L’Orèal Paris X Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

Afgelopen Juni bracht de modewereld nog een ode aan de onlangs overleden designer Karl Lagerfeld. Nu is zijn merk er klaar voor om Karls lopende projecten te finaliseren. Dit jaar brengt L’Orèal Paris een make-up collectie uit in samenwerking met Karl Lagerfeld. Het gaat om vijf verschillende soorten producten, waarvan het ontwerp van de verpakkingen nog door Lagerfeld werd geschetst. De collectie bestaande uit: een oogschaduwpallet met zowel neutrale als fellere kleuren, een mascara, een scherpe, matte eyeliner, een highlighter en Color Riche-lipsticks in 6 verschillende tinten variërend van nude tot donker. Aangezien ik toch wel een grote fan ben van de designer items van Karl Lagerfeld, kon ik uiteraard de make-up collectie in samenwerking met L’Orèal Paris dan ook niet weerstaan. Ik kocht 3 lippenstiften uit de L’Orèal x Karl Lagerfeld lippenstift collectie en ga ze vandaag aan jullie voorstellen. Benieuwd geworden? Lees het artikel dan zeker even verder.

L'Orèal Paris x Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

“Geïnitieerd door de overleden designer zal de collectie Lagerfeld’s iconische rock-chique style belichamen met daarbij een vleugje Parijse elegantie die zowel klassiek als effortless is. Caroline Lebar, hoofd marketing en communicatie van het Karl Lagerfeld modehuis, zegt daarover: ‘Voor L’Oréal Paris is inclusiviteit een belangrijke waarde: beauty for all. Karl vond het belangrijk dat een samenwerking resoneerde met zijn merk en een echte impact zou hebben op veel mensen.”

L'Orèal Paris x Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

De lippenstiften van L’Orèal Paris in samenwerking met Karl Lagerfeld zien er prachtig uit! De huls heeft een gedeelte dat mat zwart is en waar dat de naam van Karl er in het zilver op gedrukt staat. De andere deel van de huls is ook mat zwart maar er staan verticale en schuine, blinkende lijnen op gedrukt. Op de bovenkant van de huls staat ook nog een getekende foto van Karl Lagerfeld er op gedrukt, dit is een typische tekening van hem die vrijwel iedereen die fan is van hem, wel kent. Op de onderkant kan de huls kan je de naam van de kleur, en een afbeelding van de kleur zelf er op terug vinden. De huls van de lippenstiften zien er erg chique en stylish uit, en doet me meteen denken aan de stijl waar dat Karl Lagerfeld van hield.

L'Orèal Paris x Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

L'Orèal Paris x Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

In totaal zijn er 6 verschillende tinten te verkrijgen, waaronder: Kultured, Kontrasted, Kontemporary, Provokative, Karismatic en Ironik. Zelf kocht ik 3 lippenstiften, waaronder de kleuren: Kultured, Kontrasted en Kontemporary. Elke lippenstift uit deze collectie bevat voedende ingrediënten zoals Omega 3 en Vitamine E. Daarnaast bevat de formule ook Arganolie om je lippen extra zacht te maken en te hydrateren. De lippenstiften zouden dus aangenaam moeten aanvoelen en zouden de lippen niet uitdrogen.

L'Orèal Paris x Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

Kultured

Kultured heeft een lichte peachy, nude kleur. De lippenstift heeft een crèmige en romig structuur, die heel dekkend is op de lippen en makkelijk aan te brengen valt. De lippenstiften hebben alle drie geen matte dekking, maar ze hebben eerder een lichte glans. Kultured blijft lang op de lippen zitten, maar van zodra je een hapje eet of drinkt zou je hem toch wel even moeten bijwerken. Ik vind de kleur er heel mooi uitzien en past perfect bij mijn lichte huidskleur.

L'Orèal Paris x Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

L'Orèal Paris x Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

Kontrasted

Kontrasted is een kleur die er heel mooi uitziet in de huls, maar die mij toch wel erg teleurgesteld heeft. De lippenstift heeft een bordeaux rode kleur, maar helaas verandert deze kleur tijdens het aanbrengen op de lippen naar een wat paarsige kleur. De kleur ziet er dus helemaal niet hetzelfde uit als de lippenstift in de huls, en dat is natuurlijk zonde. Ook deze lippenstift heeft een crèmige en romige structuur die makkelijk aan te brengen valt. De dekking is net wat minder dan bij Kultured, waardoor de kleurverloop niet helemaal gelijk is. Ook deze lippenstift blijft lang op de lippen zitten, maar van zodra je een hapje eet of drinkt moet je hem even bijwerken. Ik ben best wel teleurgesteld over de kleur van deze lippenstift en zou hem dus niet meteen aanraden (tenzij je van een wat paarsige kleur houdt).

L'Orèal Paris x Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

L'Orèal Paris x Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

Kontemporary

Kontemporary heeft ook een peachy, nude kleur. De kleur is net wat donkerder dan bij Kultured, en heeft ook een wat zwaardere dekking. Ook deze lippenstift heeft een crèmige en romige structuur, maar voelt toch net wat voedender aan dan de andere twee. De lippenstift brengt makkelijk aan op de lippen en blijft goed zitten. Helaas moet je ook bij deze lippenstift hem even bijwerken van zodra je een hapje hebt gegeten of gedronken. Omdat deze lippenstift toch net wat voedender aanvoelt en een wat zwaardere dekking heeft is dit mijn favoriet. De peachy, nude kleur past perfect bij mijn lichte huidskleur en doet mijn lippen duidelijk naar voor komen.

L'Orèal Paris x Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

L'Orèal Paris x Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

Helaas kan ik nergens de ingrediëntenlijst van de lippenstiften terug vinden. Ook niet op de website van L’Orèal Paris. Wat ik jullie wel kan vertellen is dat de lippenstiften voedende ingrediënten bevatten zoals Omega 3 en Vitamine E. Daarnaast zijn ze ook verrijkt met Arganolie om de lippen intens te verzachten en te hydrateren.

L'Orèal Paris x Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

L'Orèal Paris x Karl Lagerfeld Lipstick Collectie.

Conclusie:

Ik vind de hulzen van deze lippenstiften er prachtig uitzien! Ze zien er heel chique uit, en stralen luxe en decadentie uit. Hier hou ik wel van! Ik ben ontzettend tevreden over de dekking van de lippenstiften. Ze zijn alle drie enorm dekkend, en brengen snel en gemakkelijk aan op de lippen. Bovendien voel je ze ook helemaal niet zitten en laten je ze lippen gehydrateerd en zacht aanvoelen. Ik heb zelfs het gevoel dat ze je lippen ook nog eens verzorgen, wat ik toch wel een enorme pluspunt vind! De lippenstiften blijven ook alle drie goed zitten, maar helaas moet je wel even opletten wanneer je een hapje eet of drinkt. Ze durven namelijk wel snel af te geven, waardoor je ze toch wel even moet bijwerken. Mijn lievelings kleuren van de drie lippenstiften, zijn toch wel: Kultured en Kontemporary. Kontrasted had mijn favoriet van de drie kunnen zijn, aangezien ik toch wel erg van bordeaux kleuren houd. Maar helaas ziet deze kleur er op de lippen er heel anders uit dan hoe dat de kleur eruit ziet in de huls van de lippenstift. Dit vind ik toch wel een tegenvaller. In ieder geval kan ik de lippenstiften uit de L’Orèal Paris x Karl Lagerfeld lippenstift collectie zeker en vast wel aanraden, aan iedereen die een voedende en hydraterende lippenstift zoekt.

De L’Orèal Paris x Karl Lagerfeld make-up en lippenstift collectie is vanaf 20 september verkrijgbaar bij alle DI winkels of online op hun webshop voor de prijs van € 14,99 per stuk. Let wel op: deze collectie is een exclusieve en gelimiteerde editie. Wees er dus snel bij!

Wat vinden jullie van deze samenwerking? Zouden jullie iets uit deze collectie kopen?

beauty secrets

2 Reacties

 1. 24 september 2019 / 16:32

  Jammer dat die enge kleur wat tegenvalt voor jouw! Want de verpakking is echt pretty & chique!

  • Beauty Secrets
   Auteur
   24 september 2019 / 23:05

   De verpakking is inderdaad erg chique en luxueus! Maar uiteraard moet de kleur van de lippenstift dan ook wel grotendeels hetzelfde blijven als je deze aanbrengt op de lippen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *