LANCÔME HYDRA ZEN ANTI-STRESS MOISTURIZING CREAM.

 

Heel af en toe wanneer ik het een lange tijd druk heb gehad op mijn werk of gewoon een drukke en stressvolle periode achter de rug heb gehad merk ik toch wel dat mijn huid een beetje meer aandacht vraagt dan gewoon, ik merk dat mijn huid dan wat doffer en gevoeliger is geworden en meer hydratatie nodig heeft dan anders. Gelukkig zijn er daar tegenwoordig speciale producten voor op de markt gebracht, want we leven nu eenmaal in een stressvolle maatschappij. Het bekende luxe merk, Lancôme speelt daar dan ook vlijtig op in en heeft een Anti-stress Crème uitgebracht die de huid beschermt tegen tekenen van stress. De Lancôme Hydra Zen Anti-stress Moisturising Cream zorgt ervoor dat de huid een hydratatie boost krijgt en er opnieuw fris en glad laat uitzien. De teint lijkt daardoor ook helderder en meer effen. Omdat ik een tijd geleden een stressvolle periode achter de rug heb gehad leek het mij wel eens interessant om dit product uit te testten. Ik haalde het product in huis en heb het aan een grondige test laten ondergaan. Benieuwd wat ik van de Hydra Zen Anti-stress Moisturising Cream van Lancôme vond? Lees dan zeker even verder.

De Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing Cream is een gezichtsverzorging die de effecten van emotionele en omgevingsstress op de huid neutraliseert en de gestreste en vochtarme huid kalmeert en comfort biedt. Deze dagcrème zorgt voor onmiddellijke intense hydratatie, die 24 uur aanhoudt en de geïrriteerde huid kalmeert, ontspant en verzorgt.
Dit alles resulteert in een intens gehydrateerde, zachte, gladde en stralende huid die sterker lijkt.
Geschikt voor alle huidtypen.

Om te beginnen zien de verpakkingen van het luxe merk Lancôme er altijd wel zeer luxueus en duur uit. Ook bij deze verpakking van het product is er een teken van luxe te waarnemen. Het product zit verpakt in een wit kartonnen doosje waar je meteen in het groot het logo van Lancôme kan terug vinden, met de gouden bloem als detail op de bovenkant van het doosje.  Verder kan je op de verpakking terug vinden waarvoor het product dient, de ingrediënten, de houdbaarheidsdatum (12m) en de inhoud van 75ml (wat toch wel behoorlijk veel is). Wanneer je het doosje opent kan je ook nog een gebruiksaanwijzing terug vinden waar je nog meer informatie over het product kunt terug vinden.

Wanneer ik dan even het product zelf onder de loep neem ziet ook deze er weer zeer luxueus en duur uit. De crème zit verpakt in een glazen pot dat doorzichtig is met een roze gloed erin. De glazen pot heeft een grote zilveren deksel waarop de bovenkant ervan een paars/roze schijn heeft. Doordat de glazen pot doorzichtig is zie je het product al gelijk zitten, doordat de glazen pot doorzichtig is lijkt het wel of de crème roze is maar schijn bedreigt want de crème heeft een witte kleur die bovendien ook nog eens heerlijk zoet ruikt. Er zit ook een hygiënisch dekseltje onder de grote deksel die de crème beschermt tegen vuil en stof. De meeste mensen gooien dit meteen weg maar ik kan jullie wel aanraden om dit steeds opnieuw te gebruiken en dicht te doen, dit zorgt ervoor dat er minder snel vuil en stof in de crème kan komen.

De crème heeft een dunne romige en zachte structuur die makkelijk uitsmeerbaar is, tijdens het gebruik van de crème wordt het al vrij snel duidelijk dat je er niet veel van nodig hebt om het hele gelaat er van te voorzien. De crème wordt ook onmiddellijk opgenomen door de huid. Na dat je de crème hebt aangebracht voel je onmiddellijk dat je huid gehydrateerd, afgekoeld en beschermt word. Mijn huid voelde erna ook meteen een stuk soepeler en zachter aan en de crème laat een subtiele glow achter die je huid er weer onmiddellijk fris en gezond laat uitzien. De zoete geur die de crème heeft kan je achteraf nog wel een tijdje blijven ruiken maar aangezien ik de geur aangenaam vind ruiken vind ik dit absoluut geen probleem. Doordat je het product s’ochtends en s’avonds kunt aanbrengen werd ik steeds wakker met een frisse, stralende en gehydrateerde huid die ondanks mijn drukke en stressvolle periode er nog steeds zeer goed uitzag. Bovendien werd mijn huid tijdens het aanbrengen in de ochtend beschermt tegen de stress voor overdag.

De ingrediënten van de Lancôme Hydra Zen Anti-stress Moisturising Cream.

INGREDIENTEN:

AQUA/WATER, GLYCERIN, DIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, BUTYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, STEARYL DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, STEARYL ALCOHOL, PEG-8 STEARATE, SYNTHETIC WAX, SODIUM DEXTRAN SULFATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, THEOBROMA CACAO EXTRACT/COCOA EXTRACT, PAEONIA SUFFRUITICOSA EXTRACT/PAEONIA SUFFRUITICOSA ROOT EXTRACT, PEG-100 STEARATE, EUGENOL, OPHIOPOGON JAPONICUS ROOT EXTRACT, ETHYLPARABEN, PALMTIC ACID, SILICA (NANO)/SILICA, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE/AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHHYL TAURATE, DIMETHICONOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CAPRYLYL GLYCOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, MORINGA PTERYGOSPERMA SEED EXTRACT, DISODIUM EDTA, JASMINUM OFFICINALE EXTRACT/JASMINE FLOWER EXTRACT, ROSA GALLICA EXTRACT/ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT, METHYLPARABEN, CITRONELLOL, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Conclusie:

Ik moet eerlijk bekennen dat ik enorm blij ben dat ik in deze stressvolle periode die ik in de voorbije maanden gehad heb dit product heb leren kennen. Mijn huid heeft er echt baat bij gehad en zag er nog steeds ondanks de moeilijke en stressvolle periode fris en stralend uit. De voorbije tijd dat ik dit product gebruikt heb gehad voelde mijn huid steeds enorm comfortabel en zacht aan, er was geen dehydratie te bespeuren en mijn huid straalde. Bovendien was het product zeer gemakkelijk om aan te brengen en doordat het onmiddellijk werd opgenomen door mijn huid kon ik ook onmiddellijk mijn make-up erover aanbrengen zonder mij zorgen te hoeven maken dat het product nog niet was ingetrokken. Omdat het product je huid een onmiddellijke hydratatieboost geeft, was dit ook te merken aan mijn make-up die je nadien gemakkelijk kon aanbrengen en er gewoon een stuk beter uitzag dan voorheen. Voor mij heeft deze crème mij enorm goed geholpen in mijn stressvolle periode en mag ik dankbaar zijn dat ik toen deze crème ook ontdekt had. Ik kan dus zeker en vast iedereen de Lancôme Hydra Zen Anti-stress Moisturising Cream aanraden die snel of veel last heeft van vermoeidheid en stress. Deze crème gaat je er zeker en vast weer bovenop helpen en je huid gaat je er zeer dankbaar voor zijn.

De Lancôme Hydra Zen Anti-stress Moisturising Cream is verkrijgbaar in de luxere parfum zaken zoals de Ici Paris XL, Douglas, Planet Parfum en Sephora of je kan hem ook online verkrijgen op Lancome.ca voor de prijs van $ 79,00.

Hebben jullie al wel eens gebruik gemaakt van een anti-stress crème? Gebruiken jullie het elke dag of enkel en alleen tijdens periodes dat je huid het nodig heeft? Wat is jullie favoriete merk? Laat het me zeker even weten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *