MAYBELLINE TATTOO BROW.

De herst- en wintercollecties stromen binnen en het één na het ander beauty product wordt gelanceerd. De herfst en winter periode is voor een beauty liefhebber zoals mij dan ook echt genieten en kan ik lekker veel nieuwe producten uit testen, uiteraard ook voor jullie. Zoals elk jaar zitten er steeds weer fantastische dingen tussen maar helaas zitten er soms ook wat minder goede producten tussen. Één van de nieuwe beauty producten dat pas gelanceerd is, is de Maybelline New York Tattoo Brow, een peel-off wenkbrauwproduct dat tot wel drie dagen voor een perfect ingekleurde wenkbrauw zorgt. Ik vind het een geniale oplossing voor diegene die niet zo heel erg veel werk in zijn wenkbrauwen wil steken, maar toch netjes ingekleurde wenkbrauwen wil hebben. Ik was heel erg benieuwd naar dit product en kocht het een paar dagen geleden. Aangezien ik niet kon wachten om het product uit te testen ga ik jullie er vandaag wat meer over vertellen. Benieuwd of de Tattoo Brow van Maybelline zijn werk goed doet, of juist niet? Lees dan zeker even verder.

De Maybelline New York Tattoo Brow is helaas bij ons in België en in Nederland maar in 2 tinten te verkrijgen waaronder: Medium en Dark Brown. In het buitenland vind je net wat meer tinten waaronder: Grey Brown, Dark Brown, Medium Brown, en Light Brown.

De Tattoo Brow zit verpakt in een zwart kartonnen doosje. Op het doosje staan er afbeeldingen op afgebeeld over wat de resultaten zijn van de Tattoo Brow, ook staat er een afbeelding van het product zelf er op afgebeeld, verder kan je op het doosje nog behoorlijk wat informatie er op terug vinden, zoals: waarvoor het product dient, met een stappenplan staat duidelijk op afgebeeld en met tekst beschreven hoe je het product moet gebruiken, welke kleur het is, de ingrediënten, de inhoud (4,6g) en de houdbaarheidsdatum (6m).

De huls van de Tattoo Brow ziet er een beetje uit als de huls van een eyeliner, de huls is gedeeltelijk matt zwart en heeft een glanzende medium bruine kleur van dop. Aan de dop van de huls kan je gelijk zien welke kleur van Tattoo Brow je hebt, want de donkerbruine variant heeft een donker bruine glanzende dop. De huls is afgewerkt met zilveren tekst waardoor dat de huls er wat luxueuzer en chic uitziet. Wanneer we de dop opendraaien komt er een vrij lang en dik kwastje tevoorschijn, er komt aardig wat product op het kwastje te zitten zodat je niet heel de tijd de kwast weer in de huls moet stoppen voor nieuw product te neen. Ik kan me inbeelden dat je met dit kwastje niet heel erg precies te werk kunt gaan maar ik geef het toch een kans. (voor diegene die liever het bijbehorende kwastje niet willen gebruiken, kan je ook altijd zelf een eigen wenkbrauwkwast hiervoor nemen).

Hoe gebruik je de Maybelline Tattoo Brow?

– Verwijder eventuele make-up resten van je wenkbrauwen en maak je wenkbrauwen goed schoon met een make-up remover. Daarna ga je er nog even met water over zodat de make-up remover verdwenen is en dep daarna je wenkbrauwen droog met een handdoek.

– Breng de Tattoo Brow aan met het bijbehorende kwastje zoals je normaal je wenkbrauwen zou bijtekenen, werk zo nauwkeurig mogelijk en probeer binnen de haartjes van je wenkbrauwen te blijven. Zoveel te preciezer je te werk gaat zoveel te blijer je gaat zijn van de resultaten.

– Vervolgens laat je het zo een 20 minuten – 2 uur intrekken en opdrogen. Hoe langer je het product laat intrekken des te langer blijft het effect zichtbaar. Wanneer je het 20 minuten laat intrekken dan blijft het resultaat maar voor een dag of twee zichtbaar. Wanneer je het product tot 2 uur laat intrekken dan blijft het resultaat tot wel 3 dagen zichtbaar. Hou er wel rekening mee dat de kleur uiteindelijk ook donkerder wordt naargelang je het laat op zitten. Uiteindelijk geeft het een semi-permanente kleur die geleidelijk aan terug lichter wordt.

– Nadat het product is ingetrokken kan je het wenkbrauwproduct voorzichtig er af nemen zonder dat het product haartjes meetrekt. Je begint vanaf de binnenkant van je wenkbrauwen en haalt ze er naar buiten toe er vanaf. Wees hierbij voorzichtig en ga niet te hard aan het product trekken, het laat vanzelf wel los.

  

(Op de eerste foto zie je hoe mijn wenkbrauwen er eerst uitzagen (ik had pas mijn wenkbrauwen geëpileerd, vandaar dat de huid er rondom wat rood ziet). Op de tweede foto heb ik het product aangebracht, ik heb het 2 uur laten intrekken en op de derde foto zie je het resultaat.)

Op het begin is het even wennen voor het product aan te brengen op de wenkbrauwen, maar zolang je maar in je achterhoofd houdt dat je heel precies te werk moet gaan dan lukt het wel. Het product is vrij vloeibaar en smeert meteen veel product op je wenkbrauwen. Veel product heb je hierbij dan ook niet nodig. maar ik raad jullie wel aan om meer dan nodig te gebruiken zodat je achteraf het er gemakkelijker kan af peelen. Wanneer het product op beide wenkbrauwen er op zit, heb ik het 2 uur laten intrekken. Na een aantal minuten voelde het product al droog aan en kon je het eigenlijk al verwijderen, de Tattoo Brow voelde je niet zitten en voelde ook niet oncomfortabel aan. Je kan gerust in de tussentijd andere dingen doen zonder je zorgen te moeten maken dat het product er af zou vallen.

Het af nemen van het wenkbrauwproduct gaat iets moeizamer dan ik had gedacht, maar wanneer je meer dan nodig van het product op je wenkbrauwen aanbrengt, dan kan je ze later er gemakkelijker afhalen. Ik had een beetje schrik dat ik tijdens het af peelen mijn wenkbrauw haren er mee zou aftrekken en het pijn ging doen maar zolang je maar voorzichtig ermee omgaat kan dit ook niet zo snel gebeuren. Pijn tijdens het aftrekken heb ik dan ook niet gehad. Nadat ik het product had afgepeeld waren mijn wenkbrauwen mooi en vooral zeer natuurlijk ingekleurd. Ze leken veel voller dan voorheen en de kleur matchte dan ook zeer goed met mijn eigen haarkleur. Ik was enorm verbaasd dat de kleur zo mooi intens was en dat het er vooral zeer natuurlijk uitzag. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

De ingrediënten van de Maybelline New York Tattoo Brow.

INGREDIENTEN:

AQUA/WATER, ALCOHOL DENAT, POLYVINYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, DIHYDROXYACETONE, CETETH-20, PENTYLENE GLYCOL, 1,2 HEXANEDIOL, LAURETH-25, CITRIC ACID, GLYCERIN, DISODIUM EDTA, SODIUM CITRATE (+-) MAY CONTAIN: CI 19140/YELLOW 5, CI 17200/RED 33, CI 42090/BLUE 1. 

Conclusie:

Wauw! Wat een uitvinding! Ik ben echt blij met het resultaat en het is zo gemakkelijk in gebruik! De Tattoo Brow van Maybelline is ideaal voor wanneer dat jij net zoals mij niet zo heel erg veel tijd wilt spenderen aan zijn of haar wenkbrauwen maar ze toch leuk ingekleurd wil hebben. De Tattoo Brow is daar de ideale oplossing voor! Het aanbrengen gaat zeer makkelijk en ook het afhalen van de Tattoo Brow is niet heel erg moeilijk, zeker wanneer je het product al meerdere keren gebruikt hebt en er al wat ervaring in hebt. Het product geeft een mooi, intens en vooral een natuurlijke kleur af die je wenkbrauwen voller laat lijken. Ik had het product 2 uur laten intrekken en het product bleef er zonder probleem 3 volledige dagen er op zitten, daarna begon het wat te vervagen maar je kan het dan gemakkelijk opnieuw doen zodat je weer 3 dagen verder kunt. Het product is heel zuinig in gebruik en je kan er zeker wel een maand of 2 mee toekomen. Helaas zijn er maar 2 tinten te verkrijgen, maar ik ben er van overtuigd dat wanneer dit een succes wordt, Maybelline zeker nog meer tinten in hun assortiment gaat toevoegen. Ik ben alvast een grote fan en het product krijgt een vast plekje in mijn badkamer.

De Maybelline New York Tattoo Brow is te verkrijgen in de Kruidvat voor de prijs van € 15,99. De Tattoo Brow is in 2 tinten te verkrijgen waaronder: Medium Brown en Dark Brown.

Wat vinden jullie van dit idee? Hebben jullie de Tattoo Brow al uitgetest? Wat zijn jullie ervaringen hiermee? Heeft het bij jullie ook een vaste plaats in de badkamer gekregen of is het bij jullie in de vuilnisbak beland? Kennen jullie nog een merk die zo een soort van producten verkoopt? Laat het me zeker even weten.

 

0

2 Reacties

 1. 9 oktober 2017 / 17:49

  Ik hoor hier echt zo veel goeds over! Snel eens aanschaffen dus 🙂

  0
 2. JCM van Geel
  10 januari 2019 / 19:54

  Ook ik vind het een geweldig product. Twee “maar”en:
  1) ik ben hartstikke grijs en dus staan de bruine tinten niet bij mijn haar. ik probeerde de licht bruine variant omdat die nog het meest passend leek, maar naarmate de gel langer zit, vervaagt hij ook in kleur en wordt: roodbruin! En dat is echt géén gezicht.
  2) de grijsbruine kleur is inderdaad nergens te krijgen. Ik heb hem nu besteld via Ebay, en dan komt het spulletje uit… Hong Kong! Ik betaalde 14,95 dollar. Ik bestelde half december, levertijd tussen 3 jan en 14 feb, terwijl het al,op 28 dec in Amsterdam was. Dat is dus héél lang wachten…. Als de grijze me bevalt, bestel ik opnieuw maar dan een heel stel tegelijk! Ik snap dus ook werkelijk niet waarom de grijze kleur niet in Nederland te krijgen is! Er lopen tig vrouwen rond met grijs haar…..

  0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *