MAX & MORE ILLUMINATING FACE PRIMER.

Aangezien dat er een Action heel kort bij ons appartement ligt ga ik er af en toe wel eens langs om eens rond te snuffelen naar de decoratie spullen en dergelijke, ik loop vaak wel eens voorbij het make-up en skin-care rekje maar echter koop ik daar bijna nooit make-up of skin-care producten die ze daar verkopen. De make-up producten die ze in de Action verkopen is van het huismerk Max & More, een goedkoop budget merk die enkel en alleen online verkrijgbaar is en in de Action. Toen ik eens langs ging bij de Action en op een gegeven moment eens stopte bij de make-up rek viel mijn oog op het Max & More Illuminating Face Primer viel, een gezichts primer die je gebruikt voor dat je foundation aanbrengt. Ik werd aangetrokken door het flesje die er toch best wel wat duurder en luxueuzer uitzag. Ik twijfelde niet lang en nam het flesje mee naar huis. Nadat ik het product een aantal weken grondig had uitgetest vond ik het toch wel eens tijd om dit goedkope budget product uit de Action eens wat publiciteit te geven die dit product toch zeker wel waard is. Benieuwd waarom ik jullie er zo graag over wil vertellen? Lees dan zeker even verder.

Aangezien ik dit product al wat langer in huis heb, heb ik helaas de kartonnen verpakking er niet meer van. Ik kan jullie echter wel vertellen dat de verpakking waar de primer inzat niet heel erg bijzonder was. Het gaat me voornamelijk om het flesje die er toch wel heel erg goed uitziet voor een goedkoop budget merk te zijn.

Op het flesje kan je namelijk al wel voldoende informatie er op terug vinden die je nodig hebt. Zo kan je er onder andere: de werking van het product erop terug vinden, de ingrediënten, de houdbaarheidsdatum (12m), voor wie het product bedoeld is (voor alle huidtypen) en de inhoud van het flesje (30ml) kan je er op terug vinden. De primer zelf zit verpakt in een glazen flesje die doorzichtig is waardoor dat je al gelijk het product kunt zien zitten, het product heeft een licht doorzichtige, witte kleur. Verder heeft de primer een zwarte pompsysteem met een plastieken doorzichtig dopje die je goed kan afsluiten. Ik ben er heel erg blij om dat Max & More met een pompsysteem heeft gewerkt aangezien dit toch het product al meteen een stuk luxueuzer en hygiënischer maakt. Voor mij is dit zeker en vast al een groot pluspunt. Je kan het flesje ook volledig openmaken doormiddel van er aan te draaien, maar dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Doormiddel van het pompsysteem kan je het product makkelijk doseren, 1 a 2 pompjes is voldoende van heel het gezicht te voorzien van primer. De primer heeft een witte, doorzichtige kleur die volledig transparant wordt wanneer men het uitsmeert, de substantie is wat aan de dikke kant maar tijdens het uitmesten ervan wordt hij wat vloeibaarder, de geur is neutraal. De primer voelt heel zacht aan, maakt mijn huid egaal en laat geen vettige laag achter op mijn gezicht. Max & More raadt ons aan om de primer een 10 – 15 minuten te laten intrekken alvorens men een foundation aanbrengt. Helaas heb ik daar niet altijd de tijd voor, ik gebruik de primer dan ook enkel en alleen wanneer ik wat meer tijd heb voor mijn make-up aan te brengen.

Wanneer je toch beslist om foundation aan te brengen waneer de primer nog niet droog is ga je merken dat je foundation heel snel begint te verschuiven, dit is natuurlijk niet de bedoeling dus die 15 minuten wachten moet je toch wel even doornemen. De primer voelt heel luchtig aan en voel je nauwelijks zitten. Wanneer je, je foundation aanbrengt nadat de primer is opgedroogd merk je meteen dat dit een stuk sneller en gemakkelijk gaat dan wanneer men geen primer zou dragen. De foundation brengt een stuk egaler en mooier aan bij gebruik van de primer en mijn huid voelt ook een stuk zachter aan dan voorheen, gedurende de dag bleef mijn foundation zeer goed op zijn plaats zitten. De primer maakt zijn beloftes dus zeker en vast waar, alweer een leuke budget topper erbij!

 

De ingrediënten van de Max & More Illuminating Face Primer.

INGREDIENTEN:

Aqua, Cyclopentasiloxane, Cyclomethicone, Propylene Glycol, C9-11 Isoparaffin, C10-13 Isoparaffin, Nonane, C10-13 Isoparaffin, C13-16 Isoparaffin, Glycerin, Dimethicone/Phenyl Silsesquioxane/Phenyl Bis-silsequioxane Crosspolymer, Bis-phenylpropyl Dimethicone, 2-phenoxyethanol. May contain (+-): Titanium dioxide, isopropyl titanium triisostearate, CI 77491, CI 77492, CI 42090, CI 45410.

Helaas zitten er best wel veel siliconen en bewaarmiddelen in de Max & More Illuminating Face Primer, maar bijna onoverkoombaar aangezien de siliconen in een primer zorgen voor het gladde, zachte maar vooral egale gevoel op de huid. In de meeste primers zitten er dan ook siliconen in verwerkt. Bewaarmiddelen zorgen er dan weer voor dat het product langer houdbaar blijft.

Conclusie:

Mocht je geen problemen hebben met de vele siliconen die in de primer zit en hem vooral willen gebruiken om je make-up op zijn plaats te houden, is deze primer van Max & More zeker een aanrader. Helaas vind ik de inwerktijd van de primer toch een groot nadeel, bijna niemand heeft zoveel tijd in de ochtend en 10 – 15 minuten moeten wachten tot het product is ingetrokken is ronduit vervelend. Ik gebruik de primer dan ook enkel en alleen maar wanneer ik wat meer tijd heb voor mijn make-up aan te brengen. Verder heb ik er helemaal niets op aan te merken aan dit product en vind ik zijn prijs – kwaliteit verhouding uitstekend. Een zeer goede primer die zijn werkt doet en zijn beloftes nakomt, en een uitstekende budget topper maar helaas moet je wel erg lang wachten tot hij is opgedroogd. Voor iemand die hier geen probleem mee heeft, kan ik dit product zeker en vast aanraden.

De Max & More Illuminating Face Primer kan je kopen bij de Action voor de prijs van € 1,99. Er zijn ook nog twee andere varianten te koop waaronder: Concealing Face Primer en de Controlling Face Primer.

Wat vinden jullie van de producten van uit de Action? Kopen jullie er wel eens make-up of skin-care producten? Hebben jullie de primer al getest? Wat vonden jullie ervan? Welke make-up producten uit de Action moet ik zeker ook eens een review over schrijven? Laat het me even weten.

4 Reacties

 1. Heidi
  7 februari 2018 / 11:18

  Ik heb deze ook gekocht en heb hem nu pas gebruikt maar ik vind hem ook goed. Zeker als ik kijk naar hoe essence zelfs duurder is maar dit flesje al beter is qua kwaliteit. Zouden ze die nog hebben?

  • Beauty Secrets
   Auteur
   8 februari 2018 / 07:31

   Ik ben er niet zeker van of ze deze nog hebben, als ik eens bij de Action langs ga zal ik er eens op letten 🙂

 2. Zamora
  6 juli 2019 / 10:31

  Komt deze nog of nog ergens te bestellen ✌️

  • Beauty Secrets
   Auteur
   16 juli 2019 / 13:23

   Hallo Zamora!

   De Max & More Illuminating Face Primer is verkrijgbaar bij de Action.

   Ik heb het even voor je nagekeken op de website van de Action, en daar staat hij nog steeds tussen. Het product moet dus nog steeds verkrijgbaar zijn bij de Action, maar uiteraard kan hij altijd wel eens onvoorradig zijn.

   Hou het dus zeker even in de gaten!

   Groetjes Tatjana.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *