La Biosthetique Powder Spray.

Voor diegene die mij al wat langer volgen op mijn blog, weten dat ik dun haar heb, dat heel snel vet wordt en volume mist. Ik ben hiervoor al eens naar een haarspecialist geweest, aangezien ik geen vet haar meer wou hebben. Helaas valt hier voor mij weinig aan te doen aangezien dit bij mij een hormonaal probleem is. Gelukkig heb ik hier intussen tijd vrede mee gesloten, en probeer ik mijn haar zo goed mogelijk te verzorgen met producten die bij mijn haar passen. Omdat ik heel snel last heb van vet haar, heb ik altijd wel een aantal droogshampoo’s in huis voor het geval ik geen tijd meer heb om mijn haar te wassen. Ik gebruikte destijds vaak de droogshampoo’s van Batiste. Maar sinds kort ben ik overgestapt op de Powder Spray van La Biosthetique. Ik vertel je er in dit artikel graag wat meer over.

la biosthetique powder spray

La Biosthetique Powder Spray

De Powder Spray van La Biosthetique is een matterende volumespray die meer volume, structuur en body creëert aan het haar. De spray zorgt voor meer grip, en geeft een gevoel van fris gewassen haar. De Powder Spray van La Biosthetique is dus een multifunctioneel product dat zowel als een droogshampoo, maar ook als een volumespray gebruikt kan worden. De spray zorgt voor een frisse look, met meer volume en luchtigheid.

De matte spray laat door zijn gemodificeerd zetmeel ongewenst glanzen in enkele seconden verdwijnen, en is daardoor ook een snelle opfrisser voor het restylen tussendoor. Plat haar behoort dankzij de Powder Spray voorgoed tot het verleden. De spray zorgt voor een gevoel van frisheid en een exclusieve geurbelevenis. De Powder Spray verleent de styling met een aanzienlijk langere houdbaarheid en frisheid, en kan dagelijks gebruikt worden op droog haar. De Powder Spray is geschikt voor alle haartypes en haarlengten, en bevat geen giftige of schadelijke stoffen.

  • zorgt voor volume en structuur
  • frisse look
  • aanzienlijk langere houdbaarheid en frisheid
  • droogshampoo & volumespray
  • exclusieve geurbelevenis
  • geschikt voor alle haartype
  • bevat geen giftige of schadelijke stoffen

powder spray

Hoe gebruik je de Powder Spray?

Alvorens je de Powder Spray gaat gebruiken is het belangrijk dat je de spuitbus even goed schud voor gebruik. Daarna verdeel je het haar in vlakken, en breng je de spray vanaf een afstand van 20-30 centimeter op de haarwortels en/of de lengten van het droge haar. Breng daarna aansluitend met de vingers of met een borstel het haar in het gewenste model. TIP: Bij donker haar kan het matterende effect tijdelijk sterker zichtbaar zijn. Door het loswerken van het haar met de vingers of met een borstel krijg je een uniforme verdeling van het gewenste matterende effect en is het effect minder zichtbaar.

Ingrediënten

Butane, Isobutane, Alcohol Denat, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Propane, Silica, Parfum (fragrance), Aqua (water), Caprylic/Capric Triglyceride, Stearalkonium Hectorite, Limonene, Propylene Carbonate.

la biosthetique

Mijn ervaring

Ik gebruik de spray ongeveer 1 á 2 keer per week. Wanneer ik merk dat mijn haar vet begint te worden spray ik het product in mijn haar, en zie ik meteen dat het vet wordt opgenomen en dat mijn haar er weer fris begint uit te zien. Een groot pluspunt aan deze spray is dat hij ook nog eens volume aan je haar geeft, en dat is hetgeen wat ik nodig heb als mijn haar vet begint te worden. Bij de meeste droogshampoo’s voelt je haar na het aanbrengen heel erg stug en droog aan. Maar bij de Powder Spray is dit helemaal niet zo het geval. Je haar blijft zacht en glad aanvoelen, en je kan het nadien nog steeds goed in model brengen. Bij deze spray kan ik mijn wasbeurt tot wel 2 dagen uitstellen, en blijft mijn haar goed in model zitten.

De meeste droogshampoo’s laten een witte waas achter op je haar, die moeilijk te verwijderen en te verdoezelen valt. De Powder Spray van La Biosthetique heeft dit niet. De spray laat geen witte waas achter, zelfs niet als je de spray heel kort op je haar aanbrengt. De spray heeft dus een soort van matterende aerosol effect, zonder kleur en zonder waas. Je hoeft nadien je ook geen zorgen te maken dat er een witte waas zichtbaar is op je haar, en dat andere mensen dit zouden kunnen zien. Bovendien heeft de Powder Spray ook een heerlijke geur, die me steeds doet denken aan een kappersbeurt bij de kapper.

powder spray

Tot slot

De reden waarom ik overgestapt ben naar een andere droogshampoo, is omdat de meeste droogshampoo’s een witte waas achter laten, en je haar droog en stug laten aanvoelen. Ik wist toen ook nog niet dat er droogshampoo’s bestaan die dit probleem niet veroorzaken, en sinds ik de Powder Spray van La Biosthetique gebruik vind ik dit veel fijner voor mijn haar. De Powder Spray laat namelijk geen witte waas achter op mijn haar, en laat het haar zacht en glad aanvoelen. Het haar voelt nadien dan ook niet droog en stug aan, maar is toch nog goed in model te brengen. Bovendien zorgt de spray ook nog eens voor veel volume in het haar, en kan ik mijn wasbeurt tot wel 2 dagen uitstellen. Dit heb ik nog nooit eerder zo lang bij een andere droogshampoo kunnen uitstellen, en is voor mij dan ook een heel goede uitkomst. Ik ben dan ook heel erg tevreden over dit product, en ga het zeker en vast een tijdje blijven gebruiken.

Verkrijgbaarheid

De Powder Spray van La Biosthetique is verkrijgbaar bij Labiosthetique.nl voor de prijs van € 27,50 – 200 ml.

Gebruik jij wel eens een droogshampoo? 

beauty secrets

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *