Makeup Revolution Renaissance Flick.

Ik heb best wel kleine ogen en daarom draag ik elke dag een eyeliner. Mijn ogen zien er dan optisch groter uit, en ik zie er dan ook meteen een stuk wakkerder uit. Eyeliners heb je in alle vormen en kleuren, maar ik gebruik eigenlijk alleen maar een zwarte eyeliner. Het liefst dan ook nog een vloeibare eyeliner die snel en makkelijk aan te brengen valt. Bovendien moet een eyeliner voor mij een hele dag op zijn plaats blijven zitten, en mag hij niet uitlopen. Ondanks dat er duizenden eyeliners op de markt zijn vind ik het toch nog steeds niet gemakkelijk om een goede eyeliner te vinden die aan mijn eisen voldoen. Hoogtijd dus om eens een nieuwe eyeliner voor de test te nemen en vandaag is het de beurt aan de Makeup Revolution Renaissance Flick. Een eyeliner met een prachtige uitstraling, maar voldoet hij ook aan mijn eisen?

makeup révolution renaissance flick

Wat is het?

De Makeup Revolution Renaissance Flick is een vloeibare eyeliner van het merk: Makeup Revolution. De vloeibare eyeliner heeft een diep zwarte kleur en breng je met zijn dunne, strakke punt makkelijk en snel aan. De eyeliner pen glijdt moeiteloos over je ogen en geeft je de mooiste katachtige blik. Of je nou een beginner of expert ben, iedereen zet de strakste eyeliner met deze vloeibare eyeliner pen van Makeup Revolution!

En nog een plus punt: het prachtige rosé gouden design… Meer hoef ik hierover niet te zeggen toch?

Deze eyeliner :

  • Is vloeibaar
  • Glijdt moeiteloos over je ogen
  • Is perfect voor iedereen
  • Zet altijd de strakste lijnen
  • Heeft het allermooiste design
  • Vegan

makeup revolution

Waarvoor dient het?

Een vloeibare eyeliner is een make-up product om lijnen rondom, boven of onder de ogen aan te brengen. Het doel van een eyeliner is om de ogen extra expressie te geven, waarbij geldt dat hoe donkerder en dikker de lijnen zijn, hoe dramatischer en groter de ogen kunnen lijken. Het verschil tussen een eyeliner en een oogpotlood is dat een eyeliner vloeibaar is en een oogpotlood uit een vaste substantie bestaat. Een vloeibare eyeliner is omwille van zijn vloeibare substantie makkelijker en sneller aan te brengen dan een potlood. Er zijn echter ook producten in de markt die deze kenmerken combineren, zoals stiften of gel eyeliners. Eyeliners zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren, en zijn in verschillende prijsklasse te verkrijgen.

Ingrediënten:

Aqua, Styrene/Carylates Copolymer, Propylene Glycol, Glycerol, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Carbon Black.

eyeliner

makeup revolution renaissance flick

Mijn ervaring met de eyeliner

Allereerst wil ik zeggen dat ik het design van deze eyeliner echt prachtig vind! Met zijn rosé gouden huls ziet deze eyeliner er als een high-end product uit, en straalt hij klasse en elegantie uit. Qua uitstraling krijgt deze vloeibare eyeliner van Makeup Revolution van mij al zeker een dikke 10 op 10. De vormgeving en uitstraling van een product vind ik best wel belangrijk, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de werking van het product. De vloeibare eyeliner van Makeup Revolution heeft een lange, smalle punt die moeiteloos aan te brengen valt, ook wanneer je geen ervaring hebt met het aanbrengen van een eyeliner. De eyeliner heeft een diep zwarte kleur die mat opdroogt en die erg goed gepigmenteerd is.

Maar nu komt (voor mij toch) het allerbelangrijkste. Blijft de eyeliner heel de dag goed op zijn plaats zitten, zonder uit te lopen of te vervagen? Ja dat doet hij! De eyeliner blijft met gemak een hele dag goed op zijn plaats zitten zonder uit te lopen of te vervagen. Hij voldoet dan ook zeker aan al mijn eisen, en ik moet zeggen dat ik toch wel echt aangenaam verrast ben. De eyeliner is namelijk heel erg budgetproof, maar toch voldoet hij aan al de eisen van een high-end product. Ik ben heel erg tevreden over de vloeibare eyeliner van Makeup Revolution en ga hem dan ook zeker een tijdje verder blijven gebruiken.

renaissance flick

makeup revolution

Conclusie

Uit eigen ervaring weet ik dat veel eyeliners kunnen tegenvallen. Ongeacht hun leuke vormgeving of uitstraling. Ik was dan ook erg sceptisch over deze eyeliner. Maar bij het eerste gebruik ervan was ik al gelijk verkocht. De eyeliner brengt snel en makkelijk aan, zonder te knoeien. Zelfs wanneer men geen ervaring heeft bij het aanbrengen van een eyeliner, is deze erg geschikt. De eyeliner heeft een mooie diep zwarte kleur en droogt mooi mat op. De eyeliner blijft heel de dag goed zitten, en vervaagt niet. Zelfs wanneer men per ongeluk eens in de ogen wrijft blijft de eyeliner steevast zitten. De eyeliner is ook makkelijk te verwijderen met een make-up remover, en laat geen achteraf geen restjes achter. Zoals je kan horen ben ik ontzettend te spreken over de Renaissance Flick eyeliner en kan ik hem zeker en vast aan iedereen aanraden.

De Renaissance Flick eyeliner van Makeup Revolution is verkrijgbaar op Boozyshop voor de prijs van € 5,95.

Gebruik jij elke dag een eyeliner? Wat is jouw favoriet?

beauty secrets

1 Reactie

  1. 7 juli 2020 / 07:15

    Ik heb iets nieuws gevonden op deze website, sommige van mijn meningen zijn het daar mee eens, ik wil gewoon om een korte mening of tips over het artikel of een paar zinnen hierboven vragen en ik weet zeker dat je meer bekwaam bent in het maken van beknopte conclusies en beknopt daarvoor .. Je bent een ervaren blogger. Leuk artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *