Lush Snow Fairy Body Conditioner.

Ik ben dol op het merk Lush en ga maar al te graag eens een bezoekje brengen aan hun winkel. Ik wordt er altijd meteen vrolijk, van de leuke kleuren en de fijne geuren die in hun winkel rondhangt van al hun producten en vind de producten van Lush dan ook heerlijk! Ik zou heel graag eens een bath bomb van hun proberen maar helaas ik heb ik geen bad en zal het dan nog even afwachten worden tot ik nog eens op hotel ga waar ze een bad hebben.

Lush Snow Fairy Body Conditioner.

img_1789

Dit is ons favoriete elfje op haar chicst: alsof je je huid bedekt met zijdezachte suikerspin. Om niet van een koude kermis thuis te komen, neem je Snow Fairy body conditioner mee onder de douche of in bad. Masseer de romige conditioner in op je natte huid en vertrek naar een zoete sprookjeswereld. De verzachtende kracht van biologische cacao-, mango- en avocadoboter is magisch en doet wonderen voor je huid. Uitgefantaseerd? Spoel je huid af, dep droog en land zachter dan zacht weer terug op aarde.

Ik mag dan wel geen bad hebben waardoor ik helaas veel producten van hun niet kan testen, maar het product dat ik wel van hun kan testen is deze Snow Fairy Body Conditioner. Snow Fairy stond al bekend als de douchegel maar nu is er dus ook de Body Conditioner uitgekomen.

We kennen allemaal wel een conditioner voor ons haar maar een conditioner voor ons lichaam? Daar hebben de meeste nog nooit van gehoord. Wel ik had daar ook nog nooit van gehoord en wou het daarom zeker eens testen.

Een body conditioner is dus eigenlijk bijna hetzelfde als een body butter of body lotion en hydrateert ook je huid en maakt het ook zacht. Maar een body conditioner gebruik je op een natte huid en die spoel je daarna ook nog eens af. Een klein verschil tegenover een body lotion maar heeft dit ook een verschil op de werking?

img_1791

De potjes van Lush zien er bijna altijd hetzelfde uit maar dit vindt ik zeker geen probleem. De reden waarom dat ze altijd dezelfde potjes gebruiken is omdat ze deze potjes hergebruiken en bestaat uit 100% gerecycled plastic. Het fijne hieraan is wanneer je 5 lege potjes zou terug binnen brengen je een gratis product krijgt. Hoe leuk is dit! Dit is heel motiverend en zo zou er zeker geen materiaal weggesmeten worden dat hergebruikt kan worden.

Wanneer ik het potje openmaak wordt ik onmiddellijk heel blij, het is een rozige dikke crème die heerlijk zoet ruikt naar suikerspin, maar helaas kan je er niet van eten. De crème voelt heel romig en zacht aan. De eerste laag van dit product is bedekt met een glitter laagje, helaas kan ik dit niet meer op foto laten zien door het al te gebruiken. Wanneer je deze eerste laag gebruikt heb, heb je enkel nog de rozige kleur.

img_1797

Dit product moet je gebruiken onder de douche of in bad en ik gebruik dit onder de douche. Je maakt je huid eerst nat en was je met zeep, dan smeer je de conditioner over heel je lichaam in, het trekt meteen in de huid en de geur is in heel de badkamer te ruiken. Wanneer ik het product over heel mijn lichaam heb aangebracht (hier had ik helemaal niet veel van nodig) spoel je het nog af met wat water, nu zou je denken maar dan is dit product toch weg? Nee. Het product is in mijn huid ingetrokken en er blijft een verzorgend laagje achter. Wanneer ik mij afdroog voelt mijn huid heel zacht aan. De geur blijft heel de dag op mijn huid aanwezig. Ik heb geen body lotion meer nodig want mijn huid is al gehydrateerd door de body conditioner.

img_1795

img_1794

Je kan je ook meteen aankleden, er is niets meer aanwezig op mijn huid en het voelt ook niet klevig aan. Het enige wat je voelt is een zachte gehydrateerde huid die je er aan over houdt.

Kortom een super product om te gebruiken, het is heel gemakkelijk onder de douche te gebruiken en mijn huid voelt heel de dag zacht aan. Je kan dit elke keer gebruiken wanneer je onder de douche gaat. Elke dag is geen probleem. Ik ben een fan!

Dit zijn de ingrediënten van de Lush Snow Fairy Body Conditioner:

Mangoboter (Mangifera indica) (huidverzachtend), Biologische Jojoba-olie, (Natuurlijk hydraterend), Avocadoboter (Persea gratissima) (Voedend en hydraterend),Glycerine, Amandelolie (Prunus amygdalus dulcis), Kerseninfusie (Prunus cerasus), Biologische Jojoba-olie, Avocadoboter (Persea gratissima), Stearinezuur, Mangoboter (Mangifera indica), Fair Trade en Biologische Cacaoboter (Theobroma cacao), Triethanplamine, Synthetische Musk, Titanium Dioxide, Cetearyl Alcohol, Calcium Natrium Borosilicaat, Tinoxide, Alpha-isomethyl-ionone, Parfum, Kleurstof 45410 (CI 45410).

img_1793

Het fijne aan het merk Lush is dat al hun producten 100% Vegetarisch zijn, het is niet getest op dieren, ze hergebruiken al hun potjes, en alles is handgemaakt en vers.

Deze body conditioner van Lush kan je vinden in hun winkels of online in hun webshop voor de prijs van € 13,95/100g en € 24,95/250g.  Hier moet je mee oppassen als je de producten zelf in de winkel gaat kopen, hun prijzen vermelden ze steeds per gram. Dus wanneer je een potje wil kopen moet je even kijken over hoeveel gram het gaat, zo kom je niet voor verassingen te staan aan de kassa.

Kennen jullie nog leuke producten van Lush? Hebben jullie al ooit een Body Conditioner gebruikt? Wat vinden jullie ervan?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *