat vond? Lees dan zeker even verder.

“Kruidvat Kokosolie Koffiescrub geeft je huid een tropisch gevoel tijdens het douchen. De mix van koffie uit biologische koffiebonen en zeezout verwijdert de dode huidcellen en verzorgt je huid.

Masseer je huid met deze scrub voor een goede doorbloeding en geniet van de verstevigende werking. Je huid voelt na het douchen glad aan en krijgt een licht tropische geur door de achtergebleven olie met kokosaroma.”

In totaal zijn er vier soorten koffie scrubs van het eigen Kruidvat merk te verkrijgen: Vanille, Amandelolie, Kokosolie en Pepermunt. Je kan ze enkel en alleen maar in de Kruidvat verkrijgen en dat aan de prijs van € 0,99 cent per stuk. Elke koffie scrub heeft dan ook zijn eigen doel.

De Kruidvat koffie scrub zit verpakt in een lichtblauwe en opvallende sachet verpakking. Aan de afbeelding op de verpakking kan je duidelijk terugzien dat er in de scrub, koffie en kokosnoot in verwerkt zit. Op de achterkant van de sachet kan je nog wat meer informatie over het product terug vinden en welk doel het product heeft. De Tropical Coconut Coffee Scrub heeft als doel een verstevigende werking op je lichaam te geven en je huid glad aan te laten voelen, bovendien zou de scrub een licht tropische geur achterlaten die je doet wegdromen naar een tropisch eiland. De sachet heeft een inhoud van 40g, wat best wel veel is, hierdoor kan je het product volgens mij ook meermaals gaan gebruiken. Het product heeft geen vervaldatum dus maakt het ook niet uit hoelang je er over doet om het product op te gebruiken.

Wanneer ik de verpakking openscheur aan de aangeduide scheurrand komt de koffiegeur me al meteen tevoorschijn, wat me meteen opvalt is dat de geur enorm sterk is. De scrub korrels zijn 2-kleurig, bruin en zwart en zijn grof gekorreld. De scrub breng je het best aan onder de douche na dat je, je lichaam gewassen hebt met water en zeep. Daarna masseer je de scrub zachtjes in over heel het lichaam met je handen of met een scrub handschoen en laat de scrub een paar minuten inwerken zodat de olie kan indringen in je huid. De scrub laat een lichte bruine koffie kleur achter op je huid maar wanneer je de scrub afspoelt verdwijnt deze als sneeuw voor de zon. De scrub heeft best wel een grove korrel dus ga zeker zachtjes te werk met het in masseren van de scrub. Voor diegene die niet zo heel erg van koffiegeur houden kan ik de scrub zeker en vast afraden aangezien de geur van koffie sterk aanwezig is, een tropische geur die zou ruiken naar kokosnoot kan ik helaas niet waarnemen. Van zodra je de scrub hebt afgespoeld blijft er niet veel meer van de geur over.

Nadat ik de scrub had afgespoeld en mij had afgedroogd voelde mijn lichaam zacht en glad aan. Ik had niet echt een verstevigend gevoel maar mijn dode huidcellen waren zeker en vast wel verdwenen, en dat is ook wat een scrub hoort te doen. Kruidvat belooft ons dat de scrub een licht tropische kokosnoot geur achterlaat maar dit kan ik helaas niet waarnemen nadat ik de scrub heb afgespoeld. De sachet had een inhoud van 40g en hier heb ik 2x gebruik van kunnen maken.

De ingrediënten van de Tropical Coconut Coffee Scrub With Seasalt.

INGREDIENTEN:

SODIUM CHLORIDE, COFFEA ARABICA SEED POWDER, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, GLYCERIN, PARFUM, SUCROSE, TOCOPHEROL, AQUA, PROPYLENE GLYCOL, EUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACT.

Conclusie:

Voor de goedkope prijs van € 0,99 cent moet je hem zeker niet laten, natuurlijk moet je uiteraard dan wel van een koffiegeur houden want de geur is namelijk erg aanwezig. Ik heb het product 2x kunnen gebruiken en ervaarde steeds een sterk aanwezige koffiegeur die gelukkig wel verdwijnt na het afspoelen van de scrub. De scrub zorgt ervoor dat je dode huidcellen als sneeuw voor de zon verdwijnen en laat je huid zacht en glad aan voelen. Helaas was er geen lichte tropische kokosnoot geur te bespeuren nadat ik de scrub had afgespoeld. Ik ben blij dat ik de Kruidvat Koffie scrub uitgetest heb maar ik ga deze variant niet meer opnieuw kopen aangezien ik de koffie geur toch net iets te sterk vond ruiken, bovendien vond ik de korrel net iets te grof voor mij en heb ik liever een iets lichtere korrel die wat zachter is voor de huid. Ik ga zeker en vast de andere varianten ook eens in huis halen want na deze getest te hebben ben ik zeer benieuwd geworden naar de andere geuren. Ik kan de Kruidvat koffie scrub zeker en vast aanraden voor grote koffie liefhebbers.

De Kruidvat Tropical Coconut Coffee Scrub kan je verkrijgen in de Kruidvat voor de prijs van € 0,99 cent. Er zijn ook 4 andere varianten te verkrijgen waaronder: Vanille, Amandelolie, Kokosolie en Pepermunt.

Hebben jullie al ooit eens een koffie scrub geprobeerd? Van welk merk? Wat vinden jullie ervan? Gebruiken jullie liever een gewone scrub of toch liever een koffie scrub? Wat is jullie favoriete geur?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *