Lush Bubblegum Lipscrub.

Heel lang ben ik zoek geweest naar een lip scrub, ik dacht zelfs dat het niet bestond en had besloten om mijn oude tandenborstel nog niet weg te gooien en hem nog even te gebruiken als scrub met wat suiker, tot ik plots een winkeltje in Antwerpen tegenkwam met de naam Lush en waar je niet even er kon voorbijlopen zonder dat je even moest stoppen aan de etalage en je de heerlijke geuren kon opsnuiven die uit het winkeltje kwamen, het winkeltje sprak mij onmiddellijk aan en ik moest er toch wel even binnengaan, ik was aangenaam verrast aan de kleurrijke spulletjes en zeepjes die er lagen, ik was verliefd op de winkel! ik keek wat even rond en tot mijn grote verbazing kwam ik het tegen een lipscrub waar ik al heel lang naar op zoek was en ook nog eens verkrijgbaar was in superleuke kleurtjes en die heerlijk rook, ik heb hem meteen meegenomen, ik was superblij ik had eindelijk mijn lipscrub.

Lush Bubblegum Lipscrub

Een kleine mooie glazen verpakking, een fluor roze scrub, een heerlijke zoete geur wat je niet kan weerstaan dat is de Bubblegum lipscrub van Lush!

img_0778

Deze lipscrub is gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten:

Basterd suiker (Castor Sugar), Jojoba olie, biologisch (Simmondsia chinensis), Methyl iononen (Methyl Ionone), Smaakstof (Flavour), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 45380 (Colour 45380)

img_0776

Je brengt deze scrub aan op natte lippen met je vinger, en schuur er even over heen totdat je alles losse velletjes voelt loskomen, de scrub is vrij zacht van textuur en beschadigt je lippen niet! Als alle velletjes losgekomen zijn kan je ofwel met een tissue de scrub weghalen of je kan de scrub van je lippen aflikken, aangezien er geen schadelijke ingrediënten aan toegevoegd zijn, en tevens een overheerlijke smaak heeft! Je lippen voelen superzacht en gehydrateerd aan.

Wel is het aan te raden na de lipscrub een verzorgende lippenbalsem over je lippen te doen.

Het potje is heel klein (25g), maar geloof me je hebt er echt niet veel van nodig, je komt er dus best wel een tijdje mee toe, het enige nadeel is dat de lipscrub maar een jaar goed blijft aangezien er geen bewaarmiddelen aan toegevoegd zijn, je moet dus best veel scrubben voor je potje in dat jaar op te kunnen gebruiken.

De lush lipscrubs zijn verkrijgbaar in 4 varianten

  • Mint Julips
  • Popcorn
  • Bubblegum
  • Sugar Plum Fairy

De lipscrub is vrij prijzig: €8,95 voor 25 g. maar zoals ik al eerder vermeldt heb, je komt er zeer lang mee toe, dus ik vindt het de prijs wel waardig.

Wat vinden jullie van de Lush Lipscrubs? En welke variant vinden jullie het lekkerst smaken?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *