L’ORÉAL PARIS X BALMAIN PARIS LIMITED EDITION LIPSTICKS.

Hier zijn ze dan eindelijk, de nieuwe limited edition lipsticks in samenwerking met L’Oreal Paris x Balmain Paris. De nieuwe limited edition lipsticks zijn een toevoeging aan de Color Riche collectie die al wat langer in de winkel ligt. De Color Riche reeks is een collectie vol pure, intense pigmenten die een perfect kleurresultaat geven en voedende bestanddelen bevat. De nieuwe lipstick lijn in samenwerking met L’Oreal x Balmain doet daar niet aan onder, de nieuwe limited editions zijn onder verdeeld in drie “tribes”: Rock, Couture en Glamazone, elke tribe heeft een eigen signature textuur en is uitgevoerd in tinten passend bij alle huiskleuren. Er zijn in totaal 12 matte kleuren te verkrijgen en zijn bij ons exclusief verkrijgbaar in de DI winkels, vanaf eind september. Wees er snel bij want de lipsticks zijn limited edition en zijn dus maar tijdelijk verkrijgbaar! Ik kocht drie lipsticks, één uit elke collectie en ga jullie er met veel trots vandaag wat meer over vertellen. Benieuwd geworden? Lees dan zeker even verder.

 “No matter your origin, no matter your tribe. Come together, be seen, be heard. United, we are invincible. Because we are all worth it.

L’Oreal Paris x Balmain Paris Domination.

Domination is een echte klassieker uit de Couture collectie, met zijn intense matte rode kleur krijg je meteen een sexy en vrouwelijk gevoel en kan je heel de wereld aan. Een cult – klassieker die steeds weer terug komt en die over heel de wereld populair blijft.

De huls van de Couture collectie is zwart en is voorzien van gouden accenten, dit straalt echt pure luxe uit en ziet er ook nog eens heel duur en elegant uit. Een lippenstift die je graag mee in je handtas neemt.

Domination is een kleur die echt straalt, een dieprode kleur die bij vrijwel iedereen mooi zal staan. Voor mij is dit de topper uit de lippenstiften die ik uit de collectie geprobeerd heb en ga hem zeker en vast vaak dragen. Vooral voor diegene met een lichte huid zal deze kleur zeker en vast knallen. De kleur blijft zeer goed zitten, zelfs na een hapje en een drankje. Bijwerken is nog maar nauwelijks nodig.

L’Oreal Paris x Balmain Paris Freedom.

Freedom is een gedurfde mat paarse kleur uit de Rock Tribe collectie, een kleur die meteen opvalt en die je moet durven dragen. Freedom is vooral een kleur die waanzinnig beeldig afsteekt bij een getinte huid maar als je het mij vraagt staat hij ook beeldig bij een lichte huid!

De huls van de Rock Tribe collectie is blauw, en is wederom voorzien van gouden accenten. Niet alleen de gouden accenten zorgen voor zijn pure luxe uitstraling maar ook de edelsteen achtige finish doet zijn naam waar.

Ondanks dat de kleur Freedom goed intens is vind ik dit toch de minst gepigmenteerde kleur van de lippenstiften die ik getest heb, hij is niet volledig dekkend en gaat snel in droge lijntjes zitten waardoor dat je toch een kleurverschil begint te zien, hier en daar zie je ook nog stukjes van de kleur van je lippen. De kleur is helaas ook niet voor alledaags gebruik en kan je ook niet bij elke outfit combineren. Dit is vooral een kleur die bij de wat getintere/donkere huid types gaan staan. Voor mij is deze kleur net wat te donker en staat me daarom niet zo heel goed.

L’Oreal Paris x Balmain Paris Urban Safari.

Urban Safari is een crèmeroze nude kleur uit de Glamazone collectie die elke dag gedragen kan worden en wat discreter is dan zijn voorgangers

De huls van de Glamazone collectie is groen, heeft gouden accenten en ook weer komt in deze collectie de edelsteen achtige finish terug. Dit vind ik ook meteen de mooiste kleur van huls uit de collectie, het doet je helemaal wegdromen naar pure luxe en schoonheid.

Urban Safari is een heel natuurlijke nude kleur die helaas voor mijn huidskleur te licht is, mits je een iets getintere huid hebben dan zal deze kleur je perfect staan. Ideaal voor diegene die niet zo heel graag felle kleuren dragen maar toch een lippenstift willen gebruiken.

Conclusie:

Wat een prachtige collectie is dit! Ik ben verliefd geworden op de huls van elke collectie, ze zijn zo mooi! Elke lippenstift heeft zijn eigen identiteit en elke kleur doet je wegdromen naar meer. De lippenstiften zijn goed gepigmenteerd en geven een goede dekking. Ze zijn comfortabel om te dragen en drogen je lippen niet uit. Dankzij zijn voedende bestanddelen worden je lippen ook nog eens verzorgd en gevoed, is  dit niet fantastisch? De lippenstiften zijn volledig mat en blijven gedurende de dag zeer goed zitten, na een hapje en een drankje zit je lippenstift er nog steeds even mooi op als voorheen en je hoeft ze nog nauwelijks bij te werken. Mijn favoriet uit de drie lippenstiften die ik getest heb is toch wel Domination uit de Couture Collectie geworden vanwege zijn klassieke dieprode kleur. De groene huls uit de Glamazone collectie vind ik de mooiste aangezien hij met zijn edelsteen achtige finish je doet wegdromen naar pure luxe en schoonheid. Voor mij is dit zeker een geslaagde samenwerking en hopelijk gaan er nog veel meer komen. Heb jij al een lipstick uit de L’Oreal x Balmain collectie kunnen bemachtigen?

De L’Oreal Paris x Balmain Paris Lipstick collectie is exclusief verkrijgbaar vanaf eind September bij ons in België in verscheidene DI winkels voor de prijs van € 14,99 per stuk. Wees er snel bij want de collectie is limited edition en geloof me ze gaan hard!

Wat vinden jullie van de samenwerking van L’Oreal x Balmain? Wat vinden jullie van de collectie en van de kleuren? Hebben jullie nog een lipstick kunnen bemachtigen? Wat is jullie favoriete kleur? Wat vinden jullie van de pigment? Laat het me zeker even weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *