MICHAEL KORS VIVIANNE SHOULDER FLAP BAG.

MICHAEL KORS VIVIANNE SCHOUDER FLAP BAG.

YES! Eindelijk heb ik hem. Een handtas van Michael Kors. Ik wil al zòo lang een handtas van Michael Kors maar ze zijn helaas zò duur. Omdat mijn verjaardag nadert was ik van plan om van het geld dat ik voor mijn verjaardag krijg een handtas van Michael Kors te kopen maar dit weekend veranderde alles… Ik ben afgelopen weekend naar Maasmechelen Village geweest, dat is een outlet met verschillende merken die je daar tegen voordelige prijzen kunt kopen. Natuurlijk kon je daar ook het merk Michael Kors vinden.

Ik twijfelde even om naar binnen te gaan zodat ik  alle verleidingen kon weerstaan maar toch ging ik naar binnen. En meteen was ik verkocht! Ik moest en zal vandaag een handtas kopen. Alle handtassen, horloge’s, portefeuille’s… in de winkel kon je nu kopen aan – 30% bovenop de outlet prijs, en sommige zelfs aan – 50% is dit geen perfecte kans? Het was lang zoeken naar de perfecte tas want er was zoveel keuze maar uiteindelijk was mijn oog gevallen op de Michael Kors schoudertas genaamd Vivianne. Wil je meer weten over deze schoudertas van Michael Kors? Lees dan zeker snel verder.

Deze prachtige handtas van Michael Kors genaamd Vivianne is gemaakt van een zachte leer (Suède). De handtas voelt heel zacht aan en is gemaakt van stevig materiaal. Op de handtas bevinden zich allemaal kleine vierkantjes die de tas een wat stoerdere look geven, ook in het midden van de tas bevind zich een gouden plaatje waar de naam van het merk op staat. De tas kan je sluiten doormiddel van een kliksluiting. De tas kan niet open gaan tot men de sluiting naar boven open doet. De tas sluit je weer door de kliksluiting in het gouden plaatje te steken en naar beneden te duwen.

De handtas is afgewerkt met een gouden ketting waarmee je de handtas over je schouder heen kan dragen. Je kan hem op 2 manieren dragen, Met 1 handvat (Zo is de ketting wat langer en hangt de tas ook wat lager) Of je kan hem met 2 handvaten dragen doormiddel van ze bij elkaar te nemen en dan kan je de handtas gewoon in je hand dragen of ook weer over je schouder maar dan is hij wat korter. De gouden kettingen zijn bevestigd aan 4 gouden ringen (Bovenop de handtas en vanachter op de tas). Deze maken de look van de tas ook weer wat stoerder en elegant. De gouden kettingen passen helemaal bij het gouden plaatje die zich vanvoor op de tas vindt.

Wanneer je de tas opent zie je meteen het welbekende “stofje” waar het merk Michael Kors op staat. Deze is in deze tas zwart en kan je bijna in elke tas of portefeuille van Michael Kors wel terug vinden. De tas heeft 1 ritssluiting binnenin en is vrij groot van ruimte, ideaal om sleutels of je gsm in op te bergen. Een handige ritssluiting zodat je meteen je spullen terug kan vinden. Ook heeft de tas nog 1 klein zijvakje deze is ook weer handig voor spullen in te steken die je snel wilt terug vinden. Dit zijvakje is iets kleiner maar is ook weer ideaal voor te gebruiken. Wanneer we de rest van de binnenkant van de tas gaan bekijken is deze vrij ruim en je kan er best wel veel spullen in kwijt. Echt een ideale tas voor alledaags te gebruiken.

Deze tas staat bij vrijwel elke outfit. Je kan hem combineren over een leuke maar wat stoerdere jeans of je kan hem ook over een wat eleganter jurkje of rokje dragen. Deze tas is gewoon de ideale must have voor je outfits compleet te maken.

De originele prijs van deze handtas is € 380. Wat best wel een dure prijs is. Wanneer je in een outlet shop gaat kijken kan je deze handtas kopen voor de prijs van € 249. Wat al een prijsverschil van € 131 is. Wat natuurlijk al een wat betaalbare prijs is. MAAR wanneer je nu in de outlet shop van Maasmechelen Village gaat kijken ga je zien dat ze in de hele winkels nog eens – 30%  bovenop de outlet prijs geven, dit wil zeggen dat ik voor deze handtas van Michael Kors maar € 174 heb betaald. Dit is maar liefst een korting van € 206. Is dit niet een absolute buitenkans?

Ik ben heel blij dat ik die dag toch eens even ben gaan kijken in de outlet van Michael Kors en dat ik deze handtas tegen een koopje heb kunnen scoren. Ik raad iedereen aan die opzoek is naar een wat goedkopere handtas van Michael Kors om deze dagen eens binnen te springen in de outlet van Maasmechelen Village.

Voor meer informatie over Maasmechelen Village en het adres kan je terecht op: https://www.maasmechelenvillage.com/nl/home/

De Mid-season kortingen lopen van 28 maart – 9 april, wees er dus nog snel bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *