L’ORÉAL TATTOO SIGNATURE EYELINER.

Ik denk dat bijna iedereen die dagelijks make-up draagt al wel de struggle kent, een intens zwart gepigmenteerde eyeliner vinden die gedurende de dag niet vervaagt, niet uitloopt, waterproof is en die een perfecte strakke lijn of wing kan trekken. Het lijkt allemaal best wel simpel maar jammer genoeg is het dat niet. Ik heb gedurende de voorbije jaren al veel eyeliners uitgeprobeerd en ik kan er maar een handvol opnoemen die tot bovengenoemde criteria behoren. Ondanks dat ik toch nog wel een handvol goede eyeliners kan opnoemen gaat mijn zoektocht naar de perfecte eyeliner nog steeds verder. Toen ik onlangs hoorde dat L’Oréal een nieuwe eyeliner uit ging brengen, getiteld met de naam: Tattoo Signature, waarvan het aan alle criteria zou voldoen die ik net opnoemde, was ik er meteen razend benieuwd naar geworden. Zou deze eyeliner aan al mijn wensen kunnen voldoen? Met volle overtuiging en veel enthousiasme kocht ik het product meteen na dat het uitgebracht was en in de winkel schappen lag ,en nam ik het product een aantal weken onder de test. De testfase is eindelijk voorbij en ik kan er vandaag eindelijk een review over schrijven. Ben jij benieuwd wat ik van de nieuwe L’Oréal Tattoo Signature Eyeliner vindt? Lees dan zeker even verder.

Teken het perfecte fijne lijntje, scherpe wings of creëer opvallende grafische looks met de Superliner Tattoo Signature eyeliner met vilten stiftje van L’Oréal! De flexibele tip zet het lijntje precies waar jij het wil. De intens gepigmenteerde formule houdt daarbovenop érg lang, is waterproof, vervaagt niet en loopt niet uit.

De pen van de Tattoo Signature Eyeliner van L’Oréal heeft een zwarte kleur en is afgewerkt met gouden details. De eyeliner heeft een inhoud van 12 ml en heeft een flexibele viltstift applicator die niet uitdroogt. De ingrediënten kan je helaas niet op het product terug vinden, maar ik heb de ingrediënten voor jullie online opgezocht, deze vind je zo dadelijk onderaan de review terug. Ik vind de Tattoo Signature Eyeliner van L’Oréal er best wel simpel uitzien maar vindt de gouden details er op wel leuk. Voor mij hoeft een eyeliner er immers niet speciaal of leuk uit te zien, zolang het product maar aan al mijn criteria voldoet. Dat vind ik het belangrijkste.

De flexibele viltstift applicator heeft een dunne en smalle punt waarbij je een perfecte dunne lijn of wing mee kan aanbrengen en de dunne stift voelt heel comfortabel en flexibel aan. De viltstift trekt een mooie dunne, intens zwart gepigmenteerde lijn en is makkelijk aan te brengen, zonder te slippen of te trekken op de huid. De formule levert een waterdichte, intense zwarte kleur die niet vervaagt of vlekt en die 24 uur lang blijft zitten. De Tattoo Signature Eyeliner van L’Oréal is daarbij ook nog eens waterproof, waarbij dat deze eyeliner ook perfect te dragen valt wanneer men gaat sporten of zwemmen. 

Ik heb de Tattoo Signature Eyeliner een aantal weken getest onder alle omstandigheden die je, je maar kan voorstellen en ik kan jullie vertellen dat de eyeliner onder geen enkele omstandigheid uitloopt of vervaagt en dat de eyeliner volledig waterproof is en dat het lijntje of de wing die je erbij maakt een intenst zwarte (semi-matte) kleur heeft die absoluut 24 uur lang houdbaar is, zelfs nog langer als dat nodig is. De eyeliner is daarbij ook makkelijk te verwijderen met een waterproof make-up remover en laat geen strepen of vlekken achter op het gelaat.

 

Ik ben heel blij dat ik deze eyeliner heb gekocht en heb uitgetest want deze eyeliner behoort zeker toe aan al mijn criteria die ik zocht in een eyeliner. Ik ga deze eyeliner zeker en vast blijven kopen maar wees gerust, mijn zoektocht naar een nog betere eyeliner gaat zeker en vast verder. Mijn doel is om voor jullie de goedkoopste eyeliner te vinden die even goed is als de L’Oréal Tattoo Signature Eyeliner.

De ingrediënten van de L’Oréal Tattoo Signature Eyeliner.

INGREDIENTEN:

Aqua/Water, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, CI 77266 [Nano]/Black 2, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Sodium Laureth Sulfate, Caprylyl Glycol, Tetrasodium EDTA, Dimethicone, Polysorbate 65, Glyceryl Stearate, Simethicone, Methylcellulose, Sorbic Acid, Sulfuric Acid.

Helaas kan je de ingrediënten en de inhoud van het product niet op de verpakking terug vinden, maar als je nog meer informatie wenst over dit product kan je het zeker en vast online wel terug vinden.

Conclusie:

Na het product een aantal weken onder de test te hebben genomen kan ik met volle trots zeggen dat deze eyeliner aan alle criteria voldoet die ik voorheen opstelde. De eyeliner heeft een intens zwarte kleur die met de dunne en flexibele viltstift applicator heel gemakkelijk en snel aan te brengen valt en die ook nog eens niet slipt of trekt. Je kan het lijntje zo dun of zo dik als je wilt maken en een wing is met deze eyeliner zeer gemakkelijk aan te brengen, en dat zelfs zonder ervoor te moeten oefenen. De eyeliner loopt niet uit, vervaagt niet en is volledig waterproof. Bovendien blijft de eyeliner 24 uur lang zitten en is hij gemakkelijk te verwijderen met een waterproof make-up remover. Ik ben zeer tevreden over de L’Oréal Tattoo Signature Eyeliner en kan hem zeker en vast aan iedereen aanraden die een semi-matte zwarte eyeliner zoekt die 24 uur lang blijft zitten en die niet uitloopt of vervaagt. Bovendien kan je deze eyeliner perfect dragen voor mee te sporten of te zwemmen zonder dat je, je zorgen hoeft te maken dat de eyeliner zou uitlopen of zou vervagen. Ik ben alvast een grote fan en ga hem zeker en vast opnieuw kopen.

De L’Oréal Tattoo Signature Eyeliner is verkrijgbaar bij de Kruidvat en bij de Di voor de prijs van € 12,99. Je kan hem in de winkel zelf kopen of online. Helaas is hij op dit moment enkel in het zwart verkrijgbaar.

Wat vinden jullie van de producten van L’Oréal? Wat is jullie favoriete eyeliner? Welke eyeliner kunnen jullie mij nog aanraden om uit te testen? Laat het mij zeker even weten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *