Maak van je leukste momenten een blijvende herinnering met fotofabriek.nl

Alle leuke momenten die we vast leggen op foto worden tegenwoordig allemaal bijgehouden in een cloud of op een harde schijf, die nadien nauwelijks of niet meer bekeken worden. Fotoboeken of fotoalbums worden nog maar zelden zelf gemaakt, en veel leuke herinneringen en momenten gaan hier aan verloren. Wat natuurlijk echt zonde is. Hoogtijd om daar eens verandering in te brengen, want niets is zo fijn om samen met familie of vrienden in een leuke fotoalbum te kijken. Of misschien vind je een fotoalbum niet zo mooi, en zijn retroprints wat meer voor jou? Bij Fotoboek.nl kan je nu helemaal zelf je eigen retro foto’s maken, zonder dure camera of software. Met de retroprints van Fotofabriek creëer je namelijk hetzelfde leuke vintage effect door het toegevoegde witte frame. Erg leuk om op te hangen, maar ook om op te plakken. Onder de foto is zelfs nog ruimte om een korte notitie te schrijven. Ik vertel je er graag wat meer over.

fotofabriek.nl

Over Fotofabriek

Bij Fotofabriek kun je met je eigen foto’s een fotoboek maken of een fotoalbum ontwerpen, maar ook andere fotoproducten zoals kalenders, retroprints, agenda’s, kaarten, visitekaartjes en vele verschillende wanddecoraties kun je heel snel en gemakkelijk bij Fotofabriek.nl bestellen. Met de software of editor maak je gemakkelijk op je eigen computer, tablet of smartphone de mooiste fotoalbums, een foto op canvas, verjaardagskalender of een persoonlijk mondkapje. Alle fotoboeken en andere fotoproducten drukken, binden en verpakken zij in eigen huis. Hun klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar, en zij helpen je graag verder met al je vragen!

Wat zijn Retroprints?

Vroeger maakten mensen foto’s met een polaroidcamera, een camera waar de foto’s meteen na het schieten van de foto uit de camera rolden. Deze foto’s hadden een witte rand, wat heel erg bekend is van toen. De kwaliteit was vroeger niet echt om u tegen te zeggen, en je moest echt geduld hebben vooraleer men een deftige foto had. De polaroid camera’s zijn tegenwoordig weer erg populair, en de kwaliteit is gelukkig ook een heel stuk verbeterd. Het enige nadeel: de polaroid vellen die je in de polaroid camera moet steken zijn best wel prijzig. Zo betaal je al gauw € 15,00 voor 20 polaroid vellen. Wat best wel prijzig is wanneer je graag wat meerdere foto’s achter elkaar neemt. Bij Fotofabriek heb je de optie om je normale foto’s van je telefoon er toch retro uit te laten zien! En dat op een snelle en handige manier. Voor € 4,99 heb je namelijk al een setje van 8 foto’s! Wat een heel stuk goedkoper is dan wanneer men nog een polaroid toestel en polaroid vellen zou moeten aanschaffen.

retroprints

fotofabriek

Hoe werkt het?

Met de online editor van Fotofabriek.nl kun je heel eenvoudig zelf retroprints maken en je foto’s laten afdrukken. Vaak zijn online editors erg ingewikkeld en is de kwaliteit van de designs vaak slecht. Omdat ik zelf twee retroprints mocht laten maken bij Fotofabriek.nl heb ik de online foto editor uitgeprobeerd, zodat ik een eerlijke review voor jullie kon schrijven. Het programma van Fotofabriek.nl werkt eigenlijk verbazingwekkend goed, en is helemaal niet ingewikkeld. Zelfs een beginner zou hiermee overweg kunnen. Zo kan je zelf makkelijk je foto’s uploaden en er een tekst of gekleurde achtergrond bij plaatsen. Je kan er ook voor kiezen om bij je foto’s een clipart of een vorm bij te plaatsen. Wat ook heel erg fijn is dat je bij je foto’s ook een QR-code kunt plaatsen die je kan doorverwijzen naar een webadres, e-mailadres, telefoonnummer of een vrije tekstinvoer. 

Mocht je er toch niet uitkomen, is er 7 dagen per week een online chat beschikbaar met iemand die je er graag mee verder helpt. Na het bewerken van de foto’s stop je ze in je winkelmand en rond je de bestelling af. Na een aantal dagen heb je je bestelling in huis, en kan je geniet van je zelfgemaakte ontwerp. Wat ik zelf heel erg leuk vond was dat je na het afronden van je bestelling meteen een mail krijgt met een digitaal voorbeeld van je foto’s. Je krijgt daardoor extra veel zin om je foto’s snel in het echt te zien!

retro

Mijn ervaring met Fotofabriek.nl

Toen ik de vraag kreeg vanuit Fotofabriek.nl om bij hun twee retrosets te laten drukken om uit te kunnen testen voor mijn blog, moest ik niet lang twijfelen. Ik ben zelf een persoon die al mijn foto’s op een harde schijf, of in een cloud zet en vond het de ideale kans om eindelijk eens wat foto’s in het ‘echt’ te hebben. Bovendien zit de website van Fotofabriek.nl duidelijk in elkaar en werkt de online editor echt super makkelijk. De online editor biedt je eindeloos veel opties om je foto’s helemaal eigen te maken, zonder dat de kwaliteit van je foto’s verloren gaan. Je kan ook meer dan alleen retroprints bij hun laten drukken. Zo kan je bijvoorbeeld ook je eigen fotoboek of fotoalbum in elkaar steken. Of leuke kalenders, agenda’s, kaarten en visitekaartjes laten drukken. In ieder geval ben ik heel erg tevreden met de retroprints van Fotofabriek.nl en vind ik het ontzettend leuk dat je zelf je eigen ontwerpen kan maken met de online editor.

Wil je zelf ook een set retroprints bestellen? Dat kan snel en gemakkelijk via deze link. Voor € 4,99 heb je namelijk al een setje van 8 foto’s! Wat ik best wel een goede deal vind. Ik heb nu alleen de retroprints van Fotofabriek geprobeerd, maar er zijn tal van andere opties waar je uit kan kiezen. Zo kan je ook gemakkelijk fotoboeken en fotoalbums zelf maken en via deze link bestellen.

Wat doe jij met je foto’s? Laat je er een fotoalbum van maken of bewaar je ze ook in de cloud?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fotofabriek.nl. Wil jij ook graag een eerlijke en persoonlijke review van jouw merk of product? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

beauty secrets

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *