Lancôme Grandiôse Mascara.

Ik heb al vaker horen zeggen, Lancôme Grandiose mascara die moet je aanschaffen, die mag niet ontbreken in je make up tas, als je hem hebt gekocht dan kan je niet meer zonder! Later had ik ook al in verschillende boekjes gelezen dat de Lancôme Grandiose mascara zeer goed zou zijn, en vooral handig in gebruik is door het gebogen staafje dat een beetje op een zwaan lijkt, heel apart dan andere mascara’s die geen gebogen staafje zouden hebben maar die wel als eerste op de markt is gebracht, wel ik dacht ik ben eens benieuwd laat ik dat maar eens testen! Ik heb de mascara een tijdje terug aangeschaft en heb het meteen getest en wauw! Wat was ik aangenaam verrast! Wat een volle, gesepareerde wimpers heb ik! Ik ben meteen verliefd geworden op deze mascara en ik kan iedereen gelijk geven dat deze inderdaad heel goed is! Ik gebruik hem nu al enkele maanden, en ik kan eigenlijk zeggen dat ik tot nu toe nog geen betere mascara voor mijn wimpers gevonden heb.

Lancôme Grandiôse Mascara 

Lancôme introduceerde een lange tijd geleden op de markt een mascara met een nieuwe aanbreng techniek, Het staafje is gebogen en heeft een nauwkeurig borsteltje en daardoor kan je moeiteloos een schitterende open, volle en gelijkmatige wimperlijn creëren. Je hoeft het borsteltje niet te buigen en je kan in één beweging alle wimperhaartjes meenemen, Na 1 maal over de wimpers heen te gaan heb je al een breed waaiereffect, Deze mascara is speciaal ontwikkeld om te verlengen, krullen en die volume geeft het zou een waaierig effect geven zonder de wimpers te verzwaren, maar wel te verzorgen.

De oogopslag is betoverend en eenvoudigweg grandioos.

Een innovatieve formule verrijkt met Lancôme’s exclusieve RozenstamcellenextractTM.

img_0769De mascara heeft een heel mooie dure uitstraling en ziet er heel luxueus uit, het is een zwarte verpakking en hij blinkt heel fel waardoor hij heel fel opvalt, door het welbekende roosje dat in de dop van de mascara verwerkt is kan je heel goed zien dat dit een Lancôme product is.

Als je hem aanbrengt dan zie je meteen op je wimpers dat hij heel goed zwart gepigmenteerd is en voor een intense gekrulde oogopslag zorgt, ook heeft deze mascara een verzorgend effect voor je wimpers. Dat beloofd dat het je wimpers zou verstevigen.

picmonkey-collage-2

(Links zonder mascara, rechts met mascara) En sorry voor de slechte belichting!

ik heb bij mij een eerste laag aangebracht met een zig-zag beweging en hij zat eigenlijk al vrij goed maar heb toch een 2e laag aangebracht voor het effect te kunnen versterken en toen zat die perfect! Met deze mascara kan je ook heel gemakkelijk tot diep aan de wortels van je wimpers komen, zodat ze allemaal gelijk zwart en goed dekkend zijn, deze mascara is wel niet waterproof maar blijft heel de dag lang zitten en geeft geen vlekken of klonters, ook niet als je per ongeluk in je ogen wrijft dan komt hij ook niet snel er af, je kan hem s’avonds wel gemakkelijk eraf halen met een watje en een oog make up remover.

img_0764

Deze mascara kan je kopen voor de prijs van €33,21 en vind je onder andere in de Ici Paris, Douglas, Bijenkorf, Galerie Uno, Sephora, Noem maar op .. Voor deze prijs krijg je een mascara van 10 ml.

De prijs is aan een wat duurdere kant voor een mascara (zeker als je budget producten gewoon bent) maar ik vindt het zeker en vast zijn geld waard. En als je de winkels in de gaten houdt geven ze regelmatig wel eens kortingen weg.

De mascara is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, onder andere:

  • Neutral Black C
  • Brun Mirifique (bruin)
  • Bleu Mirifique (donker blauw)
  • Violet Mirifique (paars)
  • Saphir Mirifique (Iets lichter blauw)

Zelf ben ik niet zo voor mascara’s met een andere kleur dan zwart omdat ze gewoon niet bij mij passen, maar ik ben er zeker van dat de andere kleuren je ook een schitterend resultaat beloven en geven.

Wat vinden jullie van de Lancôme Grandiôse mascara?

Hebben jullie een mascara die je beter vindt? Laat het me zeker even weten!

*Dit product is zelf aangekocht en is niet gesponsord

Delen:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *