Maybelline Tattoo Liner.

Ik gebruik nog steeds elke dag een zwarte eyeliner. Jaar in jaar uit. Mijn ogen lijken dan net wat groter, en ik zie er dan wat minder vermoeid uit. Het is soms wel lastig om een goede eyeliner te vinden. Sommige eyeliners vervagen heel snel, of lopen uit. En laat dat nu net hetgeen zijn wat we graag willen vermijden. Maybelline heeft hiervoor een oplossing bedacht. Ze hebben namelijk een waterbestendig en langhoudend eyelinerpotlood uitgebracht, die moeiteloos over je wimperlijn glijdt. De eyeliner heeft een intens zwarte gelkleur die op de huid hecht als een tattoo, en dat tot wel 36 uur lang! De eyeliner veegt niet uit en vervaagt niet … wat er ook gebeurt! Dat klinkt voor mij als muziek in de oren! Ik was dan ook razend benieuwd om de nieuwe Tattoo Liner van Maybelline te gaan uittesten  en was dan ook ontzettend blij toen ik deze in de brievenbus heb mogen ontvangen. In tussentijd heb ik de Maybelline Tattoo Liner een aantal weken voor jullie uitgetest, en ga ik er vandaag mijn eerlijke mening over vertellen. Ben jij benieuwd geworden? Lees het artikel dan zeker even verder.

Maybelline tattoo liner

Deze waterproof eyeliner glijdt moeiteloos over je wimperlijn, met vloeiende bewegingen en een intense kleur. Met deze eyeliner, die je trouwens kan slijpen, kan je rekenen op pigmentrijke kleuren, een nauwkeurige dekking en een langhoudende finish (tot wel 36 uur!) die de klok rond en zelfs nog lang daarna mooi blijft. Waterproof, veegt niet uit, vervaagt niet en is talgbestendig.

Maybelline tattoo liner

De Tattoo Liner van Maybelline komt in een typische smalle, ronde omhulsel. Het omhulsel is gemaakt van hard materiaal en ziet er niet echt heel speciaal uit. Het omhulsel heeft een zwarte kleur, met zilveren accenten. Ondanks het typische zwarte omhulsel, vind ik de Tattoo Liner van Maybelline er erg goed uitzien. Een eyeliner hoeft namelijk geen luxueuze verpakking te hebben. Simpel maar krachtig, dat is waar de Tattoo Liner van Maybelline voor staat. Ondanks het harde omhulsel kan je deze eyeliner gemakkelijk slijpen met een puntenslijper zodat je steeds strakke lijnen kunt zetten. Geen gedoe meer met stompe punten en dikke lijnen. Met de Tattoo Liner van Maybelline heb je altijd een strak lijntje, die snel en makkelijk te plaatsen valt

De eyeliner is snel en makkelijk aan te brengen, en in een soepele beweging laat je jouw ogen spreken en definieer je jouw ogen als nooit tevoren. Dankzij de gelachtige structuur volgt hij gemakkelijk de oogvorm waardoor jouw ogen gemakkelijk en snel worden geaccentueerd, en een mooie lijn gemakkelijk is gezet. Ik heb nog nooit eerder zo snel een eyeliner aangebracht. Dat wil zeker wat zeggen!

Om heel eerlijk te zijn had ik nog nooit zo een intens zwarte kleur gezien. Zwarter dan zwart. Het prachtig zwart hecht zich na het zetten meteen vast aan de huid, en laat niet los. De kleur vervaagt doorheen de dag niet en blijft even zwart als wanneer het net aangebracht is geweest. Met de Tattoo Liner van Maybelline ben je heel de dag gerust, en hoef je niet om het uur even in de spiegel te gaan kijken om te zien of je eyeliner uitgelopen is of niet. De Tattoo Liner blijft muurvast zitten, en verschuift zich niet. Ook niet tijdens het sporten, zwemmen, douchen of tijdens hevig transpireren.

Maybelline tattoo liner

De Tattoo Liner van Maybelline is verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren:

  • Intense Charcoal (grijs)
  • Deep Teal (licht blauw)
  • Intense Green (donker groen)
  • Rich Amethyst (paars)
  • Smooth Walnut (licht bruin)
  • Striking Navy (donker blauw)
  • Bold Brown (donker bruin)
  • Deep Onyx (zwart)

Maybelline tattoo liner

Maybelline tattoo liner

Je zou nu vast denken: wauw! deze eyeliner heeft alleen maar positieve punten, er valt nergens een negatief puntje aan te bespeuren. Wel, dat negatief puntje heb ik helaas toch gevonden. Maar gelukkig is dat negatief puntje ook weer makkelijk op te lossen! Gelukkig! Omdat de eyeliner zich zo goed vast hecht aan de huid, waardoor hij tot wel 36 uur lang blijft zitten. laat hij zich niet gemakkelijk van je af krijgen. Je moet erg schrobben om het product te verwijderen en een gewoon micellair water of make-up remover is dan ook niet voldoende. De enige manier om de eyeliner snel en gemakkelijk te verwijderen, is door een make-up remover te gebruiken waar olie in zit. Of beter gezegd: een waterproof make-up remover. Hierdoor is dat negatief puntje snel en makkelijk opgelost.

Maybelline tattoo liner

Maybelline tattoo liner

Conclusie:

Voor iemand die best wel kritisch is over een goede eyeliner, moet ik toch wel zeggen dat ik erg tevreden ben over de Tattoo Liner van Maybelline. Het is een eyeliner die snel en makkelijk aan te brengen valt. Zelfs een beginner zou hiermee over weg kunnen. Maybelline maakt hun beloftes dan ook zeker waar, want de Tattoo liner kan een hele dag makkelijk overleven. Hij vervaagt namelijk niet, en loopt ook niet uit. Twee hele grote pluspunten, waar iedere vrouw wel naar kijkt. Zoals ik al eerder zei in dit artikel heeft de Tattoo Liner één nadeel. Hij is namelijk niet makkelijk te verwijderen met een gewone make-up remover. Je hebt voor deze eyeliner een make-up remover nodig op basis van olie. Gelukkig is een make-up remover op basis van olie niet zo heel duur in aankoop, en kan je het enige nadeel die de eyeliner heeft makkelijk verhelpen. Zoals jullie kunnen lezen, ben ik erg tevreden over de Tattoo Liner van Maybelline en kan ik hem zeker en vast aan iedereen aanraden.

De Tattoo Liner van Maybelline is verkrijgbaar in de Kruidvat of online voor de prijs van € 9,99. Momenteel loopt er ook een actie bij de Kruidvat en krijg je 20% korting!

Gebruik jij dagelijks een eyeliner?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *