MAYBELLINE INSTANT PORE ERASER.

Sinds ik primer sinds kort herontdekt heb maak ik er nu bijna elke dag gebruik van. Het doet zo veel aan mijn make-up routine en zorgt ervoor dat ik mijn foundation gemakkelijk en snel kan aanbrengen op een schone, zachte en gladde canvas. Zonder vergrote poriën en met een gladde basis die ervoor zorgt dat mijn foundation beter en langer blijft zitten. Aangezien ik primer herontdek heb en ik er steeds meer en meer gebruik van begin te maken wil ik er ook meteen zo veel mogelijk van uitproberen, want ook bij primers heb je veel verschillende soorten hierin. Laten we dan maar ook meteen beginnen met een primer van Maybelline New York die ik een aantal weken terug in de Kruidvat gekocht had. Door de schattige verpakking kon ik het haast niet laten liggen. De Maybelline New York Instant Pore Eraser Lightweight Primer, uit de New Baby Skin collectie zorgt ervoor dat de poriën verkleind worden en dat de huid zacht, egaal en glad word. Ik testte het product een aantal weken voor jullie uit en sta vandaag te popelen om mijn eerlijke mening over dit product te geven. Benieuwd wat ik van de Maybelline New York Instant Pore Eraser Lightweight Primer uit de New Baby Skin collectie vond? Lees dan zeker even verder.

“Bye- bye Poriën! Een primer die je poriën voor het oog laat verdwijnen. Binnen een paar seconden een zichtbaar zachte, porie loze huid. Voor het echte Baby skin effect.”

Je zou het haast niet zeggen, maar dit is een product dat bedoeld is voor volwassenen. De verpakking ziet er dan ook heel erg schattig, leuk, speels en vrolijk uit. Je zou bijna denken dat dit een product is voor kinderen, maar hé volwassenen mogen ook wel eens terug kinds worden. De tube heeft een opvallende baby blauwe kleur met zwarte en roze details erop, en heeft een inhoud van 22 ml. Je kan er ook de ingrediënten, de gebruiksaanwijzing van het product en de houdbaarheidsdatum van 24 maanden er op terug vinden. Wat ook heel duidelijk op de verpakking vermeld staat is dat dit product bedoeld is voor volwassenen. Ik zei het toch dat je haast zou denken dat dit product voor kinderen bedoeld is :-).

De tube is vrij klein maar voor een primer is dit genoeg inhoud waar je toch wel een wat langere tijd mee kunt toekomen. Je hebt er dan ook maar heel weinig van nodig. De primer is kleurloos en transparant en door de vele siliconen die erin zitten voelt dit product heel glad en zacht aan. Het smeert dan ook heel gemakkelijk uit op de huid. De primer zorgt ervoor dat de huid heel erg zacht en glad begint aan te voelen, en zorgt ervoor dat de poriën worden “opgevuld” zodat deze kleiner en minder zichtbaar zijn op de huid. De primer heeft na het aanbrengen op de huid enige tijd nodig om volledig in te trekken maar wanneer het eenmaal droog (en mat geworden is!) is laat het een laagje (basis) achter op de huid waarover je, je foundation kunt aanbrengen.

Tijdens het aanbrengen van mijn foundation merk ik onmiddellijk op dat met deze primer van Maybelline New York het aanbrengen hiervan veel gemakkelijk en sneller gaat. De huid is door de primer zachter en gladder en de foundation glijdt als het ware over de huid. Gelukkig blijft de foundation ook zitten waar het moet blijven zitten en blend het gemakkelijk uit. Poriën zie je bijna niet meer en mijn foundation ziet er veel egaler en natuurlijker uit dan als ik de foundation aanbreng zonder de primer. Doorheen de dag bleef de foundation dan ook zeer goed zitten en verschoof hij niet. Mijn make-up bleef de hele dag door ook geheel mat, en droge plekken waren door deze primer ook niet meer zichtbaar, wat zonder primer wel eens het geval kan zijn. Ik ben enorm tevreden over deze primer en ga hem zeker en vast opgebruiken.

De ingrediënten van de Maybelline New York Instant Pore Eraser Lightweight Primer.

INGREDIENTEN:

DIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER,  STEARYL HEPTANOATE,  CAPRYLYL GLYCOL,  SILICA SILYLATE, PROPYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PRUNUS CERASUS EXTRACT/BITTER CHERRY EXTRACT [+/- MAY CONTAIN CI 73360, RED 30, CI 77492, IRON OXIDES.

Conclusie:

Voorheen gebruikte ik nauwelijks primer, ik vond het maar niets. Gelukkig duurde het al niet snel voor ik primer herontdekte en ik moet jullie zeggen, ik kan niet meer zonder! Het doet zo veel meer aan je make-up en zorgt ervoor dat je make-up langer en beter blijft zitten. Ook bij de Maybelline New York Instant Pore Eraser Lightweight Primer is het niet anders, er zitten helaas wel veel siliconen in maar deze zorgen er juist voor dat je huid er glad en egaal uitziet en je poriën plaatselijk worden “opgevuld”. Ik ben dan ook dankbaar dat er zo veel siliconen inzitten. De primer zorgt er tevens ook voor dat je make-up aanbrengen sneller en gemakkelijk wordt en dat je make-up heel de dag goed blijft zitten, zonder te verschuiven en zonder dat er droge plekken tevoorschijn komen. De primer zorgt er daarbij ook nog eens voor dat je huid mat wordt en dat je make-up ook gedurende de dag niet hard begint te glimmen. Ik ben heel tevreden over deze primer en ga hem zeker en vast blijven gebruiken. Ik ben een fan! Jij ook?

De Maybelline New York Instant Pore Eraser Lightweight Primer is verkrijgbaar in de Kruidvat filialen voor de prijs van € 7,99. Er is ook nog een andere variant te verkrijgen uit de New Baby Skin collectie, waaronder de Maybelline New York Instant Fatigue Blur Primer.

Wat vinden jullie van de producten van Maybelline New York? Gebruiken jullie dagelijks een primer onder jullie make-up? Wat is jullie favoriete primer? Laat het me zeker even weten.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *