La Rosée – 3 in 1 Regenerating Mask Stick.

Ik gebruik graag en regelmatig gezichtsmaskers. Mijn favoriete gezichtsmaskers zijn toch wel de sheet maskers, maar af en toe hou ik ook wel eens van een zuiverend kleimasker. Het enige nadeel aan een kleimasker is dat je er al snel een kliederboel van kan maken. Je hele vingers zitten helemaal onder de klei, en als je niet oplet zit ook nog eens je hele wasbak onder. Gelukkig is er een merk die hier goed op in speelt en een kleimasker gecreëerd heeft, die in een stick zit. Je hoeft het masker niet aan te brengen met je vingers, maar simpelweg met een stick. Ik was hier heel erg benieuwd naar, en ik denk dat jullie dat ook wel zijn. In dit artikel vertel ik je er graag wat meer over. Kijk je mee?

la rosée 3 in 1 regenerating mask stick

La Rosée 3 in 1 Regenerating Mask Stick.

De 3 in 1 Regenerating Mask Stick van La Rosée is een herstellend kleimasker in een handige stick vorm. Deze stick is zeer innovatief en met zijn klein, en zuinig formaat ultra praktisch! Met de stick kan je het kleimasker gelijkmatig verdelen over het gelaat, zonder je vingers of een kwastje te hoeven gebruiken. Het masker maakt de huid perfect schoon, glad en zuiver. Alle onzuiverheden en gifstoffen worden door het kleimasker opgenomen, waardoor er geen oneffenheden meer zijn. De teint straalt, ziet er gezond uit, en de huid wordt weer herstelt. Bij wekelijks gebruik ziet de huid er weer als nieuw uit!

Witte klei is momenteel de zuiverste en zoetste klei die er bestaat. De klei is bijzonder geschikt voor de meest kwetsbare en gevoelige huid, die voorzichtig moet worden hersteld. De formule bevat geen etherische oliën, en is daarom ook uitermate geschikt voor aanstaande moeders, die zichzelf graag willen verwennen.

la rosée

Hoe gebruik je de stick?

Het kleimasker breng je aan op een schone, en droge huid. Breng een dikke laag van het masker aan met de stick, en vermijd de oogcontouren. Laat het masker 5 minuten inwerken en spoel het daarna af met lauwwarm water. Dep je gelaat goed droog met een schone handdoek, en breng een vochtinbrengende crème aan. Voor het beste resultaat, gebruik je het kleimasker van La Rosée twee keer per week.

Tip van de oprichter van La Rosée: laat het kleimasker niet opdrogen op de huid, want de klei is alleen actief als deze nat is! Als de klei toch opdroogt, spuit dan een beetje water of een hydraterende mist over het kleimasker heen.

Ingrediënten

AQUA (WATER), KAOLIN, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM STEARATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), PARFUM (FRAGRANCE), GELLAN GUM, SODIUM HYDROXIDE.

mask stick

regenerating clay mask

clay mask

Mijn ervaring

Ik gebruik het 3 in 1 Regenerating Mask stick van La Rosée ongeveer 2 keer per week. Het fijne aan dit masker is dat je er niet veel tijd voor moet vrij maken, aangezien je dit masker overal kan aanbrengen waar je maar wil. Zit je lekker in de zetel een film te kijken, en wil je graag een gezichtsmasker aanbrengen? Dat kan met deze stick zelfs vanuit je luie zetel. Het enige wat je nodig hebt is een gezichtsreiniger die je kan aanbrengen met een watje (en dus niet hoeft af te spoelen met water), een hydraterende mist, of water in een spuitflesje en… de stick. Verder heb je helemaal niets nodig, en ben je klaar om even lekker te ontspannen in je luie zetel.

Doordat je het masker niet hoeft aan te brengen met je vingers, en je gewoon de stick kan gebruiken, is hij snel en makkelijk aan te brengen. Even gelijkmatig verdelen over je gezicht, en 5 minuten wachten. Het enige nadeel (of wat je ook een voordeel kan noemen), is dat je het masker niet voelt zitten op de huid. Je voelt dus ook niet wanneer hij begint op te drogen, en je moet regelmatig dan wel eens met je vingers voelen of het masker niet droog is. Is het masker droog? Dan spray je even wat water of hydraterende mist er overheen en dan wordt hij weer actief. Na een 5-tal minuten spoel je het masker met lauwwarm water af en heb je een gezuiverde en schone huid, die zich heeft herstelt, en er glad en gezond uitziet.

la rosée clay mask

Tot slot

Ik vind het kleimasker van La Rosée een uniek en innovatief concept! Het vergemakkelijkt het aanbrengen van een kleimasker, en het zorgt ervoor dat je er geen kliederboel van kan maken. Het is ook een stuk hygiënischer dan een gewoon kleimasker, aangezien je je vingers niet nodig hebt om het product aan te brengen op je huid. Zo kan je ook geen vuil aanbrengen op je net gereinigde huid, en kan het masker goed zijn werk doen, zonder dat er storende elementen aanwezig kunnen zijn. Het masker voel je ook niet zitten op je huid, wat ik best wel positief vind. Het enige nadeel: je voelt niet wanneer het masker opdroogt, dus dat moet je wel even goed in de gaten blijven houden. Verder vind ik het een prima masker, dat goed zijn werk doet, en je huid goed zuivert en er gezond en glanzend laat uitzien.

Verkrijgbaarheid

De 3 in 1 Regenerating Mask Stick van La Rosée is online verkrijgbaar voor de prijs van € 16,90.

Heb jij al wel eens een stick masker gebruikt?

beauty secrets

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *