La Mer The Hand Treatment.

In de winter heb ik heel snel last van droge handen en ik verslijt in de winter daarom ook veel handcrèmes, daar tussen zitten goede handcrèmes maar ook minder goeden. De één trekt niet snel in mijn handen, de andere is te vettig, de één ruikt dan weer heel slecht,.. er zijn wel veel minpunten die je bij sommige handcrèmes kan tegenkomen. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar een handcrème waar ik bijna geen enkel minpuntje kan in terug vinden, en die handcrème heb ik ook gevonden.

La Mer The Hand Treatment.

Bij vele Beauty Queen’s gaat hun hartje sneller slaan wanneer ze de naam La Mer horen. La Mer staat bekend als een luxe merk van huidverzorging en is ook één van de duurste merken op dit gebied.  Velen laten deze dan ook liefst in de schappen van de winkel staan. Ik heb de kans gehad om deze handcrème tegen een betaalbare prijs te kunnen kopen en wil hem daarom vandaag graag voor jullie reviewen.

“The hand treatment: Deze zijdezachte formule kalmeert de handen bij het aanbrengen van de handcrème en creëert een verzachtende bescherming, de handen worden beschermt en helpt zelfs de droogste huid te genezen en toont een duidelijk gezonder voorkomen.”


Het efficiënte zeewier in de zijdeachtige formule van deze hand crème trekt instinctief vocht aan waardoor een verzachtende barrière wordt gecreëerd om uitdroging te helpen voorkomen en de huid te beschermen. Het exclusieve Skin Lightening Complex verbetert de teint en de helderheid van de huid waardoor de huid er veel beter zal uitzien. Gemagnetiseerd water met bestanddelen die uit de zee afkomstig zijn en ingrediënten die uit vitamines afkomstig zijn, helpen vermoeidheid te verminderen – zeker wanneer het gebruik hiervan samengaat met een massage. The Hand Treatment verbetert de complete huidconditie en moedigt de handen aan om er jonger uit te zien en zachter en gladder aan te voelen.”


Laat ik het om te beginnen over de verpakking hebben. La Mer is een duur merk, dat weten we al. Maar aan de verpakkingen kan je dit helaas niet echt zien, ik vind hun producten er best sober uitzien en het straalt helemaal geen luxe uit. Het is simpel en het ziet er best wel goedkoop uit, dit vind ik heel jammer en hier zouden ze toch wel meer hun best voor mogen doen.

De tube van deze handcrème is blinkend wit met een zilveren dop aan. En dan met de gekleurde tekst van La Mer erop. Dit is niet veel bijzonders en de verpakking trekt mij ook helemaal niet aan. De zilveren dop voelt wel heel zwaar aan en dit doet lijken alsof er veel product in de tube zit maar dit komt eigelijk alleen maar door de zware dop.

De crème heeft een witte substantie en ruikt een beetje naar Vaseline. De geur ruikt niet zo heel goed maar het is geen storende geur, het is geen te opvallende geur maar het is wel een heel elegante geur. De crème voelt fluweel zacht aan bij het aanbrengen en smeert heel gemakkelijk uit, het is helemaal niet vettig en je hebt veel minder hiervan nodig dan bij andere handcrèmes en hier ga je dus dan ook veel langer mee toekomen.

Bij het aanbrengen voel ik meteen dat mijn handen gehydrateerd worden en mijn handen voelen super zacht aan, het lijkt wel net zijde, mijn handen waren nog nooit zo zacht geweest! Ook merk ik dat vrijwel meteen na het insmeren van de handcrème deze al is ingetrokken in mijn handen en je dus vrijwel meteen je bezigheden kan hervatten zonder eerst 5 min. te moeten wachten voor je crème is ingetrokken. Hier had ik altijd last van bij andere merken van handcrèmes.

Ook blijven je handen nog een hele tijd na het aanbrengen fluweel zacht aanvoelen en ik heb dan ook het gevoel dat het product dan ook een hele tijd blijft verder door werken. Ook wanneer ik mijn handen heb gewassen heb ik nog steeds het gevoel dat het product zijn werk aan het doen is en mijn handen blijven zelfs na het wassen heel zacht aanvoelen. Je hoeft deze crème dan ook eigenlijk maar 1 keer per dag op je handen te smeren.

Ik merk meteen dat dit product véél beter is dan alle andere handcrèmes die ik ooit geprobeerd heb. Dit verschil voel je heel duidelijk.

 

Zoals jullie wel kunnen lezen ben ik dus zeer tevreden over dit product, het doet meer dan zijn werk en het doet alles wat het belooft, er zitten zo goed als geen minpuntjes aan ongeacht de simpele en goedkope uitstraling van het product zelf dit is heel jammer maar is niet zo heel erg aangezien het product wel zeer goed is. misschien dat ze ooit hun verpakkingen wel eens gaan veranderen?

Maar goed ik begrijp dat niet iedereen een product van La Mer zo direct kan aanschaffen, hou dus zeker de aanbiedingen en de kortingen in de gaten en wie weet kan jij wel ooit een product van hun aankopen tegen een betaalbare prijs. Ik ga het zeker en vast in de gaten houden en ben absoluut benieuwd naar de andere producten van dit merk.

Deze handcrème van La Mer kan je kopen bij de wat luxere parfumzaken zoals de Ici Paris, en bij de Douglas voor de prijs van € 92,99. Hier krijg je een tube van 100 ml voor.

Wat vinden jullie van het merk La Mer? Hebben jullie hier al producten van getest? Weet jij leuke aanbiedingen en kortingen? Laat het dan zeker ons weten.

0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *