Mijn eerste Goodiebox unboxing.

Beautyboxen zijn al een aantal jaar razend populair, en ze worden de laatste tijd steeds vaker gekocht. Ze worden vaak voor een kleine prijs per maand verkocht, maar de waarde van de producten ligt meestal een stuk hoger dan wat je voor de box betaald. Ik heb zelf ooit een abonnement gehad op de Deauty Box, maar na een paar maand had ik het abonnement weer afgezegd. Niet dat ik de boxen niet leuk vond, maar ik kon op dat moment mijn geld beter ergens anders voor gebruiken. We zijn nu een aantal jaar later en vond het nu wel eens tijd worden om weer eens een abonnement op een beautybox aan te gaan. Het was lastig kiezen aangezien er de afgelopen jaren heel wat boxen zijn bij gekomen, maar uiteindelijk heb ik voor de Goodiebox gekozen en ik ga jullie er vandaag wat meer over vertellen.

goodiebox

Hoe werkt goodiebox?

Goodiebox is een abonnementservice waarbij je maandelijks een box vol met cosmeticaproducten ontvangt. Je word dus elke maand verrast met fantastische, unieke producten! Er wordt gekeken naar trends, mooie nieuwe merken, en de tijd van het jaar. Wanneer je een abonnement neemt op de Goodiebox kan je jou eigen beautyprofiel aanmaken, de mensen bij Goodiebox doen dan hun uiterste best om de box zoveel mogelijk aan te passen aan jouw kenmerken! Elke maand krijg je de Goodiebox aan jezelf thuisbezorgd, zodat je zorgeloos kunt genieten en kunt ruiken, smeren en proberen om nieuwe lievelingsproducten te ontdekken!

Je ontvangt elke keer minimaal 5 items met een totale waarde van minimaal €65,- voor slechts €19,95 (inclusief verzendkosten). In elke box zitten minstens 2 full-size producten, maar het zijn er vaak meer! Bovendien krijgen nieuwe leden bij hun eerste Goodiebox ook vaak een extra cadeautje in hun box. Deze maand krijgen nieuwe leden een Huygens Body Scrub cadeau! En heb je al je lievelingsproducten gevonden, dan kun je stoppen wanneer je wilt. Klinkt wel heel verleidelijk, toch?

Het bestellen van een Goodiebox abonnement kan via deze link.

goodiebox

The ‘I’m Feeling Myself’ Box

Wist je dat 95% van de vrouwen zich elke dag schuldig voelt over iets? Dat betekent dat wij vrouwen elke dag voelen dat we iets niet goed (genoeg) doen, of dat we niet voldoen aan de verwachtingen van anderen. We zijn er klaar mee!

Wij willen vrouwen stimuleren om hun geluk na te jagen zonder zich daarvoor te hoeven verontschuldigen. Dus zeg nee tegen die uitnodiging voor een etentje dat je eigenlijk alleen maar energie kost, of geef je kinderen de iPad zodat jij wat welverdiende tijd voor jezelf kunt pakken. We hoeven niet het gevoel te hebben dat we ons geluk moeten verdienen en we hoeven ons ook niet schuldig te voelen over het feit dat we niet helemaal perfect zijn.

Er zijn genoeg mensen die je proberen te vertellen wat je zou moeten doen, wie je zou moeten zijn, hoe je eruit zou moeten zien. De vinger! Het is tijd om sorry, not sorry te zijn. De nadruk van de Goodiebox met het thema I’m Feeling Myself ligt helemaal op jou, dus wanneer ben jij helemaal jezelf en wat wil jij doen wat je happy maakt?

Inhoud van de Goodiebox Augustus 2020

goodiebox 2020

goodiebox

Human + Kind Lavender Body Oil (Full size)

Warm weer betekent ook dat je huid extra hydratatie nodig heeft! Deze Human + Kind All-in-one Body Oil is daar je beste vriend voor. Het is een multi-tasking lichaamsolie, speciaal samengesteld om droge huid te hydrateren, te versterken en te verjongen, waardoor je huid meteen zacht wordt en straalt. Deze olie zit vol met ingrediënten (zoals Vitamine E) die je littekens verzachten en zelfs genezen en je huidskleur egaliseren. Breng hem aan na een douche, op het einde van de dag of gebruik hem als massageolie.

Winkelwaarde: €20

beauty secrets

Gosh – Oh My Gosh Nail Lacquer (Full size)

Er zijn maar een paar dingen die zomer schreeuwen en één daarvan is gekleurde nagels. We got you covered met de Nail Lacquer van GOSH. Kleurrijk, quick & easy aan te brengen met het kwastje… et voila, magisch kleurrijke vingers. Nailed it! 

Winkelwaarde: €4

goodiebox augustus

Evoluderm Smoothing Foot Scrub (Full size)

Maak je voetjes blij met de foot scrub van Evoluderm! Hij werkt super goed tegen eelt zonder je huid uit te drogen. De combinatie van vulkanische rotsdeeltjes en shea butter zorgt voor een perfecte peeling. Je zal je hielen en voeten nog nooit zo mooi en zacht hebben gevonden. Gebruik de scrub op droog of nat huid en focus op de drogere of hardere zones, spoel daarna af met water. Voor een perfect resultaat hydrateer je daarna je voetjes.

Winkelwaarde: €7

jade roller

Moshi Moshi Mind – Double Sided Jade Roller (Full size)

Keep rolling, rolling, rolling. De Jade Roller van moshi moshi mind is gemaakt van jade, hij verstrakt je gezichtsspieren, verfijnt je poriën en nog veel meer. Een leuk en ontspannend massagemoment waar je gezicht je heel dankbaar voor zal zijn! Gebruik deze roller elke dag 5-10 minuten, je kunt hem gebruiken met of zonder serum of moisturizer. Maak voor een beter resultaat uitgaande en opwaartse bewegingen. Reinig hem daarna met warm zeepsop en laat hem dan gewoon drogen. Hoe leuk is dit? PS: Het zou kunnen dat je dit fantastisch pareltje zelf in elkaar moet steken bij ontvangst. Maar no worries, het is niet gebroken en het is veel simpeler te maken dan eender welke Ikea kast!

Winkelwaarde: €48

goodiebox 2020

Masque Me Up – Hemp Sheet Mask (Full size)

Dit ontspannend masker is biologisch en vegan. Plus, er zit een serum in met natuurlijke, hydraterende en regeneratieve ingrediënten van hennepzaden, die een zacht en voedend effect hebben op je huid. Gebruik het masker op een schoon gezicht en laat 15-20 minuten inwerken voordat je hem eraf haalt. Masseer wat er overblijft van het product in je huid, waarom niet met de leuke Mind Roller?

Winkelwaarde: €5

Zou ik Goodiebox nog een keer bestellen?

Jazeker! De volgende box is namelijk al onderweg! Ik ben enorm tevreden over de inhoud van deze box, er zaten namelijk maar liefst 5 full-size producten in waar ik zeker wat aan heb! Het zijn allemaal producten die ik zelf niet snel zou kopen, maar wel heel erg leuk zijn om eens uit te testen. Ik ben het meest blij met de Jade Roller, ik wou namelijk al lang een Jade Roller aanschaffen, aangezien ze een tijdje geleden erg populair waren, maar vond ze zelf net wat te duur. Nu kan ik dus eindelijk zelf een Jade Roller uitproberen dus voor mij was deze box helemaal geslaagd.

Wil je zelf ook graag een Goodiebox ontvangen? Voor € 19,95 kun je een abonnement nemen via deze link.

Wat vind jij van de inhoud?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *