KRUIDVAT MOMENTS OF ME BALANCE SALT SCRUB.

Ik liet jullie een aantal weken geleden al eerder kennismaken met de koffie scrub van uit de Kruidvat, ik was er aardig over te spreken en heb het product dan ook met plezier volledig opgebruikt. Aangezien ik al een tijdje zonder scrub zat vond ik het tijd om nog eens de Kruidvat in te duiken en een nieuwe scrub aan te schaffen. Aangezien ik al vaker tevreden ben geweest over de producten uit de Kruidvat, besloot ik om nog eens een scrub in huis te halen van Kruidvat hun eigen merk. Ik vond al snel een scrub die mij aansprak en deze behoorde tot de “Moments of Me” lijn. De bad- en doucheproducten van uit de Moments of Me lijn bestaan uit drie uitgesproken geuren: zoete sinaasappel, lavendel en eucalyptus. De lijn bestaat uit een heerlijke douchegel, scrub, badolie, en verfrissende bruisballen. Aangezien ik enkel een nieuwe scrub nodig had nam ik enkel deze mee uit de Moments of Me, Balance lijn en testte ik hem voor jullie uit. Benieuwd wat ik van de scrub vond? Lees dan zeker even verder.

“Dit scrubzout met pure zoutkristallen is rijk aan mineralen. Het Moments of Me Balance Scrubzout verwijdert dode huidcellen terwijl de heerlijk geurende olie een voedend laagje op de huid geeft. Het scrubzout is mild voor de huid.

Kruidvat Moments of Me Balance Scrub zout laat je door de aromatische geuren en essentiële oliën intens genieten. Hervind je balans met sinaasappelolie, bekend om haar kalmerende werking en opwekkende geur die het evenwicht tussen lichaam en geest helpt herstellen.”

De scrub zit verpakt in een flinke pot die maar liefst 250 gram scrub bevat, je gaat er dus zeker en vast wel een langere tijd mee toekomen. De pot heeft een oranje kleur en deze kleur staat dan ook voor de Moments of Me, Balance lijn die sinaasappelolie bevat. Bekend om haar kalmerende werking en opwekkende geur die het evenwicht tussen lichaam en geest helpt herstellen.  Je kan op de pot voldoende informatie terug vinden waarvoor het product dient en hoe je het product moet gebruiken. Verder kan je er ook nog de ingrediënten en de houdbaarheidsdatum (12m) van het product er op terug vinden. Voldoende informatie, hier hou ik wel van!

Wanneer je de pot opent komt de sinaasappel geur al meteen naar boven. Het doet me denken aan de Calippo Orange waterijs, de geur is exact hetzelfde. Je zou er bijna van eten. De scrub heeft een oranje kleur en past dan ook zeer goed bij de Moments of Me, Balance lijn. De scrub voelt op het eerste zicht vrij grof aan, je voelt ook meteen dat er een beetje olie in deze scrub zit, deze zou ervoor zorgen dat de huid goed gevoed wordt. De scrub is ook niet te waterig, wat bij andere merken of bij andere scrubs wel zo eens het geval kan zijn. Mijn voorkeur gaat dan ook naar een iets “drogere’ scrub.

De scrub masseer je met ronddraaiende bewegingen over een vochtige huid tot de zoutkristallen in de scrub geheel versmolten zijn. Daarna spoel je de huid goed af. Op het eerste zicht leek de scrub vrij grof te zijn maar eenmaal aangebracht op de huid lijkt het een vrij zachte scrub te zijn die de dode huidcellen op de huid op een milde en zachte wijze verwijdert. De sinaasappel geur is zeker aanwezig en zorgt voor een kalmerend en verfrissend moment. De scrub laat na het afspoelen met water een laagje olie achter op de huid die de huid voedt en de huid zacht laat aanvoelen. Exact wat dat een goede scrub hoort te doen.

De ingrediënten van de Kruidvat Moments of Me Balance Salt Scrub.

INGREDIENTEN:

Sodium Chloride, Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Sodium Lactate, Citric Acid, Parfum, Tocopheryl Acetate, Limonene, CI 19140, CI 14700.

Conclusie:

Kruidvat heeft me nog nooit eerder teleurgesteld met de producten van hun eigen merk en ook deze keer hebben ze mij niet teleurgesteld. De producten van hun eigen merk zijn zeer betaalbaar voor iedereen en hebben een uitstekende kwaliteit. De scrub is daar één van en ik ben dan ook blij dat ik voor dit product gekozen heb. Het product doet zijn werk uitstekend goed en zorgt voor een kalmerend, verfrissend en ontspannend moment. Een product waarmee je tot rust kan komen. Dode huidcellen worden onmiddellijk verwijdert met deze scrub en na het afspoelen laat het een laagje olie achter op de huid die het intens voedt en voor een intense zachtheid zorgt. Exact wat een goede scrub moet doen. Ik ben heel tevreden over de producten van de Kruidvat en ga ze zeker ook blijven kopen. Een aanrader voor iedereen die betaalbare producten wil kopen en die een ontspannend en verfrissend moment wil beleven.

De Kruidvat Moments of Me, Balance Salt Scrub is te verkrijgen in de Kruidvat filialen voor de prijs van € 2,49. In de Moments of Me, Balance lijn kan je ook nog de douchegel, badolie, en verfrissende bruisballen verkrijgen.

Wat vinden jullie van de producten van de Kruidvat? Hebben jullie al producten uit de Moments of Me lijn geprobeerd? Welke geur is je favoriet? Wat vinden jullie van de scrub?

+2

2 Reacties

 1. arda
  20 oktober 2019 / 23:48

  helemaal mee eens!
  heerlijk spul, ik heb de groene variant eucalyptus, en waan me dan in mijn favoriete sauna.
  Ik vul de pot aan met baking soda = zuiveringszout, en de douchegel uit deze lijn, en geniet er al maanden van

  +1
  • Beauty Secrets
   Auteur
   28 oktober 2019 / 19:02

   De Eucalyptus variant heb ik nog niet geprobeerd, maar ben er wel ontzettend benieuwd naar! Binnenkort toch maar eens aanschaffen dan ;-).

   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *