L’Oréal Paris: Elseve Huile Extraordinary Oil Créme.

Ik heb onlangs deze crème gevonden die je in je haar kan doen zonder uit te spoelen en die je haar verzorgt, ik was ontzettend benieuwd en testte deze voor jullie uit.

Een verfijnde crème met een hoge concentratie aan oliën om het haar grondig te voeden in alle luchtigheid. 

Omhul het haar met deze fijne textuur die doordrongen is van 6 kostbare bloemolïen. De olie-in-crème dringt door tot in elke haarvezel en omhult ze om deze in alle luchtigheid te voeden, zonder het haar te verzwaren of vet te maken. 
Het haar wordt ongelooflijk gesublimeerd en is als herboren, het glanst prachtig en voelt weelderig aan. Kortom, extraordinary.

L’oreal Paris: Elseve Huile Extraordinary Oil Crème

img_1588

Ik heb al onwijs veel haarproducten gebruikt maar ik had nog nooit een Leave-in Conditioner geprobeerd. Toen L’Oreal dit nieuw product uitbracht had ik het ook meteen gekocht.

Ik ben altijd al tevreden geweest over de producten van L’Oreal en heb er ook al veel van gebruikt, dit product was voor mij dan ook veelbelovend en ik ga jullie er meer over vertellen.

De verpakking vind ik heel leuk gedaan, het valt meteen op dat dit een product is van L’Oreal en dat het van de Elseve collectie is, ze hebben dezelfde kleur als de andere producten uit de lijn gebruikt. De tube heeft een beetje een oranje-brons achtige kleur, met een gouden dopje. Ook staat op de tube in het groot het logo van L’Oreal Paris. Dan staat er nog een heel deel tekst op de tube wat ik wel altijd interessant vindt. De verpakking spreekt aan en je kan duidelijk lezen waarvoor het product bedoeld is.

Het product heeft het typische geur van de Elseve lijn en is niet een storende geur.

img_1598

img_1593

De crème heeft een lichte textuur die niet vettig aanvoelt, je hebt er maar een beetje van nodig en het smeert gemakkelijk uit. Het droogt snel op in het haar en tovert mijn lokken om met een glanzend, zacht resultaat, mijn pluis verdwijnt en ik merk ook dat ik er bij het kammen gemakkelijk er doorheen geraak. Het is een beetje wennen om het niet te moeten uitspoelen maar omdat het zo snel opdroogt merk je er vrijwel niets meer van. Het product kan je op 3 manieren gebruiken:

img_1597

Op nat haar: doe een kleine hoeveelheid Olie-in-crème in de palm van de hand en breng deze aan op de gehele lengte van het haar om het schitterend te doen glanzen en zijdezacht te maken.

Voor het brushen: breng Olie-in-crème aan voor het föhnen om de haarvezel te beschermen tegen de hitte en voor een schitterend resultaat.

Op droog haar: breng een kleine hoeveelheid Olie-in-crème aan op de gehele lengte van het haar om de haarglans weer tot leven te brengen en krulletjes onder controle te houden voor een perfecte staart of dot.

Je kan het product elke dag gebruiken, als een soort dagcrème zeg maar, maar ik doe dit eigenlijk vooral na dat ik mijn haar gewassen heb, ik heb het een tijdje getest om het elke dag te gebruiken en ik kan zeggen dat ik eerst bang was dat mijn haar snel zou worden maar dit was niet het geval. Dus ideaal voor elke dag te kunnen gebruiken.

Ik vind dit een heel fijn product en ga hem zeker en vast vaker gebruiken, de 3 manieren zijn makkelijk toepasbaar en alle 3 zorgen ze voor een prachtige glans en zachtheid, je kan er makkelijker doorheen kammen en het föhnen gaat ook heel goed.

Nog even de ingrediënten op een rijtje:

Aqua/Water – Cetearyl Alcohol – Cocos Nucifera Oil/Coconut Oil – Cetyl Alcohol – Cetyl Esters – CI 15985/Yellow 6 – CI 19140/Yellow 5 – Chamomilla Recutita Extract – Matricaria Flower Extract – Lactic Acid – Phenoxyethanol – Behentrimonium Methosulfate – Trideceth-6 – Chlorhexidine Digluconate – Helianthus Annuus Seed Oil – Sunflower Seed Oil – Nelumbium Speciosum Extract – Nelumbium Speciosum Flower Extract – Benzyl Alcohol – Cinnamal – Linalool – Linum Usitatissimum Flower Extract – Amodimethicone – Caprylic/Capric Triglyceride – Caramel – Gardenia Tahitensis Flower Extract – Rosa Canina Flower Extract – Bisabolol – BHT – Cetrimonium Chloride – Glycine Soja Oil/Soybean Oil – Parfum/Fragrance.

img_1594

Veel olie’s en wat ik ook heel leuk vindt om te lezen is dat er Kokosolie in verwerkt zit, een echte pluspunt voor mij aangezien ik verzot ben op Kokosolie, een beetje alcohol, wat dan wel weer jammer is en ik zie vooral ook veel geuren.

Een Leave-In Conditioner die ik iedereen kan aanbevelen die een beetje extra verzorging voor zijn haar wil. Ook is het product geschikt voor alle haartype’s dus iedereen kan het gebruiken.

Dit product is te koop bij de Kruidvat en de Di voor de prijs van €5,99.

Niet te duur, en je komt er lang mee toe.

Wat vinden jullie van de Elseve lijn van L’Oreal? Hebben jullie de Leave-In Conditioner al geprobeerd?

Delen:

3 Reacties

 1. Annemieke
  28 juli 2018 / 21:11

  waar kan ik dit product kopen in nederland?

  • Beauty Secrets
   Auteur
   23 augustus 2018 / 13:50

   Dit product kan je in de Kruidvat, Trekpleister en in de Etos vinden in Nederland. 🙂

 2. De Wart Linda
  26 juli 2020 / 16:01

  Heb dit product eerst geprobeerd via een staaltje in Feeling Magazine. Zeer tevreden. Het haar glanst en voelt zeer zacht aan. Product gekocht bij Colruyt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *