L’OREAL EXTRAORDINARY FACE OIL.

Vroeger gebruikte ik bijna nooit een olie voor het gezicht ik dacht namelijk dat het veel te vettig voor mijn huid ging zijn. Tot dat ik laatst de Intensely Revitalising Facial Oil van The Body Shop leerde kennen. De olie voelde namelijk helemaal niet vet aan op het gezicht en de resultaten waren openbarend. Ik was zo tevreden over de olie dat ik namelijk op zoek ben gegaan naar nog meer varianten en naar andere merken. Gewoon uit nieuwsgierigheid. Ik hoefde niet lang te zoeken tot dat ik de Lo’real Extraordinary Face Oil tegenkwam. Een gezichtsolie met maar liefst 8 essentiële oliën waaronder Lavendel, Rozemarijn, Geranium, Sinaasappel, Roos, Majoraan, Kamille en Lavandin. Deze oliën staan bekend om hun anti-veroudering en anti-oxidanten. Extraordinary Face Oil hydrateert en voedt de huid, waardoor deze weer soepel, stralend en veerkrachtig wordt. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

De olie zit verpakt in een luxueus uitziende verpakking. Het kartonnen doosje heeft een gouden kleur en je kan al gelijk het glazen potje van de olie zien zitten. Op de verpakking kan je informatie over het product vinden, de resultaten en hoe je het product moet gebruiken. Op de onderkant vind je de ingrediënten, de houdbaarheidsdatum (18m) en ook de hoeveelheid van het product (30ml) kan je op de verpakking terug vinden.

De olie zit verpakt in een vierkante glazen flesje met een pipetdop waardoor je het product goed kan doseren. Ook de dop van het flesje heeft een gouden kleur gekregen, wat al meteen een luxueuze uitstraling aan het glazen flesje geeft. Je zou meteen denken dat dit een high-end product is. Wanneer je de dop opent komt de kruidige olie geur je al meteen tegemoet. Wat hou ik van deze geur! De geur is trouwens bijna hetzelfde als de geur van de Intensely Revitalising Facial Oil van The Body Shop die ik jullie al eerder in een review liet kennismaken.

Het pipetje heeft een lang plastieken buisje waarin het product kan opgenomen worden. Doormiddel van op het pipetje te drukken komt er product in het buisje te zitten en kan je de olie goed verdelen. De olie breng je in de ochtend of in de avond aan als een dagelijkse verzorging (je gebruikt het zeg maar als een serum) voor je dag of nachtcrème. Of je kan het gewoon als een extra boost gebruiken. 2 a 3 druppeltjes zijn genoeg om het hele gelaat, hals en decolleté te voorzien van olie. Je masseert de olie zachtjes in de huid en laat het daarna eventjes intrekken, zo kan de olie goed zijn werk doen.

De olie is zeer fijn van structuur, is redelijk vloeibaar en voelt ook redelijk droog aan. (maar niet vet!) Tijdens het uitsmeren trekt de olie zeer snel in de huid en het laat het geen vettige laag achter. De heerlijke geur blijft een tijdje hangen maar dit vind ik absoluut geen probleem. Ik vind dat de geur een kalmerende werking op mij heeft. Ik krijg er meteen een echte spa gevoel van.

Mijn huid voelt na het gebruik van deze bijzondere, heerlijk ruikende olie zeer zacht en soepel aan. Mijn huid wordt intens gevoed, gehydrateerd en herstelt en ziet er stralend en veerkrachtig uit. Dag na dag, druppeltje na druppeltje wordt de huid soepeler en de uitstraling is zichtbaar gezonder. De huid krijgt een gezonde uitstraling met een mooie glanzende gloed.

Het liefste gebruik ik de olie s’avonds vóór mijn nachtcrème in mijn avondroutine voor ik ga slapen, de geur heeft een kalmerende werking op mij waardoor ik wat rustiger wordt en zin krijg om te gaan slapen. Ik gebruik de olie liefst s’avonds zodat het product heel de nacht zijn werk kan doen en goed kan intrekken in de huid. Zo sta ik s’ochtends op met een goed gehydrateerde en een goed gevoede huid die er meteen goed, zacht en gezond uitziet.

De ingrediënten van de L’oreal Extraordinary Face Oil:

INGREDIENTS:

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, OLEA EUROPAEA OIL/OLIVE FRUIT OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL/JOJOBA SEED OIL, CAMELINA SATIVA OIL/CAMELINA SATIVA SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL/SUNFLOWER SEED OIL ROSA CANINA FRUIT OIL, PARFUM/FRAGRANCE, ZEA MAYS OIL/CORN OIL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL/APRICOT KERNEL OIL, PASSIFLORA EDULIS OIL/PASSIFLORA EDULIS SEED OIL, ORYZA SATIVA BRAN OIL/RICE BRAN OIL, TOCOPHEROL, LIMONENE PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, CITRUS URANIUM DULCIS PEEL OIL/ORANGE PEEL OIL, CITRONELLOL, LINALOOL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL/ROSEMARY LEAF OIL, GERANIOL, ORIGANUM MAJORANA LEAF OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL/LAVENDER OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT/CUCUMBER FRUIT EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, CURCUMA LONGA EXTRACT/TURMERIC ROOT EXTRACT, EUGENOL COUMARIN, SCLAREOLIDE, ROSA SPP/ROSE FLOWER OIL, JASMINUM OFFICINALE EXTRACT/JASMINE EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE,.

Zoals jullie kunnen zien aan de ingrediënten zitten er boordevol essentiële oliën in de L’oreal Extraordinary Face Oil.

Conclusie:

Waar ik al erg over te spreken ben is de zoveel natuurlijke oliën die in het product zitten. Voor mij is dit absoluut al een pluspunt! En dan natuurlijk de olie.. Wat een super product! De olie voedt, herstelt, hydrateert en maakt mijn huid mooi glad en soepel. Dag na dag, druppel na druppel. De olie is zeer vloeibaar, voelt droog aan en trekt zeer snel in de huid. De olie maakt mijn huid niet vet. Integendeel de olie laat een mooie gezonde gloed achter. En dan vooral de geur, daar ben ik erg over te spreken. Ik hou van de kruidige olie geur, het kalmeert mij en laat mij tot rust komen. Dat is de reden waarom ik de olie het liefst s’avonds voor het slapen gebruik. Doordat de olie een kalmerende effect op mij heeft krijg ik zin om te slapen, ik krijg er een echt ontspannen gevoel van. Kortom ik ben super tevreden over de L’oreal Extraordinary Face Oil en heeft alvast een vast plaatsje in mijn avondroutine gekregen.

De L’oreal Extraordinary Face Oil kan je kopen bij de Kruidvat voor de prijs van €19,39. Dit is best wel veel maar aangezien je maar 2 a 3 druppeltjes per keer nodig hebt kom je toch wel erg lang met het product toe. Het is dus zeker en vast zijn geld waard.

Wat vinden jullie van de producten van L’oreal? Wat vinden jullie van de olie? Welke gezichtsolie gebruiken jullie en welke kunnen jullie me nog meer aanraden? Laat het me zeker even weten.

0

2 Reacties

 1. 1 maart 2018 / 21:25

  Leuke artikels met heel mooie, professionele foto’s! Goede reviews ook!
  Alleen jammer van de spelfouten hier en daar #spellingsnazi 🙂

  0
  • Beauty Secrets
   Auteur
   4 maart 2018 / 20:19

   Bedankt voor het leuke berichtje!

   En ja idd, aan de spellingsfouten daar moet ik wel nog wat aan werken haha 😀

   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *