MAKE UP REVOLUTION ULTRA BLUSH PALETTE GOLDEN SUGAR.

MAKE UP REVOLUTION ULTRA BLUSH PALETTE GOLDEN SUGAR.

Een wat langere tijd geleden heb ik mij een heel deel paletten aangeschaft van het merk Makeup Revolution. De paletten spreken mij enorm aan door de leuke kleuren en texturen die elk palette bevat. De paletten zien er heel speciaal uit en je hebt een heel ruime keuze, gaande van blush en contour paletten, tot heel leuke oogschaduw paletten. Ik heb vooral veel blush en contour paletten gekocht en vandaag ga ik het hebben over de Ultra Blush Palette Golden Sugar. Dit Palette bevat een collectie van bronzers, blushers, baked bronzers en 2 baked highlighters. Benieuwd hoe dit palette mij bevalt? Lees dan zeker snel verder.

Het palette wordt geleverd in een mooi zwart doosje waarop je op de achterkant de kleuren van het palette kunt zien. Als je het palette uit het doosje haalt is deze ook mooi zwart en het palette blinkt. Het palette heeft een inhoud van 13 g. en is gemaakt van stevig zwart kunststof materiaal en de tekst op het palette is rosé goud en past perfect en ideaal bij de zwarte blinkende kleur. Het palette ziet er luxueus uit en is vrij groot maar wel heel dun. Ik merk bij dit palette meteen op dat dit niet budget aanvoelt maar vrij stevig en van goed materiaal is gemaakt. Het palette bevat vooral gebakken blushes en bronzers waaronder ook één bronzer die volledig mat is, en waar je je gezicht mee kunt shapen. Het palette bevat ook 2 mooie highlighters.

Wat een heel grote pluspunt aan dit palette is, is dat er een grote spiegel bijzit die heel handig is voor wanneer je het palette onderweg mee wilt nemen en geen spiegel op zak hebt. Of gewoon voor thuis. Het palette bevat heel koele maar ook warme tinten. De patronen in de blushes vind ik echt geweldig, ze spreken mij echt aan en ik durf er nauwelijks aan te komen omdat ik schrik heb dat ik de patronen ga verpesten. Maar kom dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling. De eerste kleur links boven in het palette en de 2 kleur rechtsonder in het palette zijn duidelijk highlighters en de rest zijn bijna allemaal blushes en bronzers. Sommige blushes hebben zelfs een beetje glitter. De kleur helemaal rechts onder is een matte bronzer waarmee je je gezicht kunt shapen.

Als ik de bovenste rij swatch op mijn arm valt het mij meteen op dat de kleuren heel erg gepigmenteerd zijn  en heel veel glans bevatten. De blushes en de highlighter hebben een heel mooie koele en zachte kleur en zouden ideaal bij mijn lichte huid passen. Ik denk dat je met deze kleuren hier ook een prachtige glow mee op je gezicht kunt toveren. Hier ben ik erg benieuwd naar! Vooral naar de highlighter deze springt er toch echt wel uit.

Wanneer ik de tweede rij op mijn arm swatch valt mij ook meteen op dat deze kleuren ook erg goed gepigmenteerd zijn en nog meer glans bevatten dan de bovenste rij. Natuurlijk moet de glans een beetje bij je look passen, want te veel glans is ook niet mooi natuurlijk. Ik heb een heel lichte huid dus ik ben een beetje bang dat de eerste 3 kleuren van de onderste rij voor mijn huid iets te donker gaat uitvallen. Misschien in de zomer wanneer ik iets gebruind ben dat ik deze kleuren wel zou kunnen gebruiken, maar in de winter zou ik ze denk ik toch laten staan. Aangezien het anders een heel onnatuurlijke effect gaat geven op mijn lichte huid. Of misschien dat ik ze wel als oogschaduw kan gebruiken, wie weet. De laatste kleur van de onderste rij zou ik wel kunnen gebruiken deze kan ik perfect gebruiken om lichtjes mijn gezicht mee te shapen.

Als eerste heb ik natuurlijk uit de bovenste rij de highlighter uit het palette getest. Wauw! Deze is echt super mooi! De highligther is super intens en is zeer goed gepigmenteerd, je hebt er echt niet veel van nodig om een mooie highlight op je gezicht te toveren. Deze highlighter zou ideaal staan bij één van de blushes uit het palette.

Daarna heb ik de blushes van de bovenste rij uitgeprobeerd, ze zijn echt super mooi en passen perfect bij mijn bleke huid! De eerste blush uit het bovenste palette is wat subtieler en vrij zacht, de blush bevat glitters en hier heb je eigenlijk al geen highlighter nemeer bij nodig. Je krijgt een mooie glow en je krijgt een subtiele blos op de wangen. De 2e blush uit het palette is al wat warmer dan de eerste maar is ook nog vrij subtiel. In de 2e blush zitten geen glitters en hier kan je perfect bovenop nog een highlighter uit het palette aanbrengen. Beide blushes zijn super mooi en geven je wangen een natuurlijke blos.

De laatste kleur uit de bovenste rij is ook een blush maar deze gebruik ik liever als een bronzer omdat deze net iets te donker voor mij is voor als eens blush te gebruiken. Deze kleur bevat ook glitters en helaas vind ik het voor mij iets te overweldigend omdat hij best wel fel glittert. Deze zou ik eerder gebruiken wanneer ik echt een gebruinde huid heb. En ook eerder voor tijdens de avonden. Ook deze kleur is goed gepigmenteerd maar helaas niet zo goed geschikt voor mijn bleke huid.

De eerste kleur uit het onderste palette is wederom een highlighter. Deze is vrij warm en past helaas niet bij mijn bleke huid. Wanneer je een wat gebruinde huid hebt zou deze highlighter wel mooi staan, maar voor mij is hij net iets warm. De tweede kleur uit het onderster rij gebruik ik wel als Blush deze is ook heel subtiel en er zitten ook wat glitters in maar niet zo heel erg veel, deze kleur geeft mij een gebruinde teint en past perfect bij mijn huid. Een ideale combo voor als Blush of als een heel subtiele Bronzer te gebruiken.

De laatste 2 kleuren uit het palette zijn duidelijk bronzers. Een matte bronzer en ééntje waar ook subtiele glitters inzitten. Bij de eerste bronzer moet je opletten dat je niet te veel aanbrengt want ook deze pigment is weer zeer goed. Deze bronzer heeft een warme tint en is weer net iets te opvallend voor mij en zou ik ook weer eerder in de zomer gebruiken. De tweede bronzer en meteen ook de laatste vind ik wel heel goed geschikt voor mij. Deze bronzer is mat en hier zitten geen glitters in verwerkt. Bij deze bronzer mag je al wel wat meer van gebruiken en het geeft een absoluut natuurlijk resultaat.

Hier even een voorbeeld uit het palette, op de eerste foto heb ik de eerste blush uit de bovenste rij van het palette genomen en de bronzer uit de bovenste rij getest, op de 2e foto zie je de eerste highlighter uit het bovenste rij van het palette.

Alle kleuren uit dit palette hebben een zachte textuur en zijn niet korrelig, tot op een paar na. Maar dit vind ik absoluut niet erg. De pigmentatie zit erg goed en alle kleuren laten zich goed aanbrengen en je kan ze gemakkelijk blenden. 

De ingrediënten van dit palette zijn niet zo heel erg bijzonder en zijn vrij standaard, maar ik wil ze jullie toch even meegeven:

INGREDIENTS:

Mica, Talc, Dimethicone, NYLON 12, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, Methylparaben, Propylparaben, (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 19140, CI 15985, CI 77510, CI 77742.

Conclusie:

Yep I’m in love! Dit palette vind ik echt super! Allereerst vind ik de texturen, de patronen en de kleuren erg mooi en deze spraken mij ook echt aan toen ik het palette kocht. De pigmentatie is absoluut zeer goed en de kleuren brengen heel gemakkelijk aan. De blushes uit dit palette vind ik echt top en de highlighters zijn super goed gepigmenteerd, de bronzers zijn subtiel en bij sommige kun je zelfs een echte sun-kissed look mee maken. Ondanks dat ik niet alle kleuren uit het palette kan gebruiken omdat ik een zeer lichte huid heb is dit toch wel één van de paletten geworden die ik dagelijks in mijn routine gebruik. Misschien dat ik deze kleuren later wel kan gebruiken als oogschaduw of om er een leuke look mee te maken. Ik ben echt tevreden over dit palette van Makeup Revolution en ga zeker en vast nog eens een bestelling plaatsen voor NOG meer paletten in huis te halen. Ik vind het echt heel fijn om ze voor jullie te reviewen en ik vind ze van kwaliteit echt super goed en je komt er ook nog eens lang mee toe. Een ideale combo palette waarmee je kan highlighten, contouren, shapen en een blush mee kan aanbrengen.

Het Golden Sugar Ultra Blush Palette van Makeup Revolution kan je online bestellen op Boozyshop.nl voor de prijs van € 7,95.

Wat vinden jullie van de paletten van het merk Makeup Revolution? Zij jullie er al langer bekend mee? Welk palette vinden jullie het fijnste om mee te werken? En wat zouden jullie mij nog van dit merk aanraden?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *