MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL LIPMARKER

MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL LIMPARKER.

Ik gebruik eigenlijk te weinig een lippenstift of een lip product op mijn lippen. Waarom? Ik ben heel onzeker over mijn lippen omdat ze zo klein zijn en ik denk dat het ook is omdat ik schrik heb dat de lippenstift of lip product er half af gegaan is gedurende de dag en dat ik het niet door heb, dat is een grote angst van mij. Ondanks dat ik de producten test en ik ze goed vind in gebruik, gebruik ik ze nog steeds te weinig. Dit is iets waar ik aan moet werken en ik denk dat veel mensen hier ook wel mee zitten.. Als jij dit probleem ook hebt laat dan zeker even een reactie achter.

Maar af en toe test ik hier en dan toch even een lip product voor mijn blog uit, dit vind ik absoluut geen probleem en ik doe dit dan ook met alle plezier. Laatst vond ik in een goodiebag een lip product van Maybelline. De Color Sensationel Lipmarker. En heb hem voor jullie vandaag uitgetest. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

“Maybelline Color Sensationeel Lipstain is een luchtige lipstick op basis van waterpigmenten. De lipstick is gemakkelijk soepel en moeiteloos aan te brengen op je lippen, en is nauwelijks voelbaar door de vitaminen verrijkt met nectar. Maybelline Color Sensational Lipstain is een lipstick waar je urenlang plezier van hebt, doordat de kleur perfect blijft zitten. Voor een finishing touch gebruik je Maybelline Color Sensational Lipstain in combinatie met een van de vele Maybelline lipliners.”

Maybelline spreekt heel de tijd over een lipstick of lippenstift, maar dit is het niet echt. Het is meer een soort gekleurde pen/stift waarmee je je lippen kunt inkleuren. Het resultaat is hetzelfde maar het is absoluut geen lipstick of lippenstift.

De kleur van de lippenstift/lip marker waar ik het vandaag over ga hebben is de kleur: 780 Touch Of Toffee. Dit is een wat donkere rode kleur. De verpakking van de lip marker ziet er leuk uit maar als je een eerste blik werpt op deze “lipstick” ziet het eruit alsof het een gewone stift zou zijn, ééntje waarmee je mee op een schoolbord kunt schrijven. De verpakking van de lip marker heeft een zilveren kleur met een rood/rozige dop. Wanneer je de tekst op de “stift” leest zie je wat het product is en waarvoor het dient. De tekst is duidelijk en past ook bij de verpakking van het product.

Wanneer je de dop opent zie je een gewone stift tevoorschijn komen met een roodachtige kleur. De lip marker heeft ook een opvallende geur die heerlijk ruikt naar snoepjes. Wanneer ik dan de stift swatch op mijn hand voelt dit ook net hetzelfde aan als wanneer men met een gewone stift op je hand zou kleuren. De kleur van de lip marker neigt wat naar het donker rood/bruine toe. Op mijn hand merk ik onmiddellijk dat deze lip marker snel opdroogt en een goede kleurpigmentatie heeft.

Als ik dan de lip marker op mijn lippen aanbreng merk ik dat dit toch wel wat stroever gaat dan wanneer ik een gewone lipstick zou gebruiken. Je kan wel gemakkelijk rondom de lijntjes van de lippen gaan omdat de punt van de stift best wel dun is maar het inkleuren van de lippen zelf gaat best wel moeizaam. Ook moet je meerdere keren over hetzelfde gedeelte gaan voor een goede dekking te hebben. Op de lippen heeft de lip marker een felle rode kleur en ook hier heeft deze weer een goede kleurpigmentatie. Wel valt deze kleur een beetje anders uit dan wanneer ik de lip marker op mijn hand geswatched heb. Op mijn hand ziet dat er wat donkerder en bruiner uit.

Eenmaal ik de lip marker op mijn lippen heb aangebracht droogt deze wel zeer snel op en je voelt het ook niet op je lippen zitten. Ook droogt het product mijn lippen niet uit. Het product bleef gedurende de dag heel goed zitten en je hoeft nauwelijks bij te werken. (Mischien 1 á 2 keer voor een volledige dag). Ook tijdens het eten en het drinken blijft het product goed op zijn plaats zitten. Hier ben ik wel best tevreden over.

Conclusie:

Ondanks dat het aanbrengen van de lip marker wat stroever gaat dan wanneer men een gewone lippenstift zou gebruiken, ben ik wel best tevreden over het feit dat deze lip marker gedurende de dag zeer goed bleef zitten en je hem nauwelijks hoeft bij te werken. Ook voel je de lip marker helemaal niet op je lippen zitten en de geur van deze lip marker is overheerlijk, het lijkt net alsof je heel de dag snoepjes op de je lippen hebt. Het is gemakkelijk mee te nemen in je handtas en ook weer gemakkelijk bij te werken. De lip marker lijkt qua structuur volledig op een gewone stift waar je mee zou tekenen en ook bij het aanbrengen merk je dit wel. Ik ben blij dat dit product in een goodiebag zat maar ik denk dat ik hem zelf toch niet zou kopen. Ondanks dat het goed blijft zitten. Ik hou niet zo van het stroeve gevoel bij het aanbrengen hiervan.

De Maybelline Color Sensational Lip Marker kan je nog bestellen op Amazon voor de prijs van $12,98.

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *