MAC STROBE CREAM.

Wie droomt er nu niet van een stralende huid? Ik denk iedereen wel. Helaas is niet iedereen gezegend met een stralende huid en hier kunnen we helaas niet veel aan doen. Gelukkig bestaan er daar tegenwoordig wel producten voor die ons beloven dat het ons een stralende huid kan geven. Één van die producten komen uit de MAC In De Spotlight Collectie, namelijk de MAC Strobe Cream, een hydraterende crème met glans deeltjes die licht opvangen en die glans en dimensie aan de huid geeft. Bovendien heeft het product ook nog eens verzorgende ingrediënten die de huid hydrateert, ontstresst en kalmeert. De crème frist de huid op en geeft direct een mooie glans, waardoor je direct straalt. Aangezien ik hier al veel goeds over heb gehoord heb ik het product in huis gehaald en nam ik het voor de test.

De ultieme snelle opkikker voor de huid in onder meer pink (origineel), peach, silver, red en gold. Verrijkt met krachtige plantaardige ingrediënten. Geeft de doffe, futloze en vermoeide huid een opkikker met voedende vitaminen en een megadosis groene thee. Maakt de huid lichter en stralender met reflecterende deeltjes en antioxidanten. Van zonneschijn tot schijnwerper: geeft de huid een zachte gloed.

De Mac Strobe Cream is in vijf kleuren te verkrijgen waaronder: Silverlite, Peachlite, Pinklite (de originele strobe cream), Redlite en de kleur Goldlite. Ik koos voor de kleur: Peachlite aangezien deze het beste aansloot bij mijn ondertoon. Maar in principe kun je eigenlijk elke kleur dragen, het is maar net welk effect je zelf het mooiste vindt staan bij jezelf.


Verpakking

De MAC Strobe Cream zit verpakt in een witte, glanzende kartonnen doosje waarvan ze van het merknaam er een patroon op hebben gezet. Op de voorkant en de zijkanten van het doosje staat er niet zo heel erg veel informatie maar als je dan op de achterkant gaat kijken kan je er op terug vinden waarvoor het product dient en hoe je het moet gebruiken. Evenals de ingrediënten, houdbaarheisdatum (24m) en de inhoud van het product (50ml) kan je terug vinden op het doosje.

De tube zelf heeft een witte glanzende kleur en een matte zwarte dop. Op de tube kan je een afbeelding van de kleur terug vinden, van hoe de Strobe Cream er gaat uitzien op de huid. (welke kleur glans hij gaat hebben). De tube heeft een wat apartere vorm maar ik vind dat deze wel goed in de hand ligt. De verpakking en de tube zelf vind ik er niet zo heel erg speciaal en duur uitzien maar op zich vind ik dit geen enkel probleem, zolang het product maar goed zijn werk doet.

Het product

Wanneer ik de Strobe Cream even test op mijn hand merk ik onmiddelijk op dat de crème een witte kleur heeft met glanzende deeltjes erin. Pas wanneer je de crème begint uit te smeren komt de roze, glanzende kleur tevoorschijn. De Strobe Cream heeft een frisse, en aangename geur en is ideaal om te gebruiken als een vloeibare highlighter. Of je kan hem gebruiken voor heel je gelaat ermee in te smeren en je een stralende, glanzende huid ermee krijgt. Ik zelf gebruik de crème onder mijn foundation voor een glanzende/highlight effect te creëren. Daarna breng ik boven mijn foundation nog een beetje Strobe Cream aan op mijn jukbeenderen, wenkbrauwbot, neus en bovenlip. Voor de crème als een highlighter te gebruiken. Ik breng de crème aan met een kwast maar je kan deze ook perfect aanbrengen met je vingers.

Het resultaat

Nadat ik de crème heb aangebracht op mijn huid, voel ik onmiddellijk een hydraterend gevoel. De crème trekt snel in de huid en laat onmiddellijk een stralende en glanzende gloed achter. Dit is waar ik naar op zoek ben. Wanneer ik dan mijn foundation aanbreng krijg ik een mooie gloed die net lijkt alsof het van binnen uit komt. Als kerst op de taart breng ik de Strobe Cream ook aan op mijn jukbeenderen, wenkbrauwbot, neus en mijn bovenlip (net zoals bij een highlighter). Met dit product heeft mijn make-up heeft er nog nooit zo natuurlijk, mooi en glanzend uitgezien. Voor mij is de Strobe Cream van MAC meer dan een geslaagd product.

De ingrediënten van de MAC Strobe Cream in de kleur Peachlite.

INGREDIENTEN:

Water/aqua/eau, Dimethicone, Butylene Glycol, Cetyl Ricinoleate, Glyceryl Distearate, Trisiloxane, Glyceryl Stearate Se, Cholesterol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Steareth-10, Cetyl Esters, Cetyl Alcohol, Silica, Vitis Vinifera ((grape) Fruit Extract, Camellia Sinensis (green tea) Leaf Extract, Pyrus Malus (apple) Fruit Extract, Morus Bombycis (mulberry) Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyalauronate, Panthenol, Ceramide NG, Xanthan Gum, Sucrose, Glycerin, Cyanocobalmin, Tinoxide, Caprylyl Glycol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Hexylene Glycol, Polysorbate 80, Sodium Citrate, Sodium Sulfite, Sodium Metabisulfite, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Linoleic Acid, Isohexadecane, Citric Acid, Fragrance (parfum), EDTA, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Red 4 (CI 14700).

Conclusie:

Ik had al heel vaak over dit product gehoord, maar had het nog nooit geprobeerd. Toen ik dit product kocht en gelijk testte was ik er razend enthousiast over en dat ben ik nog steeds. Het product zorgt ervoor dat je een stralende, gladde huid krijgt met een glow die van binnen uit lijkt te komen. De verzorgende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid gehydrateerd, gekalmeerd en ontstrest wordt. Het product kan je ook nog eens gebruiken als een vloeibare highlighter voor op je jukbeenderen, wenkbrauwbot, neus en bovenlip. Wat wil je nog meer? Ik ben absoluut zeer blij dat ik dit product uiteindelijk na veel twijfelen gekocht heb, en gebruik het nu bijna dagelijks in mijn make-up routine. Het product bied echt een meerwaarde aan mijn make-up, en het zorgt ervoor dat je make-up er uit ziet alsof je geen make-up draagt. Ik kan het product alvast aanraden aan iedereen die wel van een leuke glans op het gelaat houd.

De MAC Strobe Cream is te verkrijgen bij de MAC winkels of online op de online webshop: Lookfantastic.nl voor de prijs van € 28,45 De Strobe Cream’s zijn verkrijgbaar in vijf kleuren waaronder: Silverlite, Peachlite, Pinklite, Redlite en de kleur Goldlite. 

Wat vinden jullie van de MAC Strobe Cream? Hebben jullie het al een geprobeerd? Welke kleur gebruiken julie?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *