MARIO BADESCU DRYING LOTION.

Op momenten dat ik wat gestrest ben of wanneer dat het weer sterk veranderd, kan het heel af en toe wel eens voorvallen dat er zich een puistje opduikt. Wanneer dit gebeurt wil ik er natuurlijk ook weer zo snel mogelijk vanaf komen. Aangezien ik de laatste weken wat meer last van had puistjes dan anders was ik op het internet op zoek gegaan naar een product dat mijn puistjes zo snel mogelijk liet verdwijnen. ik hoefde niet lang te zoeken want ik kwam al meteen uit op de Drying Lotion van het merk Mario Badescu. Een product die je voor het slapen gaan op het puistje aanbrengt en er heel de nacht op laat zitten, de dag nadien zou het puistje bijna volledig verdwenen zijn. Ik las er heel veel positieve reviews over en besloot om het product te bestellen. Toen ik het product thuis aankreeg testte ik het product die nacht meteen uit en de dag nadien kon ik mijn ogen niet geloven, de puistjes waren in volume gehalveerd en waren bijna volledig verdwenen, ik wist meteen dat dit een wondermiddel was. Benieuwd naar hoe je dit product moet gebruiken? Lees dan zeker even verder.

“This is the original, award-winning on-the-spot solution. Renowned for its ability to help dry up surface blemishes overnight, our iconic Drying Lotion continues to reign as a best-selling favorite amongst beauty editors, celebrities, and professionals worldwide. This fast-acting, effective spot treatment is specially formulated with Salicylic Acid, Sulfur, and Zinc Oxide to help draw impurities from the skin and target pesky problems while you sleep.”

De Drying Lotion van Mario Badescu zit verpakt in een klein, doorzichtig glazen flesje, het glazen flesje ziet er best wel simpel uit en doordat het flesje zo klein is lijkt het alsof je er ook niet lang mee gaat toekomen. Je kan voldoende informatie over het product en hoe het product te gebruiken op het flesje terug vinden, evenals de ingrediënten, de inhoud (29ml) en de houdbaarheidsdatum (24m) van het product kan je er op terug vinden. Het flesje is afgewerkt met witte, zwarte, en groene details op de sticker.

Het product zelf ziet er best wel bijzonder uit, het bestaat uit twee lagen: een wat hardere roze laag en een transparante vloeibare laag. Nu zou je denken dat je deze twee lagen met elkaar moet vermengen door met het flesje te schudden, maar er staat duidelijk op de verpakking dat je niet met het flesje mag schudden, want het is de bedoeling dat de lagen gescheiden blijven. Het is geen ramp als je wel met het flesje hebt geschud, uiteindelijk zakt de roze laag gewoon weer naar beneden. Wanneer je toch met het flesje geschud hebt mag je het product wel niet gebruiken, je moet dan even wachten tot je de gescheiden lagen weer ziet.

Hoe moet je dit product nu gebruiken: het product gebruik je voor dat je gaat slapen, of wanneer je thuis bent en het product een lange tijd kan intrekken, wanneer je het product gebruikt alvorens je gaat slapen is het wel de bedoeling dat je het de hele nacht op je gelaat laat zitten. Eerst is het de bedoeling dat je je gezicht reinigt met een cleanser en een toner, daarna open je het flesje en met een schoon wattenstaafje dip je in transparante en de roze laag, daarna breng je het product al deppend op het puistje aan (niet smeren!). Het product voelt een beetje fris aan op de huid maar droogt vrijwel onmiddellijk op. Daarna laat je het heel de nacht op het gelaat zitten. Het product voel je niet zitten op de huid, het voelt niet trekkerig aan en irriteert en jeukt ook niet (Het prikt wel als je het op een kapot puistje aanbrengt, maar dat kan je dus gewoon beter niet doen.), dus je kan zeker en vast met een gerust gevoel gaan slapen.

De dag erna was je het product gewoon af met wat lauwwarm water of met je cleanser, het verschil is meteen duidelijk te zien. Het puistje is in de volume gehalveerd en ziet er al meteen wat minder rood uit. Wanneer je dit nu een aantal dagen herhaald is het puistje volledig verdwenen en ziet je huid er weer stralend uit. Sinds ik het product in huis heb haal ik het meteen naar boven als er een puistje opduikt, wanneer ik het product op het puistje aanbreng en een nachtje er mee slaap is hij vrijwel meteen als sneeuw voor de zon verdwenen.

De ingrediënten van de Mario Badescu Drying Lotion.

INGREDIËNTEN:

Isopropyl Alcohol, Aqua (Water, Eau), Calamine, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Sulfur, Camphor, Talc, Glycerin,Salicylic Acid,

De ingrediënten die in het product zitten zijn best heftig en dus echt alleen bedoelt om af en toe eens te gebruiken op een puistje. Gebruik dit product nooit op je hele gezicht, want het product is zeer uitdrogend en wees er heel zuinig mee.

Conclusie:

Je hoort het al komen, ik ben echt super enthousiast over dit product! Het is echt een wondermiddel voor puistjes. Het is niet een heel goedkoop product want je betaald al gauw zo een 20,00 euro voor een flesje maar ondanks dat het flesje heel klein is heb je er echt maar heel weinig van nodig, waardoor dat het product echt heel lang mee gaat. Het is heel makkelijk in gebruik en je voelt er zelf helemaal niets van. Het ziet er natuurlijk dan wel niet zo heel charmant uit wanneer je naar bed gaat, maar geloof me het is het allemaal waard, dit product doet echt wat het belooft. Na het product één keer gebruikt te hebben zie je al meteen resultaat en na een paar dagen het product te herhalen is het puistje volledig verdwenen. Ik ben absoluut verliefd geworden op dit product en waneer er een puistje dreigt door te komen haal ik het product meteen naar boven. Een echte aanrader!

De Mario Badescu Drying Lotion kan je online bestellen op verschillende webshops zoals: Themakeupspot.beCosmania.nl of op Mariobadescu.com voor de prijs van € 20,00.

Hebben jullie al eens producten uitgetest gehad van het merk Mario Badescu? Wat is jou wondermiddel tegen opkomende puistjes?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *