M·A·C Lipblossum Lipstick.

Ik ben dol op de lipsticks van M·A·C, ik vind ze ook een beetje er grappig uitzien. Ze lijken op een tampon  en heeft ook een beetje een kogel vorm maar hebben toch een mooie uitstraling gekregen.

M·A·C Lipblossum Lipstick

img_1446

img_1448

Ik had nog niet veel lipsticks van M·A·C getest maar toen ik deze tegenkwam moest ik hem wel kopen, ik vond de kleur erg mooi en hij paste ook goed bij mijn huidskleur.

De lipstick waar ik het over heb is de kleur Lipblossum A16. Het is een vrij zachte lipstick die een warm rozige kleur heeft en die gemakkelijk aanbrengt, een beetje romiger dan andere lipsticks maar hij blijft wel goed zitten. Er zitten subtiele glittertjes in die niet zo fel opvallen maar het toch een subtiele glans geeft.

img_1450

De lipstick heeft niet zo een heel felle dekking maar dat was ook de bedoeling volgens mij, het heeft bijna dezelfde kleur als mijn lippen maar dan met een subtiele glans en subtiele glittertjes.

Wanneer ik het swatch op mijn arm merk je meteen dat het over een heel lichte kleur gaat en dat de lipstick niet zo goed opdroogt maar wanneer ik het dan op mijn lippen aanbreng voelt het fijn aan, je kan het een beetje vergelijken als een lipgloss maar dat het dan beter en langer blijft zitten.

img_1496

img_1503

Het is een ideale lipstick voor alledaags te dragen of tijdens een leuke avond uit.

img_1452

De ingrediënten van deze lipstick zijn:

img_1504

Volgens mij was deze lipstick een limited edition aangezien ik nergens deze lipstick nog kan terug vinden, zowel online niet en zowel niet in de winkels. Daarom kan ik jullie helaas geen prijs meegeven, mijn excuses daarvoor.

Wat vinden jullie van de lipsticks van M·A·C? Hebben jullie misschien deze lipstick genaamd Lipblossum nog ergens gezien?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *